03 Ağustos 2010, Salı 15:03:19

KAÇAKÇILIĞIN BÖYLESİ

Atatürk Havalimanı'nda narkotik köpeklerinin tepki gösterdiği bir valizde yapılan aramada afyon sakızı emdirilmiş 4 bornoz ele geçirildi.

Atatürk Havalimanı'nda bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı narkotik köpekleri önceki gün yolcu valizlerinden birine tepki gösterdi. 

İran'lı yolcular Emat G. ve Fatma G.'ye ait çantalardan sadece bornoz çıktı. Ancak köpeklerin bornozlara karşı tepkisinin devam etmesi üzerine bornozlar Kriminal Büro'ya gönderildi. Soruşturma kapsamında valizlerin sahibi olan İran uyruklu Emat G. ile ağabeyinin eşi Fatma G., şüpheli olarak gözaltına alındı. Yapılan incelemelerin ardından bornozlara afyon sakızı emdirildiği belirlendi.

Yapılan sorgulamada Emat G., bornozların kendisine ait olduğunu yengesinin olaydan haberi olmadığını söyledi. Yetkililer, Fatma G.'nin de uyuşturucu ticaretinden poliste kaydı olduğunu belirtti.

Emniyette işlemleri tamamlanan iki zanlı, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
 

KAÇAKÇILIĞIN BÖYLESİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000