07 Ağustos 2009, Cuma 10:12:38

El Al AHL'ye acil iniş yaptı!

El Al Havayolları’na ait bir yolcu uçağı Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaptı…
  • aha al işte gürgenden mamul bir yorumcu daha.. ya güzellerim siz ne kadar safsınız ya? adamlar tabi ki bize dostmuş gibi duracaklar şu an için, çünkü şu anki durum onu gerektiriyor, sonraki planlarını biliyor musunuz da konuşuyorsunuz? yuh artık biraz okuyun da öğrenin be kardeşim.
  • Yazik Yazik... Turkiyenin civardaki tek dostu olan Israil ve yahudi halki icin bu kadar nefret beslemek ancak kendi bindigi dali kesmek ile eslestirilebilir.... Yahudi lobisi olmasa bugun coktan Ermeni soykirimi TC nin basina altindan kalkamayacagi bela olurdu, olsun o zaman... Ayrica TC vatandasi, Turk\'ten daha Turk yahudi asilli vatandaslarimiza da buyuk saygisizlik ediyor bu yorumlar...Utaniyorum okurken... Turkiye gitsin Iran\'a, Suudi\'ye ve benzeri Araplara yaltaklansin... Haydi Turkiye KARANLIKLARA dogru son hiz, ileri !!!
  • aha al işte bir tane ahşaptan mamul insan daha.. tamam yok alev malev.. sen devam et bu yolda..
  • alev malev yok... gitti gördü sankide alevde yancakmışız :D
  • ne acil durumu pardon? ben israil yerin dibine geçsin diye beklerken (ki geçecek zaten en sonunda o ayrı) sen hala bıdı bıdı ne anlatıyorsun? sevmiyoruz israili ve yahudileri bu kadar basit! ne o yasak mı?
  • BÖYLE BİR ACİL DURUMU FAŞİZM DOLU ANTİSİYONİST BİR PLATFORMA BÖYLE KOLAYLIKLA NASIL TAŞIDINIZ GERÇEKTEN TAKDİR ETMEYE DEĞER.TEBRİK EDEİM.BAŞINIZ GÖĞE ERDİMİ?
  • Her 2 yorumcununda Agzina saglik diyorum ve aynen 2 yorumcuyada katiliyorum. korkularindan GS macinda Basin Mensuplarinin bile Üstlerini arattirdilar bunlar böyle korkaklar.
  • Mazlum Filistin'li kardeşlerimin âhı tutmuş. AHL'de ödleri koptuğu için, Polis'ten etraflarında tedbir almasını istiyor bu "tırsak Taci"ler. Ders olsun tırsaklara...
  • hadi bu dünyadaki alevden kurtuldunuz da, Ahiret'deki alevlerden kurtulabilecek misiniz bakalım?

Bükreş-Tel Aviv seferini yapan El Al Havayolları’na ait yolcu uçağı motorunda çıkan arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaptı.

Dün gece 00.00 sularında AHL’ye acil iniş yapan uçağın tipinin Boeing 737-800 olduğu ve 75 yolcusunun bulunduğu öğrenildi.

El Al AHL'ye acil iniş yaptı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
aha al işte gürgenden mamul bir yorumcu daha.. ya güzellerim siz ne kadar safsınız ya? adamlar tabi ki bize dostmuş gibi duracaklar şu an için, çünkü şu anki durum onu gerektiriyor, sonraki planlarını biliyor musunuz da konuşuyorsunuz? yuh artık biraz okuyun da öğrenin be kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yazik Yazik... Turkiyenin civardaki tek dostu olan Israil ve yahudi halki icin bu kadar nefret beslemek ancak kendi bindigi dali kesmek ile eslestirilebilir.... Yahudi lobisi olmasa bugun coktan Ermeni soykirimi TC nin basina altindan kalkamayacagi bela olurdu, olsun o zaman... Ayrica TC vatandasi, Turk\'ten daha Turk yahudi asilli vatandaslarimiza da buyuk saygisizlik ediyor bu yorumlar...Utaniyorum okurken... Turkiye gitsin Iran\'a, Suudi\'ye ve benzeri Araplara yaltaklansin... Haydi Turkiye KARANLIKLARA dogru son hiz, ileri !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
aha al işte bir tane ahşaptan mamul insan daha.. tamam yok alev malev.. sen devam et bu yolda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
alev malev yok... gitti gördü sankide alevde yancakmışız :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne acil durumu pardon? ben israil yerin dibine geçsin diye beklerken (ki geçecek zaten en sonunda o ayrı) sen hala bıdı bıdı ne anlatıyorsun? sevmiyoruz israili ve yahudileri bu kadar basit! ne o yasak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BÖYLE BİR ACİL DURUMU FAŞİZM DOLU ANTİSİYONİST BİR PLATFORMA BÖYLE KOLAYLIKLA NASIL TAŞIDINIZ GERÇEKTEN TAKDİR ETMEYE DEĞER.TEBRİK EDEİM.BAŞINIZ GÖĞE ERDİMİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Her 2 yorumcununda Agzina saglik diyorum ve aynen 2 yorumcuyada katiliyorum. korkularindan GS macinda Basin Mensuplarinin bile Üstlerini arattirdilar bunlar böyle korkaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Mazlum Filistin'li kardeşlerimin âhı tutmuş. AHL'de ödleri koptuğu için, Polis'ten etraflarında tedbir almasını istiyor bu "tırsak Taci"ler. Ders olsun tırsaklara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hadi bu dünyadaki alevden kurtuldunuz da, Ahiret'deki alevlerden kurtulabilecek misiniz bakalım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000