27 Şubat 2014, Perşembe 11:22:42

HABOM ÇALIŞANLARINDAN ŞOK KARAR!

HABOM çalışanları son günlerde yaşanan gelişmeler sonrasında isyan bayrağı açtı.
  • 300 kişi civarında arkadasın istifa ettigi dogrudur.fakat sendikaya gore bu rakam 10 kişi civarında. hatta burda bir yorumda 3 kişi istifa etmiş diye yazılmış.tabiki sendika umut kırmak için gercekleri gizleyip hala bizimle oyun oynuyor. işin içinde bizler kadar olmayan arkadaşların umutlarını kırıp geri çekilmelerini, korkmalarını sağlıyor.E devlet şifreleri olmayanlar pazartesi günü alsınlar. gozlerını kulaklarını dort acısınlar. ve burdakı olumsuz yazıların cogunun sendıka ve sırket baglantılı oldugunu anlasınlar artık.
  • Profesyonel şirket yönetim kültürünün hakim olmadığı, İBB fırıncılarının yönetici olduğu, birilerinin paraşütle indiği bir şirket düşünün; daha 2013 eylemi soğumadan Habom olayı patlamak üzere. Bu kafaların hakim olduğu bir bakım merkezinden çıkan uçakların ne kadar risk yüklü olduklarını tahmin edebilirsiniz. Bir gün içinde gezindikleri o kibir denizinin iki yakası kavuşunca tövbe edecekler ama çok geç olacak, kimse merhamet etmeyecek onlara!
  • arkadaşlar toplu istifalar başladı şimdiye kadar 300 arkadaşımız sendikadan istifa etti Pazartesi mesai bitimine kadar bu durumdan rahatsız olan tüm arkadaşlarımızın sendikadan istifa etmesini bekliyoruz...
  • Eski tk lı Hepiniz gerçekten Kazanmak istiyorsanız yogun yaz sezonu öncesi verin istifalarınızı,yoksa daha çok güdülürsünüz.yok sabredinmiş,yok tk personelinden destek alınmış.vs.vs. ayrıl kurtul rızkı veren ALLAH unutma.
  • Saw bugünde yemeğe gitmedi...
  • THY HABOM takip edin tiweeterdan @34teknisyen34 cozum bulma adresi herkesin yorumlari retiweetlenir
  • Burada yazan aykiri yorumlarin hicbirinin habom teknisyeni tarafindan yazildigina inanmiyorum. Issiz yoneticiler vakitlerini bunlari yazmaya harciyorlar. Toplu olarak sendikayi gondermekten baska yapilacak birsey yok. Bir tarih belirlensin herkes ogun uyeligini feshetsin. Artik sozlesme olayi bitti su sendikadan kurtulmak ve aidat odememek tek secenek. Yasal hakkimizda budur...
  • #direnhabom
  • Arkadaslar bugun de yemege gitmiyor mesaiye kalmıyoruz!!
  • Bu gaza gelmeyin diyen arkadaslar gaza gelmedikte ne oldu .... adamlar gozumuzun icine baka baka yalan soyledi. Yaziklar olsun para ugruna gururlarini sattilar...

HABOM çalışanları son günlerde yaşanan gelişmeler sonrasında isyan bayrağı açtı.

Çelik-İş sendikası ile HABOM A.Ş. arasında sürdürülen Toplu İş Sözleşmesi sürecinde henüz bir sonuca varılamaması çalışanları isyan noktasına getirdi. Sendikanın temsilcilere, temsilcilerin çalışanlara bir baskı içerisinde olduğunu dile getiren çalışanlar dün açıklanan işveren ile sendikanın anlaştığı rakamlara büyük tepki gösterdi.

HABOM çalışanları bugün sürece tepki olarak hem Sabih Gökçen'de hem de Atatürk Havalimanı'nda yemeğe çıkmama kararı aldı.

Çalışanlar anlaşmazlık durumunda sendikanın grev kararı almasını istemesine rağmen, sendika yönetiminin olası bir greve sıcak bakmadığı kaydedildi.



 

HABOM ÇALIŞANLARINDAN ŞOK KARAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (145)

taktuk ~ 10 yıl önce
300 kişi civarında arkadasın istifa ettigi dogrudur.fakat sendikaya gore bu rakam 10 kişi civarında. hatta burda bir yorumda 3 kişi istifa etmiş diye yazılmış.tabiki sendika umut kırmak için gercekleri gizleyip hala bizimle oyun oynuyor. işin içinde bizler kadar olmayan arkadaşların umutlarını kırıp geri çekilmelerini, korkmalarını sağlıyor.E devlet şifreleri olmayanlar pazartesi günü alsınlar. gozlerını kulaklarını dort acısınlar. ve burdakı olumsuz yazıların cogunun sendıka ve sırket baglantılı oldugunu anlasınlar artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY YÖNETİCİLERİ ~ 10 yıl önce
Profesyonel şirket yönetim kültürünün hakim olmadığı, İBB fırıncılarının yönetici olduğu, birilerinin paraşütle indiği bir şirket düşünün; daha 2013 eylemi soğumadan Habom olayı patlamak üzere. Bu kafaların hakim olduğu bir bakım merkezinden çıkan uçakların ne kadar risk yüklü olduklarını tahmin edebilirsiniz. Bir gün içinde gezindikleri o kibir denizinin iki yakası kavuşunca tövbe edecekler ama çok geç olacak, kimse merhamet etmeyecek onlara!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
arkadaşlar toplu istifalar başladı şimdiye kadar 300 arkadaşımız sendikadan istifa etti Pazartesi mesai bitimine kadar bu durumdan rahatsız olan tüm arkadaşlarımızın sendikadan istifa etmesini bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Eski tk lı Hepiniz gerçekten Kazanmak istiyorsanız yogun yaz sezonu öncesi verin istifalarınızı,yoksa daha çok güdülürsünüz.yok sabredinmiş,yok tk personelinden destek alınmış.vs.vs. ayrıl kurtul rızkı veren ALLAH unutma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Saw bugünde yemeğe gitmedi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herkesburaya ~ 10 yıl önce
THY HABOM takip edin tiweeterdan @34teknisyen34 cozum bulma adresi herkesin yorumlari retiweetlenir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Burada yazan aykiri yorumlarin hicbirinin habom teknisyeni tarafindan yazildigina inanmiyorum. Issiz yoneticiler vakitlerini bunlari yazmaya harciyorlar. Toplu olarak sendikayi gondermekten baska yapilacak birsey yok. Bir tarih belirlensin herkes ogun uyeligini feshetsin. Artik sozlesme olayi bitti su sendikadan kurtulmak ve aidat odememek tek secenek. Yasal hakkimizda budur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
#direnhabom

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaslar bugun de yemege gitmiyor mesaiye kalmıyoruz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hbm ~ 10 yıl önce
Bu gaza gelmeyin diyen arkadaslar gaza gelmedikte ne oldu .... adamlar gozumuzun icine baka baka yalan soyledi. Yaziklar olsun para ugruna gururlarini sattilar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000