22 Ocak 2014, Çarşamba 08:20:16

GÜVENLİK SIRASI BEKLERKEN ALTINLAR GİTTİ!

Atatürk Havalimanı’nda güvenlik kontrolünden geçmek için bekleyen bir yolcunun yanında getirdiği 4 kilo altını çalındı.
  • kardesim, Havaalanlari aslinda güvenligin büyük yazildigi yerlerdir. orda kameralar yokmu, o cantanin kimin tarafindan alindigi görülmüyormu? Havaalaninda yere igne düsse o igneyi kimin düsürdügü tespit edilebilmeli, durum öyle degilse kapat o havaalanini :)
  • nk galip derviş gibi adamsın valla ;)
  • 4kg altın 162000 Dolar eder.. Çıkış limiti 10000 USD. Çalınmasa bile izin verilmemeliydi çıkışına
  • "Türkmen uyruklu vatandaşın " derken, şahıs aynı zamanda Türk vatandaşı mı?
  • taksi çevirdiklerini nerden biliyoruz? hırsız vey hırsızlar diyorsunuz çünkü bilinmiyor...taksiye bindiklerini gösteren güvenlik kamerasımı var ? o zaman tek kişi veya daha fazla olup olmadıklarını da bilmeliydik...bence metroyla kaçtılar :))
  • Aferin dort kilo altin tasiyacagim ve agzimi acip caldiracagim. O kalabaligin icinde guvenlik kontrolu sirasinda??? Balon gibi geldi.

Atatürk Havalimanı’nda güvenlik kontrolünden geçmek için bekleyen bir yolcunun yanında getirdiği 4 kilo altını çalındı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’ne gelen Türkmen uyruklu bir yolcu Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’a gitmek için saat 21.00 sıralarında güvenlik kontrolünden geçmek için sıra beklemeye başladı. Bu sırada Türkmen yolcunun yanında bulunan ve içinde 4 kilo altın olduğu iddia edilen çanta kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından çalındı. Türkmen uyruklu vatandaşın çantasını çalan ve henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler havalimanından bir taksi çevirerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Çantası çalınan Türkmen yolcu durumu polise bildirerek havalimanı karakoluna gitti.

Olayla ilgili araştırma başlatan polis güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek çantayı çalan kişi ve kişileri tespit etmeye çalışıyor.

GÜVENLİK SIRASI BEKLERKEN ALTINLAR GİTTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

a380 ~ 10 yıl önce
kardesim, Havaalanlari aslinda güvenligin büyük yazildigi yerlerdir. orda kameralar yokmu, o cantanin kimin tarafindan alindigi görülmüyormu? Havaalaninda yere igne düsse o igneyi kimin düsürdügü tespit edilebilmeli, durum öyle degilse kapat o havaalanini :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
nk galip derviş gibi adamsın valla ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pes ~ 10 yıl önce
4kg altın 162000 Dolar eder.. Çıkış limiti 10000 USD. Çalınmasa bile izin verilmemeliydi çıkışına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edit ~ 10 yıl önce
"Türkmen uyruklu vatandaşın " derken, şahıs aynı zamanda Türk vatandaşı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nk ~ 10 yıl önce
taksi çevirdiklerini nerden biliyoruz? hırsız vey hırsızlar diyorsunuz çünkü bilinmiyor...taksiye bindiklerini gösteren güvenlik kamerasımı var ? o zaman tek kişi veya daha fazla olup olmadıklarını da bilmeliydik...bence metroyla kaçtılar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Aferin dort kilo altin tasiyacagim ve agzimi acip caldiracagim. O kalabaligin icinde guvenlik kontrolu sirasinda??? Balon gibi geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000