01 Nisan 2014, Salı 11:35:40

HAVAŞ DEVLERE HİZMET VERECEK

Dünyanın önde gelen hava yolu gruplarından Air France – KLM Grubu Atatürk Havalimanı’nda Havaş’ı tercih etti.
  • Hadı havas cok calıstırıyo onu biliyoruz. Airfrance klm inde vardiyaları çok sıkıntılı 6 saat kontuardan kalkmıyorsun. Yemek arasına izin vermiyolar. 10 dk ihtiyaç molası oda 1 kere. Ha birde Welcome denilen bişey var. Gelen yolcuları selamlama ve yönlendirme . Otellerin girişindeki kapı görevlisinden bir farkın yok 3 saat ayakta duruyorsun. orada o görevdeyken aklından üniversiteye burda ayakta durmak için mi gittim. Yabancı dili bunun içinmi öğrendim. Diye düşünmeden edemiyorsun. Gündüz vardiyası çok uzun 11,5 ta giriş yapıp akşam 11 de evinde olsan kendini şanslı sayıyorsun. 12 den önce evde olamıyorsun.
  • hiyar sat daha iyi
  • hiyar sat daha iyi
  • arkadaşlar bu yıl havaşa alım olacakmı bilgisi olan varmı
  • Yolcu hizmetleri memurunu aylık 1160 TL ye çalıştırır gece gündüzü yoktur. Güç bela kadroya aldım der size aylık 1600 TL verir ama o aldığınız 1600 TL burnunuzdan fitil fitil getirir. İstifaların haddi hesabı yoktur. Yolcu hizmetleri memurunun 1 gr. değeri yoktur. 1. tutanakla işten atma tehdidi ve 2. tutanakla işinden olursun hele ki Pegasus ise 1 kg fazla geçirdin diye işine son verirler. Şefler iyi ve süt dökmüş kedi rolünde mıy mıy tipli kadın şeflerdir ki çoğu yarım akıllı LİSE MEZUNU dur. Bunun adına HAVAŞ denir.
  • havaş bu yoğun trafiği nasıl kaldıracakk muamma ama personele mesai kal sana izin veririz derlersee kimse kalmazz şimdiden bilinee adam gibi mesai kalındığında ücrete tabii olursa herkes kalırr ...çok zor ALLAH kolaylık versinn..
  • Tabi o uçaklara hizmet verecek ramp departmanında personel kalirsa uçaklara bakarlar ama bu gidişle uçaklar her seferinde patlar france ve KLM celebiyi mumla ararlar...
  • KKTC den tebrikler
  • Sayin nurzat Erkalin basarisidir tebrik ederim
  • Benim duydugum kadariyla TGS den gorusmeye gitmisler ancak yeterli seviyede ingilizcr bilen personel olmadigi icin Ve anlasmakta zorluk cektiklerinden TGS yerine Havas tercih etmis hava yollari

Dünyanın önde gelen hava yolu gruplarından Air France – KLM Grubu Atatürk Havalimanı’nda Havaş’ı tercih etti. Hizmet ağını her geçen gün genişleten Havaş, Fransa’nın ulusal havayolları Air France ile Hollanda’nın bayrak taşıyıcı havayolu KLM’ye yer hizmetleri vermeye başlıyor.

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş, Fransa’nın ulusal havayolu şirketi Air France ve Hollanda Kraliyet Havayolları KLM ile yer hizmetleri için el sıkıştı. Türkiye’de 23, Avrupa’da 7 havalimanında 200’ün üzerinde havayoluna yer hizmetleri sunan Havaş, Air France – KLM Grubu’na verilecek hizmet ile operasyonlarını 2013’e göre yüzde 17 oranında artırmayı hedefliyor.

Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, “Havaş olarak, geçtiğimiz yıl taşıdığı yaklaşık 229 milyon yolcu ile dünya havacılık sektöründe önemli bir konumda bulunan Air France-KLM Grubu ile Atatürk Havalimanı operasyonları için el sıkışmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu operasyon çerçevesinde Atatürk Havalimanı’nda yıllık yaklaşık 3 bin 600 uçuşa daha hizmet sağlayacağız. Havaş Europe olarak 2012 yılından bu yana  Almanya’da Frankfurt, Münih, Berlin Tegel, Hamburg, Stuttgart ve Düsseldorf Havalimanları’nda Air France ve KLM’ye hizmet veriyorduk. Bu işbirliğiyle hizmetimizi Türkiye’deki portföyümüze de taşımış olduk. Yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarımız ile büyümeye devam ediyoruz” dedi.

KLM Havayolları’nın İstanbul Atatürk Havalimanı’na haftanın her günü iki geliş, iki gidiş seferi bulunuyor. Air France ise Atatürk Havalimanı’na üç geliş ve üç gidiş olmak üzere haftanın her günü uçuş gerçekleştiriyor. Yaz sezonu itibariyle Air France’ın günlük uçuş sayısının dört geliş dört gidiş olarak artış göstermesi bekleniyor.
 

HAVAŞ DEVLERE HİZMET VERECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

havas ~ 10 yıl önce
Hadı havas cok calıstırıyo onu biliyoruz. Airfrance klm inde vardiyaları çok sıkıntılı 6 saat kontuardan kalkmıyorsun. Yemek arasına izin vermiyolar. 10 dk ihtiyaç molası oda 1 kere. Ha birde Welcome denilen bişey var. Gelen yolcuları selamlama ve yönlendirme . Otellerin girişindeki kapı görevlisinden bir farkın yok 3 saat ayakta duruyorsun. orada o görevdeyken aklından üniversiteye burda ayakta durmak için mi gittim. Yabancı dili bunun içinmi öğrendim. Diye düşünmeden edemiyorsun. Gündüz vardiyası çok uzun 11,5 ta giriş yapıp akşam 11 de evinde olsan kendini şanslı sayıyorsun. 12 den önce evde olamıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
is arayan ~ 10 yıl önce
hiyar sat daha iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
is arayan ~ 10 yıl önce
hiyar sat daha iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 10 yıl önce
arkadaşlar bu yıl havaşa alım olacakmı bilgisi olan varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş ~ 10 yıl önce
Yolcu hizmetleri memurunu aylık 1160 TL ye çalıştırır gece gündüzü yoktur. Güç bela kadroya aldım der size aylık 1600 TL verir ama o aldığınız 1600 TL burnunuzdan fitil fitil getirir. İstifaların haddi hesabı yoktur. Yolcu hizmetleri memurunun 1 gr. değeri yoktur. 1. tutanakla işten atma tehdidi ve 2. tutanakla işinden olursun hele ki Pegasus ise 1 kg fazla geçirdin diye işine son verirler. Şefler iyi ve süt dökmüş kedi rolünde mıy mıy tipli kadın şeflerdir ki çoğu yarım akıllı LİSE MEZUNU dur. Bunun adına HAVAŞ denir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mesaii ~ 10 yıl önce
havaş bu yoğun trafiği nasıl kaldıracakk muamma ama personele mesai kal sana izin veririz derlersee kimse kalmazz şimdiden bilinee adam gibi mesai kalındığında ücrete tabii olursa herkes kalırr ...çok zor ALLAH kolaylık versinn..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havas ramp ~ 10 yıl önce
Tabi o uçaklara hizmet verecek ramp departmanında personel kalirsa uçaklara bakarlar ama bu gidişle uçaklar her seferinde patlar france ve KLM celebiyi mumla ararlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 10 yıl önce
çelebi çok farklı bir durumda sanki.
Tebrikler ~ 10 yıl önce
KKTC den tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayin nurzat Erkalin basarisidir tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Benim duydugum kadariyla TGS den gorusmeye gitmisler ancak yeterli seviyede ingilizcr bilen personel olmadigi icin Ve anlasmakta zorluk cektiklerinden TGS yerine Havas tercih etmis hava yollari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ee yani!! ~ 10 yıl önce
demek ki aradıkları kaliteyi orada bulamamışlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000