30 Ocak 2015, Cuma 16:02:07

DHMİ MEMURUNUN İKRAM İSTEĞİ BAŞINI YAKTI

Atatürk Havalimanı apronunda ikram şirketi Do&Co görevlisinden yiyecek içecek alan DHMİ memurunun görev yeri değiştirildi, Do&Co çalışanın ise işine son verildi.
  • Dhm memurları yakar sigarayı uyuz olduguna strn calar yiyosa inip yanına buyur abi deme.zaten senle konusmaz direk ehliyeti ver uzatma der, sonrası bittin egosunu tatmın ederse yalvartır verır yoksa cezayı yazar.yemin ederim, ata aprondaki dhm memurlarındaki hava insanlara yüksekden bakma aşşalıyıcı konuşmalar hiç bir yerde yok işin garip yanıda kımseye derdını iza edemiyosun.şikayet edemezsin öle bişey ysparsan orda calıştırmazlar bahsne cok.
  • Kayseri dhmi calisan bir kişi yer hizmetlerinde calisan bir kişiye sesleniyor bu kişi arrival a cikmakta ve duymuyor sirf duymadi diye kartini aliyor kisilere psikolojik baski yapiyorlar insanlık dışı..
  • Dhmi de calisanlar bos birakildikca olan yine hakkini vererek calisana olur.. üzülüyorum.. kınıyorum benm de başımı cok agrittilar nefret ediyorum çoğundan
  • Dhm memuruna istedıgını vermezsen o apronda arac süremezsin bi bahane üretip ehliyetini alır.bunu orda calısanlar bilir. Bu konuda kımse kımseyede ses cıkaramıyor. Burda bizim borumuz ötet dıyolar olan gene ağronda arac sürene oluyor.
  • 2 sandwich in lafı olmaz . Ama koliden bahsediliyor. Oha diyorum cok aferdersiniz.....
  • Do-co müdürü iş güzarlık yapmış, asıl birisinin işine son verilecekse bu müdür olmalı, ortada bir yanlışlık varsa çağırsın personeli dinlersin adam gibi lüzum görürsen uyarırsın personeli, ortalığı incir çekirdeğini doldurmaya bir konu yüzünden hem kendi kurumunu hem diğer kurum çalışanlarını burada itibarsız ulaştırdı. Herhalde müdürün amacı kurumuna sözde yalakalık yapıp bir üst makama çıkmak.
  • Ya bütün Yorumları okudum bazı yorum yapanlar haddini bilseler iyi olur apron memurlarının tamamını kapsayacak şekilde konuşanlara diyorum eğer apron memurları Kuralları tam uygulasa hiç kimse nefes alamaz çünkü her Hatanın bi cezası var yok aproncu koli almış bilmem ne olmuş her şeyimiz tamam apronculara kafayı takmışsınız bu haberi yapanlar da bu kadar basit şeyleri lütfen haber yapmayın
  • Müdür olmuş ama adam olamamış..
  • Gümrükculerede el atsalar ya. Onlarinda bir farkı yok. Çalışanlar mecburen veriyor şirket yetkilileride bunu biliyor personeline fazla ses çıkarmaz.
  • asıl doco memurunu yakmış bu olay. dhmi ciye bişey olmamış.

Atatürk Havalimanı apronunda ikram şirketi Do&Co görevlisinden yiyecek içecek alan DHMİ memurunun görev yeri değiştirildi, Do&Co çalışanın ise işine son verildi.

Atatürk Havalimanı apronunda görevli bir DHMİ memuru, ikram görevlisinden bir kutu yiyecek içecek almak istedi. Do&Co ikram görevlisinin hazırladığı içinde yiyecek içecek olduğu belirtilen koliyi almak için uçağın altına gelen DHMİ apron memuru, koliyi aldığı sırada Do&Co müdürü müdahale etti.

Do&Co müdürü, kutunun içinde ne olduğunu ve neden apron memuruna verildiğini sordu. Bu sırada apron memuru ile Do&Co müdürü arasında gerginlik yaşandı. DHMİ memuru kutuyu açmadan olay yerinden ayrıldı. Olay sonrası koliyi hazırlayan Do&Co görevlisinin işine son verildi.

DHMİ kaynaklarından edinilen bilgiye göre, konuyla ilgili olarak hakkında şikayette bulunulan DHMİ apron memurunun da görev yeri değiştirildi.DHMİ memuru aprondan alınarak bir başka birimde görevlendirildi.

©Airporthaber.com

DHMİ MEMURUNUN İKRAM İSTEĞİ BAŞINI YAKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (116)

Dinle ~ 9 yıl önce
Dhm memurları yakar sigarayı uyuz olduguna strn calar yiyosa inip yanına buyur abi deme.zaten senle konusmaz direk ehliyeti ver uzatma der, sonrası bittin egosunu tatmın ederse yalvartır verır yoksa cezayı yazar.yemin ederim, ata aprondaki dhm memurlarındaki hava insanlara yüksekden bakma aşşalıyıcı konuşmalar hiç bir yerde yok işin garip yanıda kımseye derdını iza edemiyosun.şikayet edemezsin öle bişey ysparsan orda calıştırmazlar bahsne cok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kayseri dhmi calisan bir kişi yer hizmetlerinde calisan bir kişiye sesleniyor bu kişi arrival a cikmakta ve duymuyor sirf duymadi diye kartini aliyor kisilere psikolojik baski yapiyorlar insanlık dışı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dhmi de calisanlar bos birakildikca olan yine hakkini vererek calisana olur.. üzülüyorum.. kınıyorum benm de başımı cok agrittilar nefret ediyorum çoğundan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilir kişi ~ 9 yıl önce
Dhm memuruna istedıgını vermezsen o apronda arac süremezsin bi bahane üretip ehliyetini alır.bunu orda calısanlar bilir. Bu konuda kımse kımseyede ses cıkaramıyor. Burda bizim borumuz ötet dıyolar olan gene ağronda arac sürene oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
2 sandwich in lafı olmaz . Ama koliden bahsediliyor. Oha diyorum cok aferdersiniz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Do-co müdürü iş güzarlık yapmış, asıl birisinin işine son verilecekse bu müdür olmalı, ortada bir yanlışlık varsa çağırsın personeli dinlersin adam gibi lüzum görürsen uyarırsın personeli, ortalığı incir çekirdeğini doldurmaya bir konu yüzünden hem kendi kurumunu hem diğer kurum çalışanlarını burada itibarsız ulaştırdı. Herhalde müdürün amacı kurumuna sözde yalakalık yapıp bir üst makama çıkmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apron Memuru ~ 9 yıl önce
Ya bütün Yorumları okudum bazı yorum yapanlar haddini bilseler iyi olur apron memurlarının tamamını kapsayacak şekilde konuşanlara diyorum eğer apron memurları Kuralları tam uygulasa hiç kimse nefes alamaz çünkü her Hatanın bi cezası var yok aproncu koli almış bilmem ne olmuş her şeyimiz tamam apronculara kafayı takmışsınız bu haberi yapanlar da bu kadar basit şeyleri lütfen haber yapmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyisin tabi ~ 9 yıl önce
işten atılan vatandaşa göre de "basit şeyler"dir eminim
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Müdür olmuş ama adam olamamış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gümrükculerede el atsalar ya. Onlarinda bir farkı yok. Çalışanlar mecburen veriyor şirket yetkilileride bunu biliyor personeline fazla ses çıkarmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o değil de... ~ 9 yıl önce
asıl doco memurunu yakmış bu olay. dhmi ciye bişey olmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000