17 Şubat 2010, Çarşamba 14:06:50

Havacılara Çiğköfte ve Kurufasülye ziyafeti...

Atatürk Havalimanı İdarecileri, Bagaj Taşıma Kooperatif Başkanlığı’nda geleneksel hale gelen yemekte buluştu...
  • Bagaj işinde çalışan arkadaşlar biraz şu meşhur taksicilerimizi eğitseler. Bir taksicilere bakın bir de bu arkadaşlara.
  • yorumların çoğu kıskançlıkla yapılmış. Bir düşünün bu insanlar Atatürk Havalimanı'nı yönetiyor. Arasıra da böyle vesilelerle bir araya gelsinler. Çok görmeyin. Belki de sizi çağırmadıkları için böyle yorum yapmışsınızdır
  • bu tür yemeklerle samimi bir ortam olmayacağı kanaatindeyim. böyle organizasyonlar bize mahsustur. işyeri dışında daha nezih bir ortamda buluşsalar daha doğal olurdu. bir de kuru fasulyenin yanında çiğ köfteden ziyade kuru soğan iyi gider. tabii ağzının tadını bilene.
  • ERIKLI su reklami için tesekkür ederiz.
  • Severim taşımacı arkadaşları zamana uydular geliştirdiler kendilerini ...Taksiciler kadar parayı sewmiyorlar......
  • Bravo bagaj emekçisi kardeşlerimize. Helal olsun.
  • ustalar hünerini konuşturmuş çiğ köfte ve kuru fasulye enfes... ama herşeyden önemlisi aynı çatı altında insanların birkaç alda bir de olsa aile ortamı oluşturup kayhaşması... emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.
  • Bu çok başarılı çalışmalarından dolayı katılan devlet kurumlarının pek sayın yöneticilerine ,şu yoğunluktan fırsat bulup çiğ köfte yiyen değerli memur arkadaşlarımıza teşekkür eder,bu tür organizasyonlarda sürekli sizleri görmek istediğimizi beyan ederiz. Sayenizde kafamız rahatlıyo aman gidin yiyin için beleş nerde ise konun oraya bir iş yaptığınız becerdiğiniz yok başımızdan uzaklaşın yeter.

Bagaj Taşımacıları Kooperatif Başkanlığı’nın 15 senedir geleneksel hale getirdiği yemeği bugün kooperatif binasında tekrarladı. Yemeğe katılanlar arasında Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş, Atatürk Havalimanı DHMİ Başmüdürü Celal Özuğur, Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Mustafa Nacar ve diğer idareciler katıldı.

Bagaj Taşıma Kooperatif Başkanı Mehmet Demir’in Airporthaber’e yaptığı açıklamada, “Amacımız Atatürk Havalimanı’nda bulunan tüm idareciler ve bu büyük aileye katılan yeni yöneticiler ile kaynaşma fırsatını Anadolu’nun bu güzel yemekleriyle bir araya getirmek saygı sevgi ve dostluk köprülerini pekiştirmek, bunun için bu yemeğimiz geleneksel hale geldi” dedi.

Atatürk Havalimanı’nda gece gündüz demeden 159 personeliyle bagaj taşıma hizmeti verdiklerini belirten Demir, sözlerine şöyle devam etti. “Turistler uçaktan indikleri an itibariyle bizimle tanışıyor, güler yüzümüz, giyimimiz ve onlara davranışlarımızla sıcak bir bağ kuruyoruz. Bize inanıp güvenip mallarını emanet ediyorlar. Bütün bu hizmetlerin haricinde havaalanında onlara rehberlik hizmeti de veriyoruz. İlginç bir anımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Geçmiş senelerde bir yolcu Anadolu’dan gelmiş belli İstanbul’u tanımadığı... Üstüne bir de bu kişiyi soymuşlar ve uçak bileti cebindeki para hepsini çaldırmış. Bize derdini anlattı, biletini aldık ve memleketine gönderdik. Bir baktık hesabımıza ulaşıp parayı göndermiş. Biz bu şekilde çalışıyoruz.” dedi.


yemek

yemek

yemek

Koop Başkani Mehmet Demir

Havacılara Çiğköfte ve Kurufasülye ziyafeti...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bagaj işinde çalışan arkadaşlar biraz şu meşhur taksicilerimizi eğitseler. Bir taksicilere bakın bir de bu arkadaşlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yorumların çoğu kıskançlıkla yapılmış. Bir düşünün bu insanlar Atatürk Havalimanı'nı yönetiyor. Arasıra da böyle vesilelerle bir araya gelsinler. Çok görmeyin. Belki de sizi çağırmadıkları için böyle yorum yapmışsınızdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu tür yemeklerle samimi bir ortam olmayacağı kanaatindeyim. böyle organizasyonlar bize mahsustur. işyeri dışında daha nezih bir ortamda buluşsalar daha doğal olurdu. bir de kuru fasulyenin yanında çiğ köfteden ziyade kuru soğan iyi gider. tabii ağzının tadını bilene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ERIKLI su reklami için tesekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Severim taşımacı arkadaşları zamana uydular geliştirdiler kendilerini ...Taksiciler kadar parayı sewmiyorlar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bravo bagaj emekçisi kardeşlerimize. Helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ustalar hünerini konuşturmuş çiğ köfte ve kuru fasulye enfes... ama herşeyden önemlisi aynı çatı altında insanların birkaç alda bir de olsa aile ortamı oluşturup kayhaşması... emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu çok başarılı çalışmalarından dolayı katılan devlet kurumlarının pek sayın yöneticilerine ,şu yoğunluktan fırsat bulup çiğ köfte yiyen değerli memur arkadaşlarımıza teşekkür eder,bu tür organizasyonlarda sürekli sizleri görmek istediğimizi beyan ederiz. Sayenizde kafamız rahatlıyo aman gidin yiyin için beleş nerde ise konun oraya bir iş yaptığınız becerdiğiniz yok başımızdan uzaklaşın yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000