15 Şubat 2009, Pazar 15:07:12

Havalimanı tuvaletinde neler oluyor?

Ünlü modacı Yıldırım Mayruk'un yardımcısı Barbaros Şansal havalimanındaki taviz olayının ardından, yine bir taciz olayı ile gündeme gelerek Atatürk Havalimanı’nda temizlik görevlisinin Çin uyruklu bir yolcuyu taciz ettiği iddia edildi.
  • Rezalete bak! adamın biri çin liyi taciz ediyor zavallı çinli polise şikayet ediyor poliste açıp adamın donuna bakıyor,acaba polis adamın donunda umduğunu bulsaydı ne yapacaktı.
  • Ucuz adam çalıştırıp da çok para kazanmayı hedeflersen eğer işte başına bu gelir. Bunda Tav'ın da büyük kabahati var. İhale ile verilen işleri de takip etmek gerekiyor. Ama bizler sadece avanta düşünüyoruz. Hizmet hep ikinci planda...

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bir temizlik görevlisi Çin uyruklu kadın yolcuyu taciz ettiği iddiasıyla çalkalandı. Dış Hatlar Terminali gidiş katındaki tuvalette çalışan G.G. isimli temizlik görevlisinin, Çinli bir yolcuyu taciz ettiği gerekçesiyle işine son verildi.

Havalimanında 9 gün önce yaşanan olayda Çin uyruklu bir kadının, havalimanı tuvaletinde tacize uğradığını polise bildirmesiyle ortaya çıktı. Havalimanı polisinin de şikayet üzerine G.G. isimli temizlik görevlisini göz altına aldı. Temizlik görevlisinin alınan ifadesinde iddiaları reddetmesinin ardından, görevli polisin, temizlikçinin cinsel organına bakarak, herhangi bir cinsel sıvının olup olmadığı kontrol edildiği iddia edildi.

Temizlik görevlisinin emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenilirken, kendi şirketi tarafından işten çıkarıldığı öğrenildi.

Ünlü modacı Yıldırım Mayruk'un yardımcısı Barbaros Şansal'da 19 Aralık 2008’de Dubai’ye gitmek için geldiği Atatürk Havalimanı’nda, bir tuvalet görevlisinin sözlü 'taciz'ine uğradığını iddia etmişti.

Havalimanı tuvaletinde neler oluyor?

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Rezalete bak! adamın biri çin liyi taciz ediyor zavallı çinli polise şikayet ediyor poliste açıp adamın donuna bakıyor,acaba polis adamın donunda umduğunu bulsaydı ne yapacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ucuz adam çalıştırıp da çok para kazanmayı hedeflersen eğer işte başına bu gelir. Bunda Tav'ın da büyük kabahati var. İhale ile verilen işleri de takip etmek gerekiyor. Ama bizler sadece avanta düşünüyoruz. Hizmet hep ikinci planda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000