09 Ocak 2010, Cumartesi 20:34:11

ATATÜRK'E NİYET SABİHA'YA KISMET

Emirates Havayolları'na ait Dubai-İstanbul seferini yapan uçak Atatürk Havalimanı'ndaki yoğunluk yüzünden Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi.
  • SG den handling şikayetleri geldikçe müşteri kaybetmeye devam edecektir maalesef. önce kalite. Sonra burada itiraz.
  • NEDEN ARKASLAR YAHU NEDEN BU TAHALMULSUZLUK??? ORADA BIZIM HAVALIMANIMIZ ORADA!!!!! INEN ARAPLAR ???? HER IKI YONDEDEN DE ULKEYE KAZANC ; GEREK YOK BU SEKILDE SACMA SAPAN YORUMLARA BENCE.... HERKES YETERKI ADAM GIBI ISINI YAPSIN; YAPSNKI ULKE KAZANSIN OLMAZMI SIZCEDE ????
  • 75 yılda tükenen de ha me ii bu işi bıraksın artık... beceremiyor.
  • Bu 30 uçağın yarısı gündüz yoğun saatlerde inse ve kalksa, yani 15 uçak. Her bir uçak ATC'yi pisti, taksi yolunu vs. en az 3'er dakika iniş ve kalkışta meşgul etse 45+45=90 dakika ediyor di mi. 90 dakikalık bir boşluk nasıl olur sence... Saygılar.
  • Bana terimleri öğreten hanım yada bey... 20 yıldır bu işin içindeyim, dünyanın bir çok havalimanını gördüm. Neyin nasıl yapıldığını hele hele kısaltmaları senden öğrenecek halim yok. Yorumu mu iyi oku. "Onu bunu ürkütürüm diye karar alamamak" demişim di mi... O bahsettiğin 60 uçağa slot verilmesi. 60 uçağa çatlasan patlasan meydan slotu alamazsın. Tüm bu yığılma gecikmelerden kaynaklanıyor. Genel havacılık ve eğitim uçakları için temelli gitsin yazmamışım. Sanırım bunuda anlamadan okumuşsun. Bir süreliğine demişim. 06-24 uzatılıyor di mi... Bu süre esnasında bu uçakların SAW'e gönderilmesi çok çok çoook rahatlatır meydanı. Günün yoğun saatlerinde seyret bakalım kaç tane eğitim ve genel havacılık uçağı iniyor... Bunun yarıs
  • Siz konuya bu şekilde M.Ö kalmış bir bakış açısı ile bakarsanız alacağınız önlem ancak bunlar olur.Bakın bakalım kaç tane eğitim uçağı IST'den kalkış iniş yapıyor veya genel havacılığın yoğunluğa katkısı nedir.Plansızlık diyorsun,işte sana dünyanın yoğun meydanlarınında uygulanan planın adı ' SLOT '. Eurocontrol,alınan slotlara göre 1 saatte 24 uçuş planının kabul edilebileceğini ve ancak bu şekilde yoğunluğun önüne geçilebileceğini belirtirken havayolları IST'te 1 saate 60 plan çekiyor.Ondan sonra yoğunluk diyorsunuz,vay efendim genel havacılığı Saw'a gönderin diyorsunuz.Sizler önce havacılıktaki terimlerin anlamlarını ve ne işe yaradığını öğrenin,ha yok öğrenmeye niyetiniz yoksa havacılık sitesinde yorum yazmayın,ayıp etmeyin.
  • s10 düşünmek istemiyorum. allah korusun...
  • Böyl seyler zaten sif Türkiyede olur.
  • SG havalimanına tarifeliler indiğinde ne yapıyorlar ? Kim hizmet veriyor onlara ?
  • her zaman söylüyorum istanbula yepyeni bir havalimani lazim.50,60 milyon yolcu kapasiteliamsterdam gibi farkli yönlerde 4 veya 5 pisti bulunan 4000 metrelik.avuc ici kadar 3.üncü havaalani yapacaklar gene bos yatirim.madem istanbul bir dagitim merkezi büyük terminali uzun pistleri olmali.

Emirates Havayolları'nın Dubai-İstanbul seferini yapan uçağı yoğun trafik nedeniyle Atatürk Havalimanı'na inemedi. Yakıtı azalan uçak saat 18.40'ta Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi.

 Yakıt alan uçak Atatürk Havalimanı'na inmek üzere yeniden havalandı. Yoğunluk yüzünden uçak 54 dakika sonra Atatürk Havalimanı'na inebildi.

 

Airporthaber.com

ATATÜRK'E NİYET SABİHA'YA KISMET

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 14 yıl önce
SG den handling şikayetleri geldikçe müşteri kaybetmeye devam edecektir maalesef. önce kalite. Sonra burada itiraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NEDEN ARKASLAR YAHU NEDEN BU TAHALMULSUZLUK??? ORADA BIZIM HAVALIMANIMIZ ORADA!!!!! INEN ARAPLAR ???? HER IKI YONDEDEN DE ULKEYE KAZANC ; GEREK YOK BU SEKILDE SACMA SAPAN YORUMLARA BENCE.... HERKES YETERKI ADAM GIBI ISINI YAPSIN; YAPSNKI ULKE KAZANSIN OLMAZMI SIZCEDE ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
75 yılda tükenen de ha me ii bu işi bıraksın artık... beceremiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu 30 uçağın yarısı gündüz yoğun saatlerde inse ve kalksa, yani 15 uçak. Her bir uçak ATC'yi pisti, taksi yolunu vs. en az 3'er dakika iniş ve kalkışta meşgul etse 45+45=90 dakika ediyor di mi. 90 dakikalık bir boşluk nasıl olur sence... Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bana terimleri öğreten hanım yada bey... 20 yıldır bu işin içindeyim, dünyanın bir çok havalimanını gördüm. Neyin nasıl yapıldığını hele hele kısaltmaları senden öğrenecek halim yok. Yorumu mu iyi oku. "Onu bunu ürkütürüm diye karar alamamak" demişim di mi... O bahsettiğin 60 uçağa slot verilmesi. 60 uçağa çatlasan patlasan meydan slotu alamazsın. Tüm bu yığılma gecikmelerden kaynaklanıyor. Genel havacılık ve eğitim uçakları için temelli gitsin yazmamışım. Sanırım bunuda anlamadan okumuşsun. Bir süreliğine demişim. 06-24 uzatılıyor di mi... Bu süre esnasında bu uçakların SAW'e gönderilmesi çok çok çoook rahatlatır meydanı. Günün yoğun saatlerinde seyret bakalım kaç tane eğitim ve genel havacılık uçağı iniyor... Bunun yarıs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Siz konuya bu şekilde M.Ö kalmış bir bakış açısı ile bakarsanız alacağınız önlem ancak bunlar olur.Bakın bakalım kaç tane eğitim uçağı IST'den kalkış iniş yapıyor veya genel havacılığın yoğunluğa katkısı nedir.Plansızlık diyorsun,işte sana dünyanın yoğun meydanlarınında uygulanan planın adı ' SLOT '. Eurocontrol,alınan slotlara göre 1 saatte 24 uçuş planının kabul edilebileceğini ve ancak bu şekilde yoğunluğun önüne geçilebileceğini belirtirken havayolları IST'te 1 saate 60 plan çekiyor.Ondan sonra yoğunluk diyorsunuz,vay efendim genel havacılığı Saw'a gönderin diyorsunuz.Sizler önce havacılıktaki terimlerin anlamlarını ve ne işe yaradığını öğrenin,ha yok öğrenmeye niyetiniz yoksa havacılık sitesinde yorum yazmayın,ayıp etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
s10 düşünmek istemiyorum. allah korusun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyl seyler zaten sif Türkiyede olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SG havalimanına tarifeliler indiğinde ne yapıyorlar ? Kim hizmet veriyor onlara ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her zaman söylüyorum istanbula yepyeni bir havalimani lazim.50,60 milyon yolcu kapasiteliamsterdam gibi farkli yönlerde 4 veya 5 pisti bulunan 4000 metrelik.avuc ici kadar 3.üncü havaalani yapacaklar gene bos yatirim.madem istanbul bir dagitim merkezi büyük terminali uzun pistleri olmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000