08 Mart 2011, Salı 08:11:36

Bu mermiler nereden geldi?

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde çalışanlarının başı, nereden ve nasıl geldiği belli olmayan serseri mermilerle dertte...
  • konu bile etmeye gerek yok mu? O merminin atıldığı yüksekliğe göre düşerken sahip olduğu momentum beyin kanaması geçirmene yetebilir. ne demek konu etmeye bile gerek yok? başına düşsün de gör sen.
  • ya bunu konu bile etmeye gerek yok.alanın hemen yanı polis okulunun atış sahası.bir de artislik yapıp toplanan mermileri incelemeye yolluyorlar.tamamı kendilerine ait mermiler ve bu olay yıllardır var.istanbul catering in zamanında bahçede hergün birkaç tane "çekirdek"bulunuyordu.
Ülkenin en üst seviyede korunan mekanlarından biri olan Atatürk Havalimanı'na mermi yağmasının nedeni ise iddialara göre, Genel Havacılık Terminali'nin hemen yanında bulunan Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksekokulu. Atış eğitimleri sırasında poligondan geldiği sanılan serseri kurşunlar için Genel Havacılık Terminali'nde bulunan havayolu şirketleri şikayetçi oldu. Özellikle Türkiye'nin en çok iş jetinin bulunduğu havalimanının bu bölgesindeki apronda 50'ye yakın mermi çekirdeği bulundu. Ayrıca 11 tane mermi çekirdeği de içinde uçakların bulunduğu hangarlardan çıktı. Mermiler balistik inceleme yapılması için emniyete gönderildi.


(Hürriyet)

Bu mermiler nereden geldi?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
konu bile etmeye gerek yok mu? O merminin atıldığı yüksekliğe göre düşerken sahip olduğu momentum beyin kanaması geçirmene yetebilir. ne demek konu etmeye bile gerek yok? başına düşsün de gör sen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya bunu konu bile etmeye gerek yok.alanın hemen yanı polis okulunun atış sahası.bir de artislik yapıp toplanan mermileri incelemeye yolluyorlar.tamamı kendilerine ait mermiler ve bu olay yıllardır var.istanbul catering in zamanında bahçede hergün birkaç tane "çekirdek"bulunuyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000