31 Mayıs 2013, Cuma 10:40:52

KILIÇDAROĞLU’NA ATATÜRK HAVALİMANI VIP SALONUNDA ŞOK

Atatürk Havalimanı VIP salonunda, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun basın toplantısı düzenlenmesine izin verilmemesi krize neden oldu. DHMİ protokol çalışanları topu birbirine atınca, fatura iki çalışana kesildi.
  • Airporthaber yetkilileri yazınız eksik ve/veya yanlış bilgilendirilmişsiniz ,Lütfen doğruları araştırınız.Yardımcı oluruz... Ben Vip personeliyim ; yorumları hayretle okuyorum. Öncelikle Partilerin Genel Başkanları Mülki Amir İznine tabi olmaksızın Basın açıklaması yapabilir.Bilgi olarak kendisine(MİA) haber verilebilir.Memur arkadaşımız bunu bilmiyorsa da şefi müdürü bilmeli ona göre hareket etmelidir.Bu olayla ilgili ''bir'' arkadaşımızın görev yeri değiştirilmiştir.O da Müdürü O na MİA arayın izin alın dediği için aramış ama MİA ne ulaşamamıştır.MİA Basın toplantısına izin vermiyor dememiştir. Yinede Mülki Amir tepkisinde haklıdır.Konu kendine gidene kadar farklılaşmış çünkü...Vİp Protokol gördüğünüz gibi çalışması kolay bir yer değildir.Aklınızı bilginizi nezaketinizi saygınızı koruyarak gerektiğinde insiyatifi ele alabilecek bir yapınız olması gerekiyor.Gelişigüzel memur amir oraya koyamazsınız,Koyduğunuzda bunlarla karşılaşırsınız... Saygılar ,iyi mesailer
  • neden burada tüm yorum yapan arkadaşlar olayı farklı boyutlara taşımaya çalışıyo anlamadım. dhmi ve diğer kurumlar çatışması platformuna dönüştü olay. yazılarınızla haberin başlığının ne alakası var, burada kemal kılıçdaroğlu na yapılmış bir olay ve neticesinde gelişenler anlatılıyo sizse ne yorumlar yapıyosunuz. olay benimle alakalı içinde olan benim ve basın oadası açıldı ve kemal bey de basın toplantısını yapıp gitti. açılmaması gibi bir şey söz konusu değil fakat olay farklı yerlere taşındı ve nedense benimde görev yerim değiştirildi bi takım insanlar chp lilere şirinmi gözükmeye çalıştı artık orasını bilemiyorum sadece ben haksızlığa uğratım o kadar. başımda müdürüm amirim herkes vardı zaten, ama bitek benim ismim zikredildi nedense.
  • .memurlukta sogumamissin sen sadece 95 uzeri kpss puani cekemeyecigini anlamissin.
  • Esas sen nesinki ? DHMI de ne grevi?devlet memuru ve işçisi ne zamandan beri grev yapabiliyormuş kanunlarmı değişti yoksa sen şu ne iş yaptığını kendininde bilmediği toplamalardanmısın hangi kurumdan kaçıp geldinki greve kim gider kim gidemez haberin yok. Kapağı gazoz kapağımı sandın.
  • THY çalişanı önce emeğe saygılı olmayı bilin orda yaşanan tatsız bir olayı çarpıtıp Devlet Hava Meydanları İşletmesi ni karalıyamazsınız açılımıyla yazıyorum gurur duydum ve herdem gurur duyarak çalıştım Devlete olan katkılarımız yadsanamaz ne iş yaptığımızı bilmediğinizden yorumunuzu bilmemezliğinize yorumluyorum.DHMİ de sadece yelek giymek hız geçmek yada vs.değil konulan talimatlar ve yönergelere uygunluk ölçüsünde hareket edilir onun için bilimsel açıklamalarıda bırakın bizden anlıyanlara yapalım böyle yok ülkenin en güzide thy si falan bu ne biçim yaklaşım Hz İbrahim ateşe atıldığında minicik gagakarıyla su taşıyan kuşlara sormuşlar. O kocaman ateşi değil söndürmek yanına dahi yaklaşamazsınız. Öyleyse nedir bu gayret: Dostluğumuz belli olsun demiş minik kuş.....
  • DHMI hali hazırda özelleştirmeden kaçan işe yaramaz takımının toplama kampı durumundadır.öyle aman aman bir yer değildir bir yorumcunun yazdığı gibi bizim çalışmak istediğimiz yer falan hiç değildir.ben ülkemizin gururu THY personeliyim ve asıl siz bizim yerimizde olamadığınız için vara yoka ceza yazıp züürt avuntusu yapıyorsunuz. Yazın cezayı nasılsa para devlete gidiyor öderiz bizde para çok THY sağolsun.bu yorumda size kapak olsun.
  • valinin kızdığı kişi kişi diyorum ile oradan ayrılanların alakası yok onlardan birisi olaydan 2 hafta önce oradan ayrıldı olaya bierek ve isteyerek sebep olan kişi sorumlu yetkili hala orada ve hala oranın yetkilisi bana birşey olmasın diye herkese iftira atabilir oraları karıştırmaya devam ediyor vatanını seven biri onu oradan alsın atsın neden getirildiğini niçin orada oduğunu kendisi bile bilmiyor oraları ona o kadar büyük geldiki şaşırdı ve vali adına karar veriyor asıl amacı valinin başını yakmak vali gereğini bu kişi için yapmalı insanlık ve huzur adına
  • mulki amir talimat vermese gariban memur niye karsi ciksin is tersine donerse kimse sahip cikmaz
  • Her önüne gelen öyle basın toplası düzenleyemez. Orası başıboş bir mekan değildir. İdari ve mülki amiri vardır...
  • en guzeli adina vip denen rezaletin bir an once bitmesidir !!! vip denen kepazelik dunyanin hicbir akli basinda ulkesinde ulkemizdeki gibi rezilce uygulanmamaktadir !!! bize sozum ona hizmet etmek icin oy isteyip de alanlar sonra halktan kopuk, ayricalikli,satafat icinde bir hayat yasayip bizim vergimizle bize hava atiyorlar!!!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısı krizi yaşadığı ortaya çıktı.

Atatürk Havalimanı VIP salonunda bulunun basın toplantısı düzenlenen odada bir açıklama yapmak isteyen Kılıçdaroğlu’na, VIP’de görevli DHMİ görevlilerinin, “ Mülki İdare Amirliği’nin talimatı var. Basın toplantısı düzenlemenize izin veremeyiz” uyarısı ortalığı karıştırdı.

DHMİ görevlilerinin, uyarısı sonrası oldukça sinirlenen Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Muammer Güler’i arayarak durumu iletti. Bakan Güler, derhal Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ali Bakoğlu’nu arayarak konu hakkında bilgi istedi. Bakoğlu, telefonda İçişleri Bakanı Güler’e, kendisinin böyle bir talimatı olmadığını söyledi ve  hızla VIP salonuna gitti. Bu sırada Kılıçdaroğlu basın toplantısını gerçekleştirdi. Ancak Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ali Bakoğlu’nun sinirleri yatışmadı. DHMİ görevlilerinin kendisi adına hayali talimat vermesine bir hayli sinirlenen Bakoğlu, bütün DHMİ çalışanlarını toplayarak uzun süre fırçaladı ve sorumlunun bulunarak gerekenin yapılması konusunda Atatürk Havalimanı eski Başmüdürü Celal Özuğur’a talimat verdi. Özuğur, olaydan sorumlu olduğu belirlenen iki çalışanı VIP’ten uzaklaştırdı. 

©AirportHaber.com ÖZEL

KILIÇDAROĞLU’NA ATATÜRK HAVALİMANI VIP SALONUNDA ŞOK

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Vip Personeli ~ 11 yıl önce
Airporthaber yetkilileri yazınız eksik ve/veya yanlış bilgilendirilmişsiniz ,Lütfen doğruları araştırınız.Yardımcı oluruz... Ben Vip personeliyim ; yorumları hayretle okuyorum. Öncelikle Partilerin Genel Başkanları Mülki Amir İznine tabi olmaksızın Basın açıklaması yapabilir.Bilgi olarak kendisine(MİA) haber verilebilir.Memur arkadaşımız bunu bilmiyorsa da şefi müdürü bilmeli ona göre hareket etmelidir.Bu olayla ilgili ''bir'' arkadaşımızın görev yeri değiştirilmiştir.O da Müdürü O na MİA arayın izin alın dediği için aramış ama MİA ne ulaşamamıştır.MİA Basın toplantısına izin vermiyor dememiştir. Yinede Mülki Amir tepkisinde haklıdır.Konu kendine gidene kadar farklılaşmış çünkü...Vİp Protokol gördüğünüz gibi çalışması kolay bir yer değildir.Aklınızı bilginizi nezaketinizi saygınızı koruyarak gerektiğinde insiyatifi ele alabilecek bir yapınız olması gerekiyor.Gelişigüzel memur amir oraya koyamazsınız,Koyduğunuzda bunlarla karşılaşırsınız... Saygılar ,iyi mesailer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o vip çalışanı ~ 11 yıl önce
neden burada tüm yorum yapan arkadaşlar olayı farklı boyutlara taşımaya çalışıyo anlamadım. dhmi ve diğer kurumlar çatışması platformuna dönüştü olay. yazılarınızla haberin başlığının ne alakası var, burada kemal kılıçdaroğlu na yapılmış bir olay ve neticesinde gelişenler anlatılıyo sizse ne yorumlar yapıyosunuz. olay benimle alakalı içinde olan benim ve basın oadası açıldı ve kemal bey de basın toplantısını yapıp gitti. açılmaması gibi bir şey söz konusu değil fakat olay farklı yerlere taşındı ve nedense benimde görev yerim değiştirildi bi takım insanlar chp lilere şirinmi gözükmeye çalıştı artık orasını bilemiyorum sadece ben haksızlığa uğratım o kadar. başımda müdürüm amirim herkes vardı zaten, ama bitek benim ismim zikredildi nedense.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 11 yıl önce
.memurlukta sogumamissin sen sadece 95 uzeri kpss puani cekemeyecigini anlamissin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 11 yıl önce
Esas sen nesinki ? DHMI de ne grevi?devlet memuru ve işçisi ne zamandan beri grev yapabiliyormuş kanunlarmı değişti yoksa sen şu ne iş yaptığını kendininde bilmediği toplamalardanmısın hangi kurumdan kaçıp geldinki greve kim gider kim gidemez haberin yok. Kapağı gazoz kapağımı sandın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DAT ~ 11 yıl önce
THY çalişanı önce emeğe saygılı olmayı bilin orda yaşanan tatsız bir olayı çarpıtıp Devlet Hava Meydanları İşletmesi ni karalıyamazsınız açılımıyla yazıyorum gurur duydum ve herdem gurur duyarak çalıştım Devlete olan katkılarımız yadsanamaz ne iş yaptığımızı bilmediğinizden yorumunuzu bilmemezliğinize yorumluyorum.DHMİ de sadece yelek giymek hız geçmek yada vs.değil konulan talimatlar ve yönergelere uygunluk ölçüsünde hareket edilir onun için bilimsel açıklamalarıda bırakın bizden anlıyanlara yapalım böyle yok ülkenin en güzide thy si falan bu ne biçim yaklaşım Hz İbrahim ateşe atıldığında minicik gagakarıyla su taşıyan kuşlara sormuşlar. O kocaman ateşi değil söndürmek yanına dahi yaklaşamazsınız. Öyleyse nedir bu gayret: Dostluğumuz belli olsun demiş minik kuş.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 11 yıl önce
DHMI hali hazırda özelleştirmeden kaçan işe yaramaz takımının toplama kampı durumundadır.öyle aman aman bir yer değildir bir yorumcunun yazdığı gibi bizim çalışmak istediğimiz yer falan hiç değildir.ben ülkemizin gururu THY personeliyim ve asıl siz bizim yerimizde olamadığınız için vara yoka ceza yazıp züürt avuntusu yapıyorsunuz. Yazın cezayı nasılsa para devlete gidiyor öderiz bizde para çok THY sağolsun.bu yorumda size kapak olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nesinki? ~ 11 yıl önce
thy de çok çalışmak istyediğiniz için her gün grev yapıyorsunuz.bakın dhmi de grev oluyormu?adam gibi çalışılıyor. siz anca çamur izi kalsin diyecek takıntılılarsınız.buda sana KAPAK olsun
insanlık ölmesin ~ 11 yıl önce
valinin kızdığı kişi kişi diyorum ile oradan ayrılanların alakası yok onlardan birisi olaydan 2 hafta önce oradan ayrıldı olaya bierek ve isteyerek sebep olan kişi sorumlu yetkili hala orada ve hala oranın yetkilisi bana birşey olmasın diye herkese iftira atabilir oraları karıştırmaya devam ediyor vatanını seven biri onu oradan alsın atsın neden getirildiğini niçin orada oduğunu kendisi bile bilmiyor oraları ona o kadar büyük geldiki şaşırdı ve vali adına karar veriyor asıl amacı valinin başını yakmak vali gereğini bu kişi için yapmalı insanlık ve huzur adına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inkar ~ 11 yıl önce
mulki amir talimat vermese gariban memur niye karsi ciksin is tersine donerse kimse sahip cikmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmaz ~ 11 yıl önce
Her önüne gelen öyle basın toplası düzenleyemez. Orası başıboş bir mekan değildir. İdari ve mülki amiri vardır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet!!! ~ 11 yıl önce
en guzeli adina vip denen rezaletin bir an once bitmesidir !!! vip denen kepazelik dunyanin hicbir akli basinda ulkesinde ulkemizdeki gibi rezilce uygulanmamaktadir !!! bize sozum ona hizmet etmek icin oy isteyip de alanlar sonra halktan kopuk, ayricalikli,satafat icinde bir hayat yasayip bizim vergimizle bize hava atiyorlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000