05 Mayıs 2011, Perşembe 15:57:15

KORUMA POLİSLERİ AHL'DE FİLM ÇEKTİ

İstanbul'da yapılacak olan "Birleşmiş Milletler En Az Gelişmiş Ülkeler Konferansı"nda görev alacak koruma polisleri için Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda eğitim filmi çekildi. Çekilen film, toplantı için çevre illerden İstanbul'a gelecek olan polislere izletilecek.
  • Tüm Emniyet Teşkilatı ve Havalimanı Güvenliğinden Sorumlu Arkadaşlarımıza ve D.H.M.İ Çalışanlarına Saygılarımızı ve Sevgilerimizi İleterek Başlamak istiyoruz ama maalesef ülkemizde güvenlik konusunda o kdr büyük zaaflar var ki anlatamam size sektörün içinde biri olarak konusuyorum bir cok konuda güvenliğimiz maalesef inanılmaz derecede zayıf.projeler sunduk Kimse dinlemedi ilerleyen memleketimin yönetimi duysun ltfn sonra birileri ölünce gözyaşı dökmekle yönetici ve adam OLUNMAZZZ_1
 Türkiye'de gerçekleştirilen en geniş kapsamlı uluslararası toplantılardan birisi olacak konferans için Atatürk Havalimanı'nda hazırlıklar başladı.

Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısında, geliş ve gidişlerde Devlet Konukevi ve VIP salonunu kullanacak konukların, karşılama, ağırlama ve uğurlama işlemlerinde aksaklık yaşanmaması nelerin yapılması gerektiğine ilişkin tatbikat yapıldı.

Konferans sırasında alınacak güvenlik tedbirleri için çok sayıda polisin takviye olarak İstanbul'a geleceği ve çekilen filmin bu gelen polislerin eğitiminde kullanılacağı öğrenildi.

Filmde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü zirvede görev alacak olan yeni polislerin, eskort ve koruma faaliyetlerinin nasıl yapılacağının anlatılırken, filimde rol alan polis memurları performanslarıyla aktörleri aratmadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana'ya gidişi öncesi Atatürk Havalimanı VIP salonu önünde yapılan çekimler çevrede bulunanlar tarafından ilgi ile izlendi.

Birleşmiş Milletler tarafından her 10 yılda bir düzenlenen BM En Az Gelişmiş Ülkeler Konferansı'nın dördüncüsü, 9-13 Mayıs 2011 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak. Konferans için 192 ülkeden 60 dolayında devlet veya hükümet başkanı, 200 civarında bakan ile çok sayıda parlamenterin Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.






KORUMA POLİSLERİ AHL'DE FİLM ÇEKTİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm Emniyet Teşkilatı ve Havalimanı Güvenliğinden Sorumlu Arkadaşlarımıza ve D.H.M.İ Çalışanlarına Saygılarımızı ve Sevgilerimizi İleterek Başlamak istiyoruz ama maalesef ülkemizde güvenlik konusunda o kdr büyük zaaflar var ki anlatamam size sektörün içinde biri olarak konusuyorum bir cok konuda güvenliğimiz maalesef inanılmaz derecede zayıf.projeler sunduk Kimse dinlemedi ilerleyen memleketimin yönetimi duysun ltfn sonra birileri ölünce gözyaşı dökmekle yönetici ve adam OLUNMAZZZ_1

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000