01 Mayıs 2009, Cuma 08:20:21

Bodrum ve Dalaman Havalimanları da denetim altında...

Dünyayı etkisi altına alan domuz gribine karşı Muğla'daki iki uluslararası havalimanında da tedbir alınacak...
  • bodrum iç hatlar barakası(terminal demeye dilim varmadı)tam bir rezalet abidesi.iç hat uçan havayolu şirketlerinin günde ortalama 3(üç)kez uçtuğu bu uluslararası alana bu baraka yakışıyor mu?yalaka valiler işgüzar bakan birhalt bilmez bürokratlar cevabınız var mı?varsa bekliyoruz...
  • Bodrum dis hatlarda cafe seranin yanidaki tuvalete girenler domuz gribinden once dizanteri yada tifodan olurler. El yikama sabununu pet su siselerine koyuyorlar. oda cogu zaman bos oluyor. Pislik de cabasi.
  • domuz gribi yetti

Milas-Bodrum ve Dalaman havalimanlarının özellikle dış hatlar terminallerine insan vücudunun ısısını ölçen termal kameraların takılması için Atatürk Havalimanı'ndaki sistemin aynısı Muğla'daki havalimanlarına kurulacak.

Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, yerel bir televizyon kanalında katıldığı programda, turizm sezonu başlarken ortaya çıkan domuz gribinin fazla abartılmamasını ve aynı şekilde küçümsenmemesini de istedi. Muğla'nın ülkemizin önde gelen giriş çıkış noktalarından biri olduğunu anlatan Altıparmak, "İki havalimanına sahibiz. Türkiye'de domuz gribinin görülmesi çok uzak bir ihtimal. Ancak, bu hastalığın ortaya çıktığı ülkelerden ülkemize gelmesi de oldukça mümkün" dedi. Önlemleri buna göre almak gerektiğini anlatan Altıparmak, şöyle konuştu: "Nitekim, Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü Karantina Daire Başkanlığı tarafından, virüse karşı alınacak önlemlerin belirlenmesi amacıyla Atatürk Havalimanı'ndaki kurum ve kuruluş yetkilileriyle bir toplantı yapıldı. Toplantı sonunda Atatürk Havalimanı'na termal kamera konulacağını öğrendik. Bu kameralardan Milas-Bodrum Havalimanı ile Dalaman Havalimanı'na da konulması için biz de harekete geçtik."

Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, "domuz gribi olayının turizmi nasıl etkileyebileceği" yönünde bir soruya şöyle karşılık verdi: "İspanya gibi ülkelerde sıkıntı yaşanabilir ama bizde ciddi bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Zaten gerekli önlemleri almaya başladık. Havalimanlarındaki termal kamera kontrolümüzün turistlerde tepkiye neden olacağını sanmıyorum. Tersine, bu kontroller turistte güven yaratacaktır. Bu yüzden Türkiye gönül rahatlığıyla gelinen bir ülke olacaktır. Yeter ki ülkemizde bir salgınla karşılaşmayalım. Böyle bir salgın beklentisi de yok."

Bodrum ve Dalaman Havalimanları da denetim altında...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
bodrum iç hatlar barakası(terminal demeye dilim varmadı)tam bir rezalet abidesi.iç hat uçan havayolu şirketlerinin günde ortalama 3(üç)kez uçtuğu bu uluslararası alana bu baraka yakışıyor mu?yalaka valiler işgüzar bakan birhalt bilmez bürokratlar cevabınız var mı?varsa bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bodrum dis hatlarda cafe seranin yanidaki tuvalete girenler domuz gribinden once dizanteri yada tifodan olurler. El yikama sabununu pet su siselerine koyuyorlar. oda cogu zaman bos oluyor. Pislik de cabasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
domuz gribi yetti

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000