16 Temmuz 2017, Pazar 09:31:04

CHP'li heyet AHL'de Şehitler anısına karanfil bıraktı

Atatürk Havalimanı'nda, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşenler anısına karanfil bırakıldı
  • Cok nadieren de olsa CHP'den de iyiler cikiyor, bunu kabul etmek lazim...
  • Son 25 yıldır hava kuvvetlerinde f16 pilotu olarak görev yapmış ve thy de pilot olarak uçan çalışanlar mercek altına alınmalıdır. Çünkü hepsi %99 oranda fetöcüdür
  • Chp zihniyetini ve chp yi bu ulke hic bir zaman iktidar yapmayacak Allah a dusman olan chp bizlere dost olamaz biz musluman bir ulkeyiz müslümanligin ilk sarti Allah dost olana dost Allaha olana dusman olmak.... degil karanfil birakmak orada can biraksanizda sizlere hakkim helal degil 250 sehit 2193 gazi ve ailesi sunu biliyor kontrollu darbe diyerek fetoye destek verenlen sizlersiniz ve ellerimiz mahser gunu yakanizda
  • yola gelin
  • ben gül bıraktım fakirler karanfil bırakır
  • NE YAPSANIZ BOŞ ! Bu millet havalimanından kontrollü şekilde tankların açtığı yoldan çıkarak evinde çay yudumlayan bir zat gördü. Ey Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'na o dosyayı kimin verdiği Zaten belli. Sıra sana geldi. Kaçacak delik ara
Atatürk Havalimanı'nda, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşenler anısına karanfil bırakıldı.

Atatürk Havalimanı girişine aralarında Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun da bulunduğu bir grup CHP'li gelerek 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşenler anısına karanfil bıraktı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, hain yapılanmaya karşı cumhuriyeti ve demokrasiyi korumak için şehit düşen 249 yurttaşı anmak, onlar adına 249 karanfil bırakıp, onlara şükran ve minnet sunmak için geldiklerini söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminde Atatürk Havalimanı'nın çok özel bir anlamı olduğunu anlatan Kerimoğlu, "Atatürk Havalimanı, FETÖ darbe girişiminin sembol alanlarından birisi. Burada toplanan vatandaşlarımız demokrasiye ve cumhuriyete sahip çıkma bilinciyle darbe girişiminde bulunan hainlere karşı mücadele etti. Cumhuriyeti ve demokrasimizi korudular." dedi.

"Genel başkanımız darbe girişimini uçaktan inerken öğrendi"

Bir gazetecinin "15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun sizin evde saklandığı iddiaları var. O gün neler oldu?" sorusu üzerine Kerimoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu konuyla ilgili genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları oldu. Asla saklanma durumu gibi bir şey söz konusu değil. Sayın Genel Başkanımız o akşam 21.50 uçağıyla Ankara'dan İstanbul'a gelmişti. Yanında devlet bakanı sayın Hayati Yazıcı da vardı. Sayın Genel Başkanımız bu konuyla ilgili açıklamalarını yaptı. O akşam evimizde misafir oldu. Televizyondan takip etti. Telefonla devletin gerekli makamlarıyla görüşmelerini yaptı. Kesinlikle kendisi alana indiği andan itibaren orada bulunan partili arkadaşlarımıza da Cumhuriyet Halk Partisi'nin karşı olduğu yönünde açıklaması oldu. Parti örgütünden karşılamaya gelenlere, yöneticilere bulunduğumuz ilçelere ve alanlara gidiniz ve 'Darbe konusunda CHP'nin karşı olduğu yönünde kararlı tutumunuzu ifade ediniz.' demişti. Birebir şahidiyim. Ayrıca Sayın Genel Başkanımızın defaatle açıklamaları var. Kendisi demokrasiye olan bağlılığını ve cumhuriyetin değerlerine olan bağlılığını defaatle ifade etti. Böyle bir şey asla söz konusu değil."

Yine aynı gazetecinin "O gün Atatürk Havalimanı VIP'de neler yaşandı?" sorusuna da Kerimoğlu, şu cevabı verdi:

"Her zaman olduğu gibi Sayın Genel Başkanımızın İstanbul programında parti örgütü ve biz ilçe belediye başkanı olarak kendisine karşılama yapıyoruz. O gün de karşılama yapmıştık. Rutin bir gündü. Sayın Genel Başkanımız darbe girişimini uçaktan inerken öğrendi. İndikten sonra hemen Ankara'ya dönmek istedi. Fakat uçaklar kalkmıyordu. Orada kısa bir toplantı yaptı partililerle. Az önce ifade ettiğim gibi bütün ilçe başkanlarına, il yöneticilerine CHP'nin darbelerden çok çektiğini, CHP'nin darbe nereden gelirse gelsin karşısında olduğunu ve örgütten yanında olan arkadaşlarına bir an önce bulunduğu ilçelere gitmelerini ve darbeye karşı kararlı ve net bir tutum almaları gerektiğini ifade etti. Sonrasında da evimize geçtik. Orada da hemen bir basın bildirisi hazırlandı. Televizyonlara telefonla canlı bağlantı yaptı. Darbe karşıtı konusundaki tutumunu açıkladı."

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve beraberindekiler daha sonra ilçede 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılmak üzere havalimanından ayrıldı.

 

CHP'li heyet AHL'de Şehitler anısına karanfil bıraktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Bazen ~ 7 yıl önce
Cok nadieren de olsa CHP'den de iyiler cikiyor, bunu kabul etmek lazim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotlara ~ 7 yıl önce
Son 25 yıldır hava kuvvetlerinde f16 pilotu olarak görev yapmış ve thy de pilot olarak uçan çalışanlar mercek altına alınmalıdır. Çünkü hepsi %99 oranda fetöcüdür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hur karga ~ 7 yıl önce
Chp zihniyetini ve chp yi bu ulke hic bir zaman iktidar yapmayacak Allah a dusman olan chp bizlere dost olamaz biz musluman bir ulkeyiz müslümanligin ilk sarti Allah dost olana dost Allaha olana dusman olmak.... degil karanfil birakmak orada can biraksanizda sizlere hakkim helal degil 250 sehit 2193 gazi ve ailesi sunu biliyor kontrollu darbe diyerek fetoye destek verenlen sizlersiniz ve ellerimiz mahser gunu yakanizda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hah şöyle ~ 7 yıl önce
yola gelin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmamış ~ 7 yıl önce
ben gül bıraktım fakirler karanfil bırakır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 7 yıl önce
NE YAPSANIZ BOŞ ! Bu millet havalimanından kontrollü şekilde tankların açtığı yoldan çıkarak evinde çay yudumlayan bir zat gördü. Ey Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'na o dosyayı kimin verdiği Zaten belli. Sıra sana geldi. Kaçacak delik ara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alaka ~ 7 yıl önce
Vurasi siyaset meydani degil serzenislerini baska yere gotur.
airbus ~ 7 yıl önce
Alaka isimli zaat, bu mesele, Milli meseledir. Yürü git isine,Biz Türk milleti olarak siyaseti heryerde yapariz
Oraya airbus yazmakla olmaz ~ 7 yıl önce
Sen turksun biz baska devlettenmiyiz? Elhamdülillah biz de turkuz cok sukur ancak yok o bunu yapti yok bu sunu yapti diyerek bos serzenise girme. Burasi bir havacilik haber sitesi farkindaysan. Chp veya akp farketmez mesele memleketse hepimizin cani feda ama burada yazdigin kimseye gitmeyecek kimseye dokunmayacak. Bir amacin olsun.
A9 ~ 7 yıl önce
Diğeride marmariste tatil yapıyor, kaçacak delik arıyordu, tıyatroya devam, masallara devam
~ 7 yıl önce
Kılıçdaroğlunu da alın içeri tabi bir o kalmıştı almadığınız. Ondan sonra sarayın çomarını da ana muhalefet yapar siyasetçilik oynarsınız. Hey güzel allahım ya istiyorsan git Tayyip için kendini kes umrumda olmaz ama muhalif olan herkese hain diye diye sonunda kendi kendinizi bitireceksiniz.
Alaka ~ 7 yıl önce
O gece kaçanlardan birtaneside sendin galiba
Yazık ~ 7 yıl önce
Dinime küfür eden müslüman olsa. En azından bu adamlar ensar vakfı olaylarına karşı, medeni ve çağdaş, kitap okurlar, dünya siyasetini takip ederler, sanatseverler ve ülkelerine aşıktırlar. YAni arap hayranı değiller
airbus ~ 7 yıl önce
İşte tavır bu. Sürekli kavga sürtüşme ve nifak sokma. Yapmayın ya. Ayıptır. Nedir bu siniriniz ? Neden bu hale geldiniz? Biraz ülkenizi sevsenize.
-'ya cevap ~ 7 yıl önce
Kardeşim devletin gizli belgelerini servis etmek casusluk yapmak dünyanın neresinde suç değil bre dengesiz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000