05 Şubat 2010, Cuma 07:15:04

"Beni öldürseler de gideceğim"

İki kişinin yaşamını yitirdiği kazaya adı karışan türkücü Yusuf Harputlu, ölenlerin yakınlarından hellalik isteyeceğini söyledi...
  • sıkıyı gördü kıvırıyor allahın kırosu.
  • muhahaha şaka gibi bir yazı hiç içkiiçmemişmiş ehliyeti yokmuş kimsenin arabasına binmeyecekmiş akbil alıp dolaşırsın yada istanbulda yürüyerek dolaşırsın yalan yahu kimi kandırıyorsun

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Atatürk Havalimanı kavşağında türkücü Yusuf Harputlu'nun içinde bulunduğu cip, kırmızı ışıkta duran taksiye arkadan çarpmış ve kazada Hasan ve Gülnaz Özdemir çifti hayatını kaybetmişti. Bu acı olay sonrası cipi kullanan şoför ve araçtaki 4 kişinin alkollü oldukları ortaya çıkmıştı. Yaşanan bu kazadan dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen Harputlu "Direksiyonda ben yoktum. Sonuçta iki kişi ölmüş. İsterlerse beni öldürsünler, evlerine gideceğim. Acım çok büyük" dedi. Harputlu olayla ilgili şu açıklamaları yaptı.

HİÇ İÇKİ İÇMEDİM

Üç günden beri psikolojik tedavi görüyorum. Haplarla ayakta duruyorum. Hayatım boyunca alkol kullanmadım. Benim ehliyetim de yok. Araba kullanmasını da bilmem. Hep şoförüm kullanmıştır. O gün sahne aldığım yerde şoförümün işi çıktı. Arkadaşım direksiyona geçti. Ben ona alkollü olup olmadığını sorduğumda, 'Alkol almadım' dedi. Kendisine inandım.

TALİHSİZ BİR KAZA

Böyle bir talihsiz kaza başımıza geldi. O arkadaşın alkol aldığını gerçekten bilmiyordum. Bilseydim kendi canımı ortaya atıp arabaya biner miydim?

ACILARINI YAŞIYORUM

Ölen karı kocanın ailesi direksiyonun başında benim olduğumu söylüyor. Ortada MOBESE kayıtları ve şahitler var. Arabayı ben kullanmıyordum. Benim için önemli olan tek şey o gün iki insanın ölmesi. O aileye başsağlığı diliyorum. Acılarını yaşıyorum. İsterlerse beni öldürsünler ama en kısa zamanda evlerine gideceğim.

ŞOFÖR CEZASINI ÇEKİYOR

Helalliklerini alacağım. Zannetmesinler o acıları ben çekmiyorum. Nasıl çekmeyeyim. O arabadaki 5 kişiden biri bendim. Şoför şu anda cezaevinde cezasını çekiyor. O gün arabadakiler evlerinde oturuyorlar. Sanatçı olduğum için çileyi ben çekiyorum.

Allah kusurumu bağışlasın

Benim hiçbir suçum yok. Kendimden eminim, vicdanım o anlamda rahat. Alkollü olan ben değildim. Benim bir hatam var. O arabadaydım. Allah, 'Tedbiri al, takdiri bana bırak' diyor. Ben tedbirde kusur ettim. Allah bağışlasın kusurumu. Annem kalp hastası ve 3 gündür hastanede. Haberlerden kazayı duymuş. Evimiz şu anda yas evi gibi. Gelen giden bitmiyor. Herkes çok üzgün. Bundan sonra kimsenin arabasına binmeme kararı aldım. Alkollü mekânlarda sahne almayı bile düşünmüyorum. Bu olay beni çok derinden yaraladı.

"Beni öldürseler de gideceğim"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sıkıyı gördü kıvırıyor allahın kırosu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
muhahaha şaka gibi bir yazı hiç içkiiçmemişmiş ehliyeti yokmuş kimsenin arabasına binmeyecekmiş akbil alıp dolaşırsın yada istanbulda yürüyerek dolaşırsın yalan yahu kimi kandırıyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000