23 Şubat 2009, Pazartesi 12:50:28

Havalimanı trafiği kilitlendi!

İstanbul Ticaret Odası’nın genel kurulu CNR EXPO’da düzenlenmesi Atatürk Havalimanı trafiğini olumsuz etkiledi.
  • ITO toplantısıymış. Bu rezilliğe dur diyecek bir allahın kulu yok ki ? CNR ın ne işi var burada ? Trafik zaten yoğun. Bir de fuar vs oldu mu iyice kilit oluyor...
  • CNR EXPO girişini Havalimanı karşısındaki giriş-çıkışı iptal edip, Çobançeşme - Yenibosna arasına yapılmasını daha önce önermiştim ama demekki uygun bulunmadı.
  • keşke herkes HONGKONG havalimanını görebilseydi,özellikle de İstanbul'a muhteşem diyenler..
  • komünist ülkelerde bile görülmeyen işler. havalimanı girişi trafiğine bir arpa boyu yol gidilmedi kara yolu partisi tarafından.
  • Dünyanın hiçbir yerinde havalimanı girişi bu denli sıkışık olamaz.. Nedir bu çekilen eziyet? Artık kontuarlara yetişebilmek için 3 saat öncemi ıkmamız gerekiyor evden? Anca havalimanı girişlerine çiçek dikilsin...
  • Bu CNR EXPO merkezinin havalimanina yakin olmasi tamam.. diyecek birsey yok.. Ama koskoca uluslararsi dünyanin gözbebegi bu havalimanimiz her defasinda böyle kaosun icine neden sürüklenir anlamak zor.. CNR EXPO merkezine neden Havalimanindan ayri bir yol yapilmaz. Neden yolcular, calisanlar hergün herdefasinda eziyet ceker.. ilgili birimlerimliz neden bir cözüm üretmezler..
  • Şu anda (1300 yerel) havalimanı göbeğinden Yeşilyurt göbeğine kadar tıkalı...

Sabah saatlerinden itibaren iş yerlerine gelmek isteyen havalimanı personeli ve yolcuları saatlerce trafikte mahsur kaldı.

CNR EXPO’da düzenlene İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) genel kurulu trafiği olumsuz etkilerken, havalimanı yolundaki yol çalışması da eklenince trafik felç oldu. Sabah erken saatlerde başlayan yoğunluk nedeniyle Atatürk Havalimanında çalışan personelin iş yerlerine geç gelmesine neden olurken, dakikalarca trafikte mahsur kalan yolcular ise uçaklarına son anda yetiştiler.

Atatürk Havalimanı girişindeki döner kavşakta bulunan ışıklarda oluşan yığılma D–100 karayoluna kadar uzaması vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oldu. Erken saatlerde başlayan yoğunluk İTO’nun genel kurulunda üyelerin gün boyunda süreceği ve Havalimanı yolunun da gün boyunca yoğunlukların yaşanacağı bildirildi.

Yetkililer havalimanına gelen yolcuların D–100 Karayolu’ndan çok sahil yolunu tercih etmeleri konusunda uyardı   

Havalimanı trafiği kilitlendi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
ITO toplantısıymış. Bu rezilliğe dur diyecek bir allahın kulu yok ki ? CNR ın ne işi var burada ? Trafik zaten yoğun. Bir de fuar vs oldu mu iyice kilit oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
CNR EXPO girişini Havalimanı karşısındaki giriş-çıkışı iptal edip, Çobançeşme - Yenibosna arasına yapılmasını daha önce önermiştim ama demekki uygun bulunmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
keşke herkes HONGKONG havalimanını görebilseydi,özellikle de İstanbul'a muhteşem diyenler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
komünist ülkelerde bile görülmeyen işler. havalimanı girişi trafiğine bir arpa boyu yol gidilmedi kara yolu partisi tarafından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dünyanın hiçbir yerinde havalimanı girişi bu denli sıkışık olamaz.. Nedir bu çekilen eziyet? Artık kontuarlara yetişebilmek için 3 saat öncemi ıkmamız gerekiyor evden? Anca havalimanı girişlerine çiçek dikilsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu CNR EXPO merkezinin havalimanina yakin olmasi tamam.. diyecek birsey yok.. Ama koskoca uluslararsi dünyanin gözbebegi bu havalimanimiz her defasinda böyle kaosun icine neden sürüklenir anlamak zor.. CNR EXPO merkezine neden Havalimanindan ayri bir yol yapilmaz. Neden yolcular, calisanlar hergün herdefasinda eziyet ceker.. ilgili birimlerimliz neden bir cözüm üretmezler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şu anda (1300 yerel) havalimanı göbeğinden Yeşilyurt göbeğine kadar tıkalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000