26 Şubat 2010, Cuma 07:51:21

ATÜ Duty Free'den alışveriş yaptı, kârlı çıktı...

Atatürk Havalimanı'ndaki ATÜ Duty Free mağazalarından alışveriş yapan yolcular arasında düzenlenen çekilişle bir yolcu Vespa marka motorsiklet kazandı.
  • Vespa nedir ki merkez bankası gibi para basan başka ikinci bir ticarethane var mıdır. Kusura bakmayın aşırı derecede alkol ve sigara tüketen bir milletiz.Her seferinde dikkat ederim kasada insanlar neler alır diye sanki kıtlıktan çıkmış gibi hanımlar da dahil hücum içki ve sigaraya. Aslında çekilişle Bentley GT coupe araba vermeleri gerekir..
  • O duty free lerde ne zaman bi karton sigara almaya kalksam cehennem gibi sıra bekliyorum. Her birinde 8 kasa hiç durmadan para basıyor gündüzleri özellikle. 1 karton sigara için sırayı görüp geri bırakıp çıktığımı çok hatırlarım. O satışa dalga geçer gibi vespa veriyorlar. 11 bin tl ye BMW motorsiklet var vespa ne zamandan beri 11 bin tl?? Mercedes yada Land Rover cip verse yine koymaz onlara. Zaten geçen ayki baskınlarda kaçak malları enseledi gümrük. Çakma parfüm parasıyla verebilirdi.:))
  • Tamam herşey halloldu geleceğe daha bir güvenle bakacağız motorsiklet sahibini buldu ya ölsem de gam yemem.....

ATÜ mağazalarından 18 Ocak - 19 Şubat tarihleri arasında 25 Avro ve üzeri alışveriş yaparak çekilişe katılmaya hak kazanan 17 bin kişi arasında 10. İstanbul Noteri baş katibi Nihat Beyan huzurunda çekiliş yapıldı.

Çekilişte Uğur Yılmaz isimli talihli yaklaşık 11 bin TL değerinde Vespa marka motorsiklet kazandı. Bursa'nın Mudanya ilçesinde ikamet ettiği öğrenilen Yılmaz, yine noter huzurunda telefonla arandı ve motorsikletin teslimi için kendisinden adres alındı. Çekilişin yedek talihlisi ise Serdar Saatlioğlu oldu. Talihli hediyesini almazsa yedek talihli 11 bin TL değerindeki Vespa marka motorsikleti almaya hak kazanacak.

ATÜ Duty Free'den alışveriş yaptı, kârlı çıktı...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Vespa nedir ki merkez bankası gibi para basan başka ikinci bir ticarethane var mıdır. Kusura bakmayın aşırı derecede alkol ve sigara tüketen bir milletiz.Her seferinde dikkat ederim kasada insanlar neler alır diye sanki kıtlıktan çıkmış gibi hanımlar da dahil hücum içki ve sigaraya. Aslında çekilişle Bentley GT coupe araba vermeleri gerekir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O duty free lerde ne zaman bi karton sigara almaya kalksam cehennem gibi sıra bekliyorum. Her birinde 8 kasa hiç durmadan para basıyor gündüzleri özellikle. 1 karton sigara için sırayı görüp geri bırakıp çıktığımı çok hatırlarım. O satışa dalga geçer gibi vespa veriyorlar. 11 bin tl ye BMW motorsiklet var vespa ne zamandan beri 11 bin tl?? Mercedes yada Land Rover cip verse yine koymaz onlara. Zaten geçen ayki baskınlarda kaçak malları enseledi gümrük. Çakma parfüm parasıyla verebilirdi.:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tamam herşey halloldu geleceğe daha bir güvenle bakacağız motorsiklet sahibini buldu ya ölsem de gam yemem.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000