28 Mayıs 2013, Salı 09:38:18

ATATÜRK HAVALİMANI'NIN HIZINA YETİŞİLMİYOR

Atatürk Havalimanı’nda bir kez daha rekor kırıldı. İniş kalkış sayısı dün kaç olarak gerçekleşti?
  • Bu iş yoğunluğunu kimler çekiyor? Bir de bunu haber konusu yapsanız diyorum ! Bütün iş yükünü işçi ve memurun çektiğini haber yapsanız diyorum.Müdürlerin,şeflerin odalarından çıkmadıklarını,personelin cebelleştiği noktalara 6 ay 1 yıl uğramadıklarını ...Nasıl olur acaba ?
  • Bu kadar uçağı kim kaldırıyor ya. Hani uçuşların çoğu iptal edilmişti. 2000-3000 kişi grevdeydi. Anlamadım gitti. Sendika acaba başka bir havayolu şirketinin iptallerinden falanmı bahsediyor. Anlamadım vesselam...

Atatürk Havalimanı rekorlara doymuyor. Son olarak 17 Mayıs’ta bin 171 uçakla tüm zamanların rekorlarını kıran Atatürk Havalimanı’na o rekor sadece 10 gün dayanabildi.

27 Mayıs günü bin 182 uçak iniş kalkışının gerçekleşmesiyle yeni bir rekor daha gerçekleşti.

17 Ağustos 2012 tarihinde bin 127 iniş kalkışla kırılan rekor, 17 Mayıs’ta bin 177 iniş kalkış sayısıyla geliştirilmişti.

Dün gerçekleşen rakamla birlikte Atatürk Havalimanı’nda tüm zamanların rekoru kırılmış oldu.

©AirportHaber.com ÖZEL

ATATÜRK HAVALİMANI'NIN HIZINA YETİŞİLMİYOR

Yorumlar

İş yoğunluğu ~ 11 yıl önce
Bu iş yoğunluğunu kimler çekiyor? Bir de bunu haber konusu yapsanız diyorum ! Bütün iş yükünü işçi ve memurun çektiğini haber yapsanız diyorum.Müdürlerin,şeflerin odalarından çıkmadıklarını,personelin cebelleştiği noktalara 6 ay 1 yıl uğramadıklarını ...Nasıl olur acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 11 yıl önce
Bu kadar uçağı kim kaldırıyor ya. Hani uçuşların çoğu iptal edilmişti. 2000-3000 kişi grevdeydi. Anlamadım gitti. Sendika acaba başka bir havayolu şirketinin iptallerinden falanmı bahsediyor. Anlamadım vesselam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaaaa ~ 11 yıl önce
konu Atatürk havalimanı THY değil.İYi okuman gerek haberi.
Bir THY yolcusu ~ 11 yıl önce
Ataturk'teki inis kalkislarin dortte ucunden THY'nin sorumlu oldugunu biri bu arkadasa aciklasin. Girmez o senin kafana girmez.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000