29 Haziran 2016, Çarşamba 09:12:15

İşte saldırıdan geriye kalanlar

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yapılan bombalı terör saldırısının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı.
  • 12 senedir görev yapıyorum ilk defa böyle bir şeye şahit oldum. Allah bir daha göstermesin Zaman birlik Zamanı
  • Başsağlığında bulunacağınıza istifa cart curt... İnsanların içi yanıyor provakatörlüğe devam hangi millettensiniz siz ya
  • ortadoğu ülkesi olduk. istikrar diye diye, istikrarlı terörizm oldu her an. yazık. 1 KİŞİ İSTİFA ETMEZ Mİ KARDEŞİM.....1 KİŞİ....
  • Aşağılık pislikler tanımadığınız masum insanlara nasıl kıydınız. Aileniz nasıl yetiştirdi sizi. Ebedi cehennemden inş hiç çıkamazsınız vahşi pislikler!
  • Havaalanı bu haldeyken uçuşlara açmak hangi ilerizekalının fikri acaba çok merak ettim,bumudur normal olan,orası şu an suç mahalli ve herkes elini kolunu sallıyarak geziyor her yere basıyor fotoğraf çekiyor,hayır bir daha olmayacağının garantisimi verildi acaba...
  • Bu sinirli çocuk rumuzlu şuursuza insaf!
  • Masum insanların canına kast eden, bunu yapanları destekleyen, azmettiren, yataklık eden, finans sağlayan herkesin Allah belasını tez elden versin. Burada ayrıca altı çizilmesi gereken nokta da bu kalleş saldırının IŞİD denen, daha düne kadar siyasilerimizin kendi elleriyle besledikleri ve büyüttükleri kana susamış cellatlar sürüsünün gerçekleştirmiş olması. Ne yazık ki hiç bir ayrım yapmadan sözüm ona Allah adına üstelik de mübarek Ramazan ayında yapılmış olması da olayın vehametini daha da arttırmaktadır. Elbette bu saldırının politik nedenleri vardır ve birilerine mesaj içermektedir. Ve o birileri de artık şunu idrak edebilmelidir: Bir terör örgütü beslemek, korumak, fianase etmek çocuk oyuncağı değildir ve istediğiniz anda vazgeçemezsiniz. Vazgeçtiğinizi düşündükleri anda sizi hedef alacaklardır, defalarca da aldılar. Sorgusuz, sualsiz sadece kişinin beyanına dayanarak ülkene aldığın milyonlar içindeki kanı bozuklar bugün ve yarın bunları yapmaya devam edecektir. Ya siz?
  • Allah geriye kalanlara sabir versin.
  • Güvenlik kapıları hanutçulara göre düzenlenirse yapacak birşey kalmıyor.
  • Gercekten gecmis olsun. Allah Vefat edenlerin Ailelerine sabir versin. Gercekten üzücü bir olay. Güzel ülkemizi böyle görmek istemiyoruz. Insallah bunu yapanlarin hesabi sorulur.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yapılan bombalı terör saldırısının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Asma tavanların ve camlar dökülüp kırıldığı patlamada taksilerinde zarar gördüğü gözlendi. Olay yerinde temizlik çalışmaları da devam ediyor.

Akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndaki bombalı terör saldırısının şiddeti gün ağarmasıyla gözler önüne serildi. Saldırının izleri bir yandan silinip yararlar sarılırken, içeriye de yolcular alınmaya başlandı. Saldırıda kullanılan bombaların şiddetiyle, liman önündeki camların patladığı, taksilerin zarar gördüğü asma tavanlarında çöktüğü görüldü.

Öte yandan olay yerinde bulunan belediye ekipleri aralıksız çalışma ile yerleri yıkayarak kırılan camları temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Bu arada teröristin kendini patlattığı yerdeki beton patlamanın şiddetiyle delindi. Patlamanın yaşandığı yerde büyük bir delik oluşan Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş katında birçok cam kırıldı. 





























İşte saldırıdan geriye kalanlar

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Akın ~ 8 yıl önce
12 senedir görev yapıyorum ilk defa böyle bir şeye şahit oldum. Allah bir daha göstermesin Zaman birlik Zamanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstifa ~ 8 yıl önce
Başsağlığında bulunacağınıza istifa cart curt... İnsanların içi yanıyor provakatörlüğe devam hangi millettensiniz siz ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%100 türk ~ 8 yıl önce
biz %100 vatanini gercek anlamda seven , ureten, ulkeyi cagdas uygarlik seviyesine getirmek icin duzgun evlat yetistiren katiksiz türküzde. Acaba sen ve senin gibiler kim?
hakan ~ 8 yıl önce
ortadoğu ülkesi olduk. istikrar diye diye, istikrarlı terörizm oldu her an. yazık. 1 KİŞİ İSTİFA ETMEZ Mİ KARDEŞİM.....1 KİŞİ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanıt ~ 8 yıl önce
SEN provakatörlükten istifa et...
td ~ 8 yıl önce
sus be yandaş
Sss ~ 8 yıl önce
Aşağılık pislikler tanımadığınız masum insanlara nasıl kıydınız. Aileniz nasıl yetiştirdi sizi. Ebedi cehennemden inş hiç çıkamazsınız vahşi pislikler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pes vallahi ~ 8 yıl önce
Havaalanı bu haldeyken uçuşlara açmak hangi ilerizekalının fikri acaba çok merak ettim,bumudur normal olan,orası şu an suç mahalli ve herkes elini kolunu sallıyarak geziyor her yere basıyor fotoğraf çekiyor,hayır bir daha olmayacağının garantisimi verildi acaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insaf! ~ 8 yıl önce
Bu sinirli çocuk rumuzlu şuursuza insaf!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Söz bitti artık... ~ 8 yıl önce
Masum insanların canına kast eden, bunu yapanları destekleyen, azmettiren, yataklık eden, finans sağlayan herkesin Allah belasını tez elden versin. Burada ayrıca altı çizilmesi gereken nokta da bu kalleş saldırının IŞİD denen, daha düne kadar siyasilerimizin kendi elleriyle besledikleri ve büyüttükleri kana susamış cellatlar sürüsünün gerçekleştirmiş olması. Ne yazık ki hiç bir ayrım yapmadan sözüm ona Allah adına üstelik de mübarek Ramazan ayında yapılmış olması da olayın vehametini daha da arttırmaktadır. Elbette bu saldırının politik nedenleri vardır ve birilerine mesaj içermektedir. Ve o birileri de artık şunu idrak edebilmelidir: Bir terör örgütü beslemek, korumak, fianase etmek çocuk oyuncağı değildir ve istediğiniz anda vazgeçemezsiniz. Vazgeçtiğinizi düşündükleri anda sizi hedef alacaklardır, defalarca da aldılar. Sorgusuz, sualsiz sadece kişinin beyanına dayanarak ülkene aldığın milyonlar içindeki kanı bozuklar bugün ve yarın bunları yapmaya devam edecektir. Ya siz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basimiz sagolsun ~ 8 yıl önce
Allah geriye kalanlara sabir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hanutçu ~ 8 yıl önce
Güvenlik kapıları hanutçulara göre düzenlenirse yapacak birşey kalmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 8 yıl önce
Gercekten gecmis olsun. Allah Vefat edenlerin Ailelerine sabir versin. Gercekten üzücü bir olay. Güzel ülkemizi böyle görmek istemiyoruz. Insallah bunu yapanlarin hesabi sorulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000