19 Mayıs 2008, Pazartesi 08:15:16

"Havalimanı trafiğine bir çare bulun!"

Türkiye Gazetesi yazarlarından Behçet Fakihoğlu, Atatürk Havalimanı'ndaki trafiğe en kısa sürede bir çözüm bulunması gerektiğini belirtiyor. İşte Fakihoğlu'nun o yazısı...
  • Havalimanımız trafiğini rahatlatmak için,Dünya Ticaret Merkezi ve Fuar alanlarına giriş ve çıkışların Çobançeşme'den Ayamama deresi üzerinden geçecek bir yol yapılması ile olur.Limanımız trafiğinin nasıl rahatladığını göreceksiniz..
  • Metro-tramway hatti AHL ye çok etkili gidiyor. Inince yurume mesafesi var azicik ama olsun o kadar...Fakat sadece araba trafigi sorun yaratmiyor. Ya hava trafigi????
  • Söforlerimiz,acikgözlü yasadiklari icin,göremedikleri var.Bu prof.ler icinde gecerlidir.Istanbul'da sehircilik TAMAMEN RANTA BAGLIDIR.Buda^baska bir ayibimiz.Planlama yapanlar,bu gurubun menfaatini görmeden asla bir sey ^yapamazlar.Onlarin dürüst SEHIRCILIK yapmasi,POLITIKALARINDA ASLA OLAMAZ.RANTCILAR ONLARI YUTAR.1.Ahlakli trafige uymak.2.Rantcilari bu ülkeden kovmak.Baska care yok.
  • Hocam siz hic Bruksel, Frankfurt, London a gitmediniz sanirim..Istanbul bir Metropol..Zamanindan feragat edeceksin erken cikicaksin yola....Yok oyle kisiye ozel cozumler..Birazda memleketi dusunun kendi keyfinizi degil..

İstanbul’daki Atatürk Havalimanı, artan kapasitesi ve hava trafiği sebebiyle Türkiye’nin can damarı haline geldi.

Hava limanının modern hâle getirilmesi, işletmeci firmanın gayretleri de burada Türkiye’nin modern yüzünü göstermektedir. Hava taşımacılığının gittikçe cazip hale gelmesi, özel havayolu şirketlerinin devreye girmesi de yolcu trafiğini günden güne yoğunlaştırmaktadır...

Kaçınılmaz olarak, havaalanına giden yollar yetersiz hale gelmektedir.

Havaalanının yanında bulunan Dünya Ticaret Merkezi ve fuar alanında düzenlenen fuarlar da ilave olunca, buradaki trafik içinden çıkılmaz hale geliyor.

Bu yoğunluktan dolayı uçağı kaçırma stresi yaşadıklarını, hatta kaçırdıklarını belirten birçok vatandaş, Ulaştırma Bakanlığı’nın Atatürk Hava Limanı trafiğine bir çare bulmasını istiyor.

Dünya Ticaret Merkezi’ne, fuar alanına başka bir yol mu yapılır, başka çareler mi düşünülür; yetkililer bunu düşünmeli ve mutlaka bir çözüm bulunmalı...

Behçet FAKİHOĞLU
TÜRKİYE

"Havalimanı trafiğine bir çare bulun!"

Yorumlar

realist34 ~ 16 yıl önce
Havalimanımız trafiğini rahatlatmak için,Dünya Ticaret Merkezi ve Fuar alanlarına giriş ve çıkışların Çobançeşme'den Ayamama deresi üzerinden geçecek bir yol yapılması ile olur.Limanımız trafiğinin nasıl rahatladığını göreceksiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
air ~ 16 yıl önce
Metro-tramway hatti AHL ye çok etkili gidiyor. Inince yurume mesafesi var azicik ama olsun o kadar...Fakat sadece araba trafigi sorun yaratmiyor. Ya hava trafigi????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neredeyiz ~ 16 yıl önce
Söforlerimiz,acikgözlü yasadiklari icin,göremedikleri var.Bu prof.ler icinde gecerlidir.Istanbul'da sehircilik TAMAMEN RANTA BAGLIDIR.Buda^baska bir ayibimiz.Planlama yapanlar,bu gurubun menfaatini görmeden asla bir sey ^yapamazlar.Onlarin dürüst SEHIRCILIK yapmasi,POLITIKALARINDA ASLA OLAMAZ.RANTCILAR ONLARI YUTAR.1.Ahlakli trafige uymak.2.Rantcilari bu ülkeden kovmak.Baska care yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ottoman ~ 16 yıl önce
Hocam siz hic Bruksel, Frankfurt, London a gitmediniz sanirim..Istanbul bir Metropol..Zamanindan feragat edeceksin erken cikicaksin yola....Yok oyle kisiye ozel cozumler..Birazda memleketi dusunun kendi keyfinizi degil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000