10 Nisan 2008, Perşembe 15:12:36

ATÜ birincilikle onurlandırıldı

Duty Free sektörünün en önemli markası ATÜ, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yenilediği mağaza uygulamaları ile birincilik kazandı.

Sektörün uluslararası otoritesi ve yazıları tüm sektör tarafından takip edilen Moodie Report ve Airports Council International ortak girişimi ile düzenlenen The ACI Airport Business & Trinity Forum’da ATÜ, İstanbul Atatürk havalimanı sigara kategorisindeki mağaza uygulamaları ile “En iyi uygulama” olarak 1. seçildi. ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan, “Mağazalarımızın yenilenmesi süresince çok çalıştık, çok emek sarfettik. Emeğimizin karşılığında aldığımız bu uluslararası ödüller bizi son derece mutlu etmektedir” dedi…

TAV Havalimanları Holding ile Türkiye’nin en büyük gümrüksüz mağazacılık operatörü Unifree ortaklığında kurulan ve uluslararası terminallerde Duty Free operasyonu gerçekleştiren ATÜ, The Moodie Report tarafından, Şangay’ da düzenlenen Trinity Forum'da yürütülen “Dreamstore” tedarikçi markaların firma temsilcilerinin gizli oy kullanarak kategori bazında en iyi uygulama mağaza ve havalimanlarını seçtiği, projesi kapsamında; ATÜ, İstanbul Atatürk havalimanı sigara kategorisindeki mağaza uygulamaları ile En İyi uygulama olarak 1. seçildi.

31 Mart -1 Nisan 2008 tarihleri arasında Şangay’da the Moodie Report ve Airports Council International ortak girişimi ile düzenlenen The ACI Airport Business & Trinity Forum yaklaşık 300 delegasyon katılımı ile son 6 yılın en iyi organizasyonları arasında yer alıyor.

Müşterilerini en iyi anlayan ve müşterilerine en iyi ulaşan, en fazla büyüyen/gelişen, en iyi yeniligi getiren, Duty Free işletmeciliğine ve seyahat perakendeciliği alanında en çok değer katan gibi kriterlerin oylamada baz alınması ile ATÜ için katılımcılar tarafından; “ Müşterileri ile ilgili en derin bilgi birikimine sahip ve bu birikimi müşteri trafiği ve penetrasyonu arttırmada mükemmel kullanan” ve “ Yeni mağaza konsepti doğru yönde bir adım. Büyümekte olan seyahat perakendecilik alanında sermaye arttırımı için açık bir göstergesidir” şeklinde yorumlar yapıldığı belirtildi.

ATÜ birincilikle onurlandırıldı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000