23 Haziran 2015, Salı 10:00:10

Havalimanı çalışanlarına apron kartı şoku

Atatürk Havalimanı emniyeti apron kartı talebiyle baş edemedi, eğitimlerin bir bölümü özel şirketlere kaydırıldı. Emniyetin ücretsiz verdiği eğitimler için dışarıda ne kadar isteniyor?
  • Emniyet karşılasın o parayı neden çalısandan bu para aliniyor ayip ayip tüğü bitmemiş yetimin hakkı var be
  • Çok yakın zamanda SHT 17.2 revizyonu sayesinde söz konusu eğitimler HEM Tarafından da Web tabanlı olarak mobil cihazlardan da verilebilecek. HEM bu konuda Altyapısını oluşturmuş olup talimat revizyonu ile daha ekonomik olarak bu eğitimleri on line olarak verebilecektir.
  • Bu eğitimlerin verilebilmesi için gerekli talimat gereği (17.2) yapılması gerekenler var. Sonrasında ya Hizmet içi olarak yada Ticari olarak bu işi yapabilirsiniz. Hürkuşun yanı sıra İstanbul'da bu konuda Türkiyenin 2. okulu da DGM-Turkey dir. Sonrasında bu kervana 2 kurum daha katılmıştır. Bu zamana kadar Güvenlik Bilinci Kursu MİA koordinesinde verildiğinden; bu eğitimleri bizler vermemekteydik. Eğer böyle bir ihtiyaç var ise DGM _ Turkey de bu eğitimleri vermektedir.
  • Yuh yani,soyun bakalım.RANT yaratıp. Haram olsun alırsanız bu paraları bizden.
  • Hürkuş size reklam vermedi mi neden böyle bir şeyi rant olarak değerlendiriyorsunuz ? isteyen özele gitsin isteyen devlete , nesi rant bunun ?
  • SXS bu eğitimi kendi bünyesindeki eğitmenlere yaptırmaktadır.
  • HAVEAK konuyla ilgili tek adres..
  • Bütün çalışmalarımız tamamlanmıştır. SHGM 'nin SHT 17.2 yayınlanması ile bu eğitimler uzaktan eğitim olarak vermek için beklemektedir. Size verilen www.haveak.com adresine giriş yaparak Modül sonunda sınav olarak hızlı ve uygun bir şeklide sertifika sahibi olacaksınız. Saygılarımla Mehmet Çimşit
  • Kacinci yuzyilda yasiyoruz. E-devlete online egitim modulu acacaksin. Fotonu kendin bilgisayarindan cekeceksin veya sisteme yukleyeceksin. Ikametahin, adli sicil kagidin zaten e-devlette yer aliyor. Odemeni gerekliyse sirket kredi kartiyla yapacaksin. Sonuc olarak hic bir devlet dairesine gitmeden kimsenin kahrini cekmeden isin hallolacak. Kartin sirketine teslim edilecek. Cok mu zor? Kacinci yuzyilda yasiyoruz.

Atatürk Havalimanı emniyeti apron kartı talebiyle baş edemedi, eğitimlerin bir bölümü özel şirketlere kaydırıldı. 

Atatürk Havalimanı’nda 50 bine yaklaşan çalışanın her yıl düzenli olarak aldığı güvenlik semineri havalimanı emniyetinde yığılmalara neden oldu. Haftanın bir günü iki seans olarak planlanan eğitimlere olan yoğun talep üzerine özel eğitim merkezleri devreye girdi. Atatürk Havalimanı’nın yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı’nda görevli çalışanların da eğitimlere katılmak için Atatürk Havalimanı emniyetine gelmesi üzerine birçok çalışan, kapasite yetersizliği sebebiyle özel şirketlere yönlendirilmeye başlandı.

Havalimanı emniyetinin, sadece Atatürk Havalimanı’nda görevli şirket çalışanlarına güvenlik semineri vereceği öğrenilirken dışarıdan kart talebinde bulunanların başvuruları kabul edilmiyor. Çalışanların bir çoğu eğitim yetkisi bulunan Hürkuş Havacılık Eğitim merkezinde seminerlere katılırken emniyetin ücretsiz verdiği 4 saatlik kurs için burada 125 TL ücret isteniyor.

Hürkuş Havacılık Eğitim Merkezi’nin Yenibosna’daki merkezinde verilen eğitimler, talebe göre haftanın her günü açılabiliyor.

Çalışanlar ve şirketler ise, ücretsiz aldıkları seminerlerin özel şirketlerde 125 TL’ye verilmesine tepki gösterirken başka şirketlerin de bu eğitimleri vermek için yetki aldığı belirtiliyor.

©AirportHaber

Havalimanı çalışanlarına apron kartı şoku

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

??? ~ 9 yıl önce
Emniyet karşılasın o parayı neden çalısandan bu para aliniyor ayip ayip tüğü bitmemiş yetimin hakkı var be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 9 yıl önce
Çok yakın zamanda SHT 17.2 revizyonu sayesinde söz konusu eğitimler HEM Tarafından da Web tabanlı olarak mobil cihazlardan da verilebilecek. HEM bu konuda Altyapısını oluşturmuş olup talimat revizyonu ile daha ekonomik olarak bu eğitimleri on line olarak verebilecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DGM - Turkey ~ 9 yıl önce
Bu eğitimlerin verilebilmesi için gerekli talimat gereği (17.2) yapılması gerekenler var. Sonrasında ya Hizmet içi olarak yada Ticari olarak bu işi yapabilirsiniz. Hürkuşun yanı sıra İstanbul'da bu konuda Türkiyenin 2. okulu da DGM-Turkey dir. Sonrasında bu kervana 2 kurum daha katılmıştır. Bu zamana kadar Güvenlik Bilinci Kursu MİA koordinesinde verildiğinden; bu eğitimleri bizler vermemekteydik. Eğer böyle bir ihtiyaç var ise DGM _ Turkey de bu eğitimleri vermektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL ÇLŞ ~ 9 yıl önce
Yuh yani,soyun bakalım.RANT yaratıp. Haram olsun alırsanız bu paraları bizden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
natokafa ~ 9 yıl önce
Hürkuş size reklam vermedi mi neden böyle bir şeyi rant olarak değerlendiriyorsunuz ? isteyen özele gitsin isteyen devlete , nesi rant bunun ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kendiniz yapın ~ 9 yıl önce
SXS bu eğitimi kendi bünyesindeki eğitmenlere yaptırmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dreamliner ~ 9 yıl önce
HAVEAK konuyla ilgili tek adres..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVEAK ~ 9 yıl önce
Bütün çalışmalarımız tamamlanmıştır. SHGM 'nin SHT 17.2 yayınlanması ile bu eğitimler uzaktan eğitim olarak vermek için beklemektedir. Size verilen www.haveak.com adresine giriş yaparak Modül sonunda sınav olarak hızlı ve uygun bir şeklide sertifika sahibi olacaksınız. Saygılarımla Mehmet Çimşit

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr.K@do. ~ 9 yıl önce
Benim bugune kadar gordugum birebir hazirliklarini ve dokuman gorsel vb alt yapi modern yazilim programi ile uzaktan egitim sistemi dahil mukemmel olagan ustu bir emek var Global yolda ilerlemeye Devam insallah Allah Utandirmasin.
Prag ~ 9 yıl önce
Kacinci yuzyilda yasiyoruz. E-devlete online egitim modulu acacaksin. Fotonu kendin bilgisayarindan cekeceksin veya sisteme yukleyeceksin. Ikametahin, adli sicil kagidin zaten e-devlette yer aliyor. Odemeni gerekliyse sirket kredi kartiyla yapacaksin. Sonuc olarak hic bir devlet dairesine gitmeden kimsenin kahrini cekmeden isin hallolacak. Kartin sirketine teslim edilecek. Cok mu zor? Kacinci yuzyilda yasiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000