10 Ocak 2013, Perşembe 09:29:00

İSTANBUL'UN BEYAZ GELİNİ

Atatürk Havalimanı'nın beyazlar içindeki hali görenlere tebessüm ettirdi...
  • bulundugunuz şehirde ne mümkün saf köylü bulmak..
  • call of duty demogoji yapma ya işin yoktu youtube ta video bitti airporthaber e girip kime ne sallasam dedin bulamadın o koca resimde bi o evlerde oturanlarmı battı sana :D:D:D türklerin geninde var :D:D callofduty o evlerde oturan 500 kişi olsa..... 300ü iyi maaş alsa..... 200ü iyi harcasa..... 100ü batsa.... 50si toparlansa..... 20si bidaha harcasa..... e iyi iyi ne güzel iyi para.... D:D:D
  • o gördüğünüz evlerde oturanlardan kaç tanesi safkan istanbullu acaba...

Pazartesi sabah saatlerinde başlayan ve Çarşamba gününe kadar devam eden kar yağışı tüm yurdu ve İstanbul'u etkisi altına almış, hayatı zorlaştırmıştı. 

Atatürk Havalimanı da ağır kış şartlarından nasibini alarak hava trafiğinde önemli aksamalara neden olmuştu. Yoğun kar yağışıyla beraber Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı Atatürk Havalimanı apronunda adeta seferberlik ilan edilmişti.

Beyaz bir örtüye bürünen Atatürk Havalimanı'nın havadan çekilen görüntüsü aprondaki çalışmaların başarısının adeta kanıtı niteliğinde.

 

İSTANBUL'UN BEYAZ GELİNİ

Yorumlar

danger ~ 11 yıl önce
bulundugunuz şehirde ne mümkün saf köylü bulmak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
callofduty'a ~ 11 yıl önce
call of duty demogoji yapma ya işin yoktu youtube ta video bitti airporthaber e girip kime ne sallasam dedin bulamadın o koca resimde bi o evlerde oturanlarmı battı sana :D:D:D türklerin geninde var :D:D callofduty o evlerde oturan 500 kişi olsa..... 300ü iyi maaş alsa..... 200ü iyi harcasa..... 100ü batsa.... 50si toparlansa..... 20si bidaha harcasa..... e iyi iyi ne güzel iyi para.... D:D:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
callofduty ~ 11 yıl önce
o gördüğünüz evlerde oturanlardan kaç tanesi safkan istanbullu acaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000