16 Nisan 2009, Perşembe 08:29:26

Elazığ Havaalanı istediğini aldı...

Elazığ Havaalanı'na gümrük kurulması için ilgili Bakanlıklar nezdinde girişimde bulunan Vali Muammer Erol'un çabaları olumlu sonuç verdi.
  • Elazığ Havaalanı çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkürler.Saygılar. Umarız Terminal binası da en kısa zamanda biter.Ayrıca SunExpress i de elazığ a bekliyoruz.
  • 2 haziranda pegasus saw elagzı seferlerine başlıyo.uçuşlar haftanın 4 günü karşolıklı.
  • Valimizin çabalarını takdirle karşılıyoruz. Umarım Başbakanın vermiş olduğu yeni terminal binası sözü de tutulur ve Elazığ Havalimanı hizmete girmiş olur. Elazığ bölgede bulunduğu konum ve şehirleşmede göstermiş olduğu atılımlar ile bunu fazlasıyla haketmiş durumda. Tüm Elazığlılara ve Türk halkına hayırlı olmasını dilerim.
  • Yurtdisindan gelen Isadamlari ve calisanlarada bu devamli uygulanacakmidir.En azindan insanlarin Istanbul AHL de 15 dakikalik bagaj tasimasindan kurtulacak.O bakanlardan asil istegim.7 yildir insanlara eziyet cektiren,dis hatlardan ic hatlara yürüme yarisi,buna kolaylik bulmak kolay,Bakanlar ve Bürokratlar bu eziyeti cekmedikleri icin,calisani zaten hic ilgilendirmiyor.Konustugum kisiler adres yanlis deyip isin iginden cikiyor.
  • çalışmalarından dolayı sayın ulaştırma bakanımızı, millet vekillerimizi ,dhmi genel müdürümüzü ,Valimizi ,emegi geçenleri kutlarım .Yeni pist yapılarak büyük uçakların inip kalkmaması için artık hiçbir sebep kalmamış oldu ama yanlız pistin uzması yetmez yeni ve modern bir terminal binası yapılarak geçiçi olarak değil sürekli dış hatlara açık bir liman olmasını sadece fly pegasusun değil diğer özel hava yollarınında Sabiha gökçen havalimanının yanısıra Atatürk hava limanından da seferlerini başlatmalarını istiyorum.Çünkü Elazığ meydanının yolcu potansiyeli çevre illerden daha fazla olduğu herkesler tarafından bilinmektedir. saygılarımla
  • Erzurumda var zaten, kafa yapmayi kesin artik... Var ama kullanan yani ucan yok.
  • malatya da geçici hudut kapısı ama hac seferleri için izin alınamadı acaba elazığ için böyle bir garantimi alındı sanırım sadece pist uzunluğu yeterli değildir birazda hizmet verecek binanın elverişliliği önemli değilmi
  • Erzuruma da yapılsın

Havaalanına geçici gümrük kapısı kurulmasına karar verildi. Hazırlıklar tamamlandığı takdirde hacı adayları, kutsal topraklara Elazığ'dan uğurlanabilecek.

Elazığ Valisi Muammer Erol, Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay nezdinde girişimlerde bulundu. Vali Erol'un bu girişimlerinin ardından Gümrük Müsteşarlığı'nın talimatı doğrultusunda Malatya Gümrük ve Muhafaza Baş Müdürü Ali Fuat Kılıç başkanlığında, İstanbul Atatürk Havalimanı Yolcu Salonları Gümrük Müdürü Seyfettin İnceoğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı Yolcu Salonlar Gümrük ve Muhafaza Müdürü Osman Aksu ve Gümrük Müsteşarlığı İnşaat Mühendisi Veysel Tekçe'den oluşturulan heyet, Şubat ayı içinde havaalanında incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmalar ve girişimlerin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen yazıda Elazığ Havaalanı'nın, ülkeye giriş-çıkış yapacak kişilerin pasaport ve gümrük işlemlerinin yapılarak, giriş ve çıkışlarının sağlanmasını teminen 03 Nisan 2009 tarihli Bakan oluru ile geçici hudut kapısı haline getirildiği açıklandı.

Her yıl gümrük kapısı olmadığı için başka illerden kutsal topraklara giden hacı adaylarının bu yıl çalışmaların tamamlanması halinde Elazığ'dan yola çıkabilecekleri bildirildi.

Elazığ Havaalanı istediğini aldı...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Elazığ Havaalanı çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkürler.Saygılar. Umarız Terminal binası da en kısa zamanda biter.Ayrıca SunExpress i de elazığ a bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
2 haziranda pegasus saw elagzı seferlerine başlıyo.uçuşlar haftanın 4 günü karşolıklı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Valimizin çabalarını takdirle karşılıyoruz. Umarım Başbakanın vermiş olduğu yeni terminal binası sözü de tutulur ve Elazığ Havalimanı hizmete girmiş olur. Elazığ bölgede bulunduğu konum ve şehirleşmede göstermiş olduğu atılımlar ile bunu fazlasıyla haketmiş durumda. Tüm Elazığlılara ve Türk halkına hayırlı olmasını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yurtdisindan gelen Isadamlari ve calisanlarada bu devamli uygulanacakmidir.En azindan insanlarin Istanbul AHL de 15 dakikalik bagaj tasimasindan kurtulacak.O bakanlardan asil istegim.7 yildir insanlara eziyet cektiren,dis hatlardan ic hatlara yürüme yarisi,buna kolaylik bulmak kolay,Bakanlar ve Bürokratlar bu eziyeti cekmedikleri icin,calisani zaten hic ilgilendirmiyor.Konustugum kisiler adres yanlis deyip isin iginden cikiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çalışmalarından dolayı sayın ulaştırma bakanımızı, millet vekillerimizi ,dhmi genel müdürümüzü ,Valimizi ,emegi geçenleri kutlarım .Yeni pist yapılarak büyük uçakların inip kalkmaması için artık hiçbir sebep kalmamış oldu ama yanlız pistin uzması yetmez yeni ve modern bir terminal binası yapılarak geçiçi olarak değil sürekli dış hatlara açık bir liman olmasını sadece fly pegasusun değil diğer özel hava yollarınında Sabiha gökçen havalimanının yanısıra Atatürk hava limanından da seferlerini başlatmalarını istiyorum.Çünkü Elazığ meydanının yolcu potansiyeli çevre illerden daha fazla olduğu herkesler tarafından bilinmektedir. saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Erzurumda var zaten, kafa yapmayi kesin artik... Var ama kullanan yani ucan yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
malatya da geçici hudut kapısı ama hac seferleri için izin alınamadı acaba elazığ için böyle bir garantimi alındı sanırım sadece pist uzunluğu yeterli değildir birazda hizmet verecek binanın elverişliliği önemli değilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Erzuruma da yapılsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000