18 Ocak 2010, Pazartesi 14:20:16

ATÜ müşterilerine Vespa verecek

ATÜ Duty Free, 18 Ocak-19 Şubat arasında İstanbul Atatürk Uluslararası Havalimanı geliş katı mağazalarında Vespa çekilişi düzenliyor.
  • ne oldu yolcunuzmu azaldı .yokssssaaaaaa tanıtımmı acaba
  • Sadece bir vespa hediye ediyor diye haber mi yaptınız vaaay beee.

ATÜ Duty Free 10.yılını doldurduğu 2010 yılında bir adet talihli yolcusuna Vespa hediye ediyor. Bir ay sürecek kampanya dahilinde Atatürk Havalimanı geliş mağazalarında yapılacak her  25 euro ve katları tutarındaki alışveriş karşılığı kupon alacak 18 yaşından büyük T.C vatandaşı yolcular, bu çekilişe katılmaya hak kazanacak.

Geliş katı mağazalarında görevli ATÜ Duty Free ekibi de, yurtdışından gelen ve mağazalarda alışveriş yapan yolculara çekiliş hakkında bilgi verecek ve kuponları doldurmaları konusunda yardım edecekler.

Son zamanların en çok tercih edilen ulaşım araçlarından biri olan motosiklet kullanımı konusuna da dikkat çekmek isteyen ATÜ, bu kampanyayla birlikte hem müşterilerini sevindirmeyi hem de motosiklet kullanımına dikkat çekmeyi hedefliyor.

Türkiye’de gün geçtikçe artan motosiklet kazaları ve sürücülerin bu konudaki dikkatsizliği konusunun da altını çizmek isteyen ATÜ, çekiliş kapsamında kazanan talihliye bir de kask hediye edecek.

25 Şubat’ta noter huzurunda gerçekleştirilecek olan çekiliş sonunda talihli Vespa’sına kavuşacak.

ATÜ müşterilerine Vespa verecek

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ne oldu yolcunuzmu azaldı .yokssssaaaaaa tanıtımmı acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sadece bir vespa hediye ediyor diye haber mi yaptınız vaaay beee.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000