30 Nisan 2013, Salı 12:48:35

"ISSIZ ADAM" UÇAKTA KURAL TANIMADI!

Gişe rekorları kıran ‘Issız Adam’ filmiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Cemal Hünal, uçakta sigara içmeye kalkınca başına gelmedik kalmadı.
  • ARKADASLAR UCAK ICINDE SIGARA ICILMESININ UCAK UCUS EMNIYETINE OLUMSUZ BIR ETKISI YOKTUR. BU KONUDAKI YORUMLARA DUZELTME YAPMAK ISTEDIM.YASAK SAGLIK AMACLI KONULMUSTUR.YOKSA UCAKTAKI TUM TEKSTIL ,SUNGER VB MALZEMELER TUTUSMAYA DIRENCLI MALZEMEDEN URETILMISTIR.TUVALETLERDEKI DUMAN DEDEKTORLERI SIGARA DUMANINI YANGIN HISSETTIGI ICIN ALARM CALDIRIR.KIMSEYE ZARARI YOK BUNUN.BUNLARI YILLARCA UCAK EMERGENCY SISTEMLERINDE UZMAN BIRISI OLARAK YAZIYORUM.BU ARADA BEN SIGARA ICIN BIRISIDE DEGILIM BELIRTEYIM.
  • Issız mıdır nedir tövbe estağfurullah, bu adam yakın zamanda uyuşturucudan aklanmadı mı aklandı, sigarayla yakalanmaktan korkar mı korkmaz, 88 tl emsal bir ceza olmuş, şimdi bu haberi okuyan ensesi kalın sigara tiryakileri, ben de içer veririm 88 i diyorlardır, hakkaten amerikada falan yapsa adamı kesin çözüm sigara bıraktırma yöntemi ile anında ıssızlaştırırlar:))
  • "88 TL'Mİ VERİRİM, BABALAR GİBİ DE SİGARAMI İÇERİM" DİYORSUN YANİ? PEKİ YA "UÇUŞ EMNİYETİ"? NE OLACAK CANIM, HEP BERABER CAYIR CAYIR BAĞIRA BAĞIRA İNERİZ AŞAĞIYA... YAZIK!!!
  • ceza miktarı Türkiye'de 88 TL, amerikanya da 2200 dolaycık :))) bence bir terslik var...
  • ben olcamki o ucagin kaptani o kuraltanimaz yaratigi ucaktan atarim bu unluler kendilerini dev aynasinda goruyor sanki hicbir kural islemez o pilotlar fazla degil 10 gun is biraksa hepiniz acliktan olur ustunede piyasaniz coker adamlara yalvarirsiniz "!!!!.
  • bu adamı ilk gördüğüm yerde üflüycem...
  • sigara keyfide nedir özendirir gibi ey editör! yazsana oraya uçak tuvaletinde sigara bilinçsizliği, rezilliği vs, dikkat lütfen editör!
  • bu adam uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alınmamış mıydı? İçtiği şey sigara mıydı acaba? Sadece bir soru... Kendini ünlü sanan bu gibiler kuralların kendilerine işlemediğini mi düşünüyor yoksa ?
  • amerikada yapsa adamı SEVERLER...ıssız yere götürüp hemde...
  • pasaportta ıssız adam mı yazıyormuş da anlayınca pilota teslim etmişler hahhaaa

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; önceki gece Türkmenistan Havayolları uçağıyla Başkent Aşkabat’tan İstanbul’a dönerken sigara ihtiyacını tuvalette gidermeye çalışan Hünal, uçak içinde sirenlerin çalmasıyla önce uçuş ekibini sonra da yolcuları telaşa düşürdü.

PASAPORTUNA EL KOYDULAR

Tuvaletin önünde önlem alan görevliler, sigara içenin ‘Issız Adam’ olduğunu tespit edince, pasaportuna el koyup, kaptan pilota teslim etti. İniş sonrası yolcular uçağı terk ederken, Hünal pilotlar tarafından saat 01.00 sıralarında Atatürk Havalimanı ekiplerine teslim edildi.

88 TL PARA CEZASI VERİLECEK!

Havalimanı görevlileri, Cemal Hünal’a ‘Kabahatler Kanunu’nun 39. maddesinde Tütün Mamüllerinin Tüketilmesi’ gereğince 88 TL para cezası verileceğini öğrenildi.

"ISSIZ ADAM" UÇAKTA KURAL TANIMADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

YANILIYORSUNUZ ~ 11 yıl önce
ARKADASLAR UCAK ICINDE SIGARA ICILMESININ UCAK UCUS EMNIYETINE OLUMSUZ BIR ETKISI YOKTUR. BU KONUDAKI YORUMLARA DUZELTME YAPMAK ISTEDIM.YASAK SAGLIK AMACLI KONULMUSTUR.YOKSA UCAKTAKI TUM TEKSTIL ,SUNGER VB MALZEMELER TUTUSMAYA DIRENCLI MALZEMEDEN URETILMISTIR.TUVALETLERDEKI DUMAN DEDEKTORLERI SIGARA DUMANINI YANGIN HISSETTIGI ICIN ALARM CALDIRIR.KIMSEYE ZARARI YOK BUNUN.BUNLARI YILLARCA UCAK EMERGENCY SISTEMLERINDE UZMAN BIRISI OLARAK YAZIYORUM.BU ARADA BEN SIGARA ICIN BIRISIDE DEGILIM BELIRTEYIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabinmemuru ~ 11 yıl önce
Sayın Yanılıyorsunuz başlıklı kişi ; sigara uçuş emniyetini olumsuz etkiler çünkü herhangi bir yangına yüksek ihtimal sebebiyet verebilir.Sağlık amaçlı konulmamıştır.Bir airbus 380 3 dk içerisinde yanıp kül olabilir.Bilginize.
Ne Uzmanı? ~ 11 yıl önce
National Geography'de kaza analizleri var. Bir uçak ne kadar zamanda yanar gerçek kayıtlarla ve kanıtlarla izleyebilirsiniz. Tuvalet çöplerine atılan izmaritlerden kaç tane yangın çıktığını istatistiklerden bir araştırınız.
... ~ 11 yıl önce
Issız mıdır nedir tövbe estağfurullah, bu adam yakın zamanda uyuşturucudan aklanmadı mı aklandı, sigarayla yakalanmaktan korkar mı korkmaz, 88 tl emsal bir ceza olmuş, şimdi bu haberi okuyan ensesi kalın sigara tiryakileri, ben de içer veririm 88 i diyorlardır, hakkaten amerikada falan yapsa adamı kesin çözüm sigara bıraktırma yöntemi ile anında ıssızlaştırırlar:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PARASIYLA DEĞİL ~ 11 yıl önce
"88 TL'Mİ VERİRİM, BABALAR GİBİ DE SİGARAMI İÇERİM" DİYORSUN YANİ? PEKİ YA "UÇUŞ EMNİYETİ"? NE OLACAK CANIM, HEP BERABER CAYIR CAYIR BAĞIRA BAĞIRA İNERİZ AŞAĞIYA... YAZIK!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceza miktarı ~ 11 yıl önce
ceza miktarı Türkiye'de 88 TL, amerikanya da 2200 dolaycık :))) bence bir terslik var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
ben olcamki o ucagin kaptani o kuraltanimaz yaratigi ucaktan atarim bu unluler kendilerini dev aynasinda goruyor sanki hicbir kural islemez o pilotlar fazla degil 10 gun is biraksa hepiniz acliktan olur ustunede piyasaniz coker adamlara yalvarirsiniz "!!!!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ander ~ 11 yıl önce
bu adamı ilk gördüğüm yerde üflüycem...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rahatsız ~ 11 yıl önce
sigara keyfide nedir özendirir gibi ey editör! yazsana oraya uçak tuvaletinde sigara bilinçsizliği, rezilliği vs, dikkat lütfen editör!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uyuşturucu ~ 11 yıl önce
bu adam uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alınmamış mıydı? İçtiği şey sigara mıydı acaba? Sadece bir soru... Kendini ünlü sanan bu gibiler kuralların kendilerine işlemediğini mi düşünüyor yoksa ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
enigma ~ 11 yıl önce
amerikada yapsa adamı SEVERLER...ıssız yere götürüp hemde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ıssız adam ~ 11 yıl önce
pasaportta ıssız adam mı yazıyormuş da anlayınca pilota teslim etmişler hahhaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000