30 Haziran 2016, Perşembe 14:31:39

İstanbul Valiliği'nden AHL saldırısına ilişkin yeni açıklama

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 43'e yükseldi.
  • putin tazminatta istiyormuş, pamuk eller cebe:)
  • Haklısında ya masum sivller
  • Yapilmasi gereken basit Kimyasal bombalar cikacak arkadas.Bu kokten temizlik olacak.Sessiz ve sakince.Bizler uzaktan izleyecegiz. Afganistan,Kuzey Irak,Suriye basta olmak uzere bu 3 ulkeye kimyasali atip nufusu sifirlamak lazim ozellikle daglara. Turkiye sinirlari icerisinde Hakkari,Sirnak gibi yerlere ise minimum 5 sene OHAL getirilmesi gerekmekte olup,Turkiye sinirlarina duvar,elektrikli tel ve mayinli arazilerin yapilip, havalimanlarinda guvenlik olarak her bir limanda 2-3 kisilik JOH'tan askerlerin gorevlendirilmesi sarttir. Ayrica yurt icinde ise GBT kontrolu 24 saat devam etmelidir. Polis,Asker...Barakadan,klubeden artik cikacak. Sert,kati olacak 5 sene icinde bu yazdiklarim yapilsin,dunya nefes alir.

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 43'e yükseldi. Önceki gece düzenlenen saldırıda 238 kişi yaralanmıştı. İstanbul Valiliği'nden de yaralıların durumuna ilişkin bir açıklama yapıldı.

Buna göre, bugün saat 13.00 itibarıyla yaralı 238 kişiden 144'ü tedavilerinin ardından taburcu edildi; 94 yaralının tedavisi ise sürüyor. Hayatını kaybedenlerden 38'inin kimliği tespit edildi. Bunlardan 11'i yabancı uyruklu, 5'i ise çifte vatandaş.

33 CENAZE TESLİM EDİLDİ
Açıklamada ayrıca hayatını kaybeden 33 kişinin cenazelerinin yakınlarına teslim edildiği belirtildi. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda önceki akşam düzenlenen terör saldırısında 43 kişi hayatını kaybetmişti. Yapılan açıklamada saldırının, havalimanına taksiyle gelen ve IŞİD mensubu olduğu değerlendirilen teröristler tarafından gerçekleştirildiği belirtilmişti. 

13 KİŞİ GÖZALTINDA
Saldırıya ilişkin başlatılan soruşturma da devam ediyor. İstanbul'un 3 ilçesinde 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 3'ü yabancı uyruklu 13 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Valiliği'nden AHL saldırısına ilişkin yeni açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

putin ~ 8 yıl önce
putin tazminatta istiyormuş, pamuk eller cebe:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maverick ~ 8 yıl önce
Haklısında ya masum sivller

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doktor Recetesi. ~ 8 yıl önce
Yapilmasi gereken basit Kimyasal bombalar cikacak arkadas.Bu kokten temizlik olacak.Sessiz ve sakince.Bizler uzaktan izleyecegiz. Afganistan,Kuzey Irak,Suriye basta olmak uzere bu 3 ulkeye kimyasali atip nufusu sifirlamak lazim ozellikle daglara. Turkiye sinirlari icerisinde Hakkari,Sirnak gibi yerlere ise minimum 5 sene OHAL getirilmesi gerekmekte olup,Turkiye sinirlarina duvar,elektrikli tel ve mayinli arazilerin yapilip, havalimanlarinda guvenlik olarak her bir limanda 2-3 kisilik JOH'tan askerlerin gorevlendirilmesi sarttir. Ayrica yurt icinde ise GBT kontrolu 24 saat devam etmelidir. Polis,Asker...Barakadan,klubeden artik cikacak. Sert,kati olacak 5 sene icinde bu yazdiklarim yapilsin,dunya nefes alir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Bunlara ek olarak buyuk suc isleyenler direk idam
ferhat ~ 8 yıl önce
Allahin veRdigi cani allahtan baska kimse alamaz. Sana o hakki kim veriyor kimyasal atmak lafini söyletmeye ..t cok insan vicdani sahibiysen cumhur-i reis ine söyle bakalim niye o kadar dais destek veriyor. Ha bir rizeli olarak utaniyorum artik ondan. Israil'in elini 2 gün önce sıkmadan böyle bir olay yoktu. Yaptığını yaladı. Senin gibi düşüncenin taaaaa ne yapim diyebilirim. Tahmin edebiliyorsun. Hedef 23 ten şaştı. 24 e koşturuyor. Yoksa saddam da kimyasal attı. Sonu öyle olacak aynen oda biliyor. İlk günkü görüş gitti. Artık başka bir erdoğan var. Neyin kafasını yaşıyor bu dev adam rezil vüsfa etti. Amaç değişti daa . Gör be uşağumm
zor ~ 8 yıl önce
kuzey kore den farkımız kalmaz!!! birde burda ist ve ank dan sallamak kolay ya senin ailen orda yaşasa?
Bashekim ~ 8 yıl önce
Sen o receteyi rulo yap kendine gerekeni yap

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000