19 Mayıs 2008, Pazartesi 13:11:00

Havalimanını birbirine kattılar!

Yabancılar Şube Müdürlüğü tarafından sınır dışı edilen Nijerya uyruklu beş kişi Atatürk Havalimanı’nda olay çıkardı!
  • AKILLI ADAMLAR TÜRKİYENİN HAVASININ SUYUNUN DEĞERİNİ BİZDEN İYİ BİLİYORLAR
  • o zaman türklerin hiçbiri de yurt dışına gidip yaşamasın. Tüm uçak seferlerini iptal edelim ve ülkemize kimse gelip gitmesin..Ne zaman değiştireceğiz bu sığ beyinlerimizi???? Herkesin y aşamak istediği bir yer var bu dünyada. Siz Turkiyeden memnun olabilirsiniz ama sayıları azımsanamayacak kadar çok türk buraları terketmek istiyor, tıpkı onların kendi ülkelerini terketmek istemeleri gibi.. Konular benzer.. Tek fark onların rengi kahverengi!!!! Irkçı mısınız? Peki türkler ırkçımızıdr, nerde kaldı bizim misafirperverliğimiz,insanlığımız?? He diyeceksiniz ki onlar burada pis iş yapıyor,çünkü bunu herkes söylüyor.. peki tek başlarına mı yapıyorlar? Türkler destek vermiyor mu??
  • ne işleri varya bunların burdaa

Yabancılar Şube Müdürlüğü tarafından sınır dışı işlemleri tamamlanan ve ülkelerine gönderilmek üzere Atatürk Havalimanı’na getirilen Nijerya uyruklu beş kişi, Türkiye’yi terk etmek istemediklerini belirterek zorluk çıkardı. Polis ekipleri tarafından kelepçe takılmak istenmesi üzerine, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gidiş katında üstlerindeki kıyafetleri çıkartan şahıslar istediklerini alamayınca kendilerini yere atmaya başladı. Daha sonra emniyet güçleri tarafından polis bürosuna götürülen Nijeryalıların yapılacak işlemlerin ardından sınır dışı edilmesi bekleniyor.

havalimanı

havalımanı

Havalimanını birbirine kattılar!

Yorumlar

SERKAN ~ 16 yıl önce
AKILLI ADAMLAR TÜRKİYENİN HAVASININ SUYUNUN DEĞERİNİ BİZDEN İYİ BİLİYORLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
duty ~ 16 yıl önce
o zaman türklerin hiçbiri de yurt dışına gidip yaşamasın. Tüm uçak seferlerini iptal edelim ve ülkemize kimse gelip gitmesin..Ne zaman değiştireceğiz bu sığ beyinlerimizi???? Herkesin y aşamak istediği bir yer var bu dünyada. Siz Turkiyeden memnun olabilirsiniz ama sayıları azımsanamayacak kadar çok türk buraları terketmek istiyor, tıpkı onların kendi ülkelerini terketmek istemeleri gibi.. Konular benzer.. Tek fark onların rengi kahverengi!!!! Irkçı mısınız? Peki türkler ırkçımızıdr, nerde kaldı bizim misafirperverliğimiz,insanlığımız?? He diyeceksiniz ki onlar burada pis iş yapıyor,çünkü bunu herkes söylüyor.. peki tek başlarına mı yapıyorlar? Türkler destek vermiyor mu??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 16 yıl önce
ne işleri varya bunların burdaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000