03 Eylül 2013, Salı 12:56:03

IFATSEA GENEL KURULU İSTANBUL'DA YAPILDI

Türkiye Hava Trafik Emniyeti Elektronik Teknik Elemanlar Derneği (TATSETPA)’nın 20. kuruluş yıl dönümü ve Uluslararası Hava Trafik Güvenliği Federasyonu (IFATSEA) Genel Kurulu nedeniyle İstanbul’da bir dizi programlar düzenlendi.
  • Ne kadar uzmanlaşmışsın maşallah. Ne kadar tanıdın da böyle hakaret etme cesaretini buluyorsun. DHMİ'nin vizyonunu genişleten ve DHMİ için büyük şans olan Orhan Birdal'ın tırnağı dahi olamassınız vesselam....
  • 4 yıldır atsep personeliyim fakat diğer atsep lere göre maddi ve manevi olarak mağdurum peki öyleyse niçin atsep personeliyim ? anlatılanlar yazılanlar eksik hatalı bilgi içeriyor. atsep lisansı olmayan personel seyrüsefer-radar-haberleşme cihazına bakamaz diyor SHGM ve DHMİ . fakat işini ayarlayan uyduran atsep lisansına sahip olmayan personel birinci gruptan tazminat alıyor. yani bu tip personele sen iş yapma otur deniyor . bu atsep olayının durumun hiçbir kıstası yok ülkemizde
  • Devletin binasını yaktırıp devleti onca zarara soktun, aldığın maaşla hem devlete hemde genç nesillere maddi yüksün. İşin en fazla pasta kesmek özel sektörde olsan iki kazı güdemezssin.

DHMİ'den yapılan açıklamada:

Ülkemizde hızla büyüyen hava trafik artışına paralel olarak, hava trafik operasyonlarının emniyetli bir şekilde yürütülmesinde vazgeçilmez unsur olan haberleşme, seyrüsefer yardımcı ve radar cihazlarının 7/24 devrede olması için gerektiğinde insanüstü çabalar gösteren ATSEP personelinin bu özel gününe DHMİ Genel Müdürümüz Orhan Birdal, Elektronik Daire Başkanı Ahmet Ergin, Atatürk Havalimanı Başmüdürü Sıtkı Zeybel, Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezi Başmüdürü Şükrü Tarhan katıldı.

50 ülkeden 100’e yakın delegasyon ve Atsep personelininde katıldığı yemekte konuşma yapan DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, dünyanın en önemli havacılık merkezi olan İstanbul’da IFATSEA üyelerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Hava trafik emniyeti elektronik personeli (ATSEP)`in küresel çatı kuruluşu olan IFATSEA’nın Genel Kurul`u ve sonrasında yapılacak çalışmaların, küresel bilgi ve tecrübe alışverişi açısından çok büyük önem taşıdığını belirten Birdal, “Sektör ve ilgili kuruluşlar olarak bizi sürekli başarılı kılacak, daha büyük hizmet noktalarına taşıyacak olan bilgi ve onun paylaşımıdır. Kuruluşlarımız, bilgi çağında ve bilgi ekonomisi devrinde bilgiye sahip oldukları ve bunu paylaştıkları ölçüde küresel iddialarını sürdürebileceklerdir. 500 ATSEP  Üyesinin, bir hafta boyunca bir araya gelerek teknik bilgi ve tecrübe paylaşımına imkân sağlayacak olan bu toplantıyı çok önemli bir etkinlik olarak görüyorum. Türkiye Hava Trafik Emniyeti Elektronik Teknik Elemanlar Derneği’nin 20. Kuruluş yıldönümünü kutluyor ve daha iyi hizmetler yapmaları temennisinde bulunuyorum” dedi.

Uluslararası Hava Trafik Güvenliği Federasyonu (IFATSEA) Genel Başkanı Mr. Daniel Boulet ise İstanbul’da Genel Kurul yapmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, gösterilen sıcak ilgi ve yakınlık için herkese teşekkürlerini sundu.

Yapılan konuşmaların ardından TATSETPA’nın 20. Kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlanan pastayı DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal ve IFATSEA Genel Başkanı Mr. Daniel Boulet birlikte kesti.

Program yıl içerisinde emekli olan ATSEP personeline Genel Müdür Orhan Birdal tarafından plaket verilmesi ile son buldu.

IFATSEA GENEL KURULU İSTANBUL'DA YAPILDI

Yorumlar

Uzman'a... ~ 11 yıl önce
Ne kadar uzmanlaşmışsın maşallah. Ne kadar tanıdın da böyle hakaret etme cesaretini buluyorsun. DHMİ'nin vizyonunu genişleten ve DHMİ için büyük şans olan Orhan Birdal'ın tırnağı dahi olamassınız vesselam....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATSEP ~ 11 yıl önce
4 yıldır atsep personeliyim fakat diğer atsep lere göre maddi ve manevi olarak mağdurum peki öyleyse niçin atsep personeliyim ? anlatılanlar yazılanlar eksik hatalı bilgi içeriyor. atsep lisansı olmayan personel seyrüsefer-radar-haberleşme cihazına bakamaz diyor SHGM ve DHMİ . fakat işini ayarlayan uyduran atsep lisansına sahip olmayan personel birinci gruptan tazminat alıyor. yani bu tip personele sen iş yapma otur deniyor . bu atsep olayının durumun hiçbir kıstası yok ülkemizde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 11 yıl önce
Devletin binasını yaktırıp devleti onca zarara soktun, aldığın maaşla hem devlete hemde genç nesillere maddi yüksün. İşin en fazla pasta kesmek özel sektörde olsan iki kazı güdemezssin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000