02 Mayıs 2020, Cumartesi 12:36:14

Atatürk Havalimanı'ndaki hastanenin kablolarını çaldılar

Atatürk Havalimanı'na inşa edilen Yeşilköy Hastanesinden kablo çalan hırsızlarla polis arasında film sahnelerini aratmayan bir kovalamaca yaşandı.
  • Yukardaki hirsiz,asagidaki hirsiz,Ferrari araban olupda 1000 tl yardim icin basvuranlarin ulkesi,ne bekleyeceksinki.Ayricana bu hastaneyi hangi Karadenizli sirkete yapdiriyorlar,bilen varmi?
  • Kablo Fareleri.
  • Kimse demiyor mevcut binaları hastaneye çevirmek varken 50 cm kalınlığında pisti yıkıp yeni bina inşa etmenin en büyük hırsızlık olduğunu.
  • Adalet, bu ülkede mülkün temeli olamıyor malesef. Adalet, sadece bir bölüm insanın halka istediği yaptırımı uygulayabilmesini sağlayan bir bahane mekanizması sadece. Onun dışında ülke tamamiyle ormanlar kanunu ile yönetiliyor.
  • Taksim bölgesinde nekadar hırsız ve torbacı varsa geri dönmüş. Sokaga cıkma yasagı var adamlar gozumuzun onunde sahur vakti uyusturucu alısverısı yapıyor. Dikkat sokaga cıkma yasagı varken diyorum. Kaçtır sokaga cıkma yasagı yapılıyor mahalleden tek devriyenin geçtiğini görmedim polisi arıyorsun gelmiyor. Alışmışlar arabanın içinde yatıp yattığı yerden maaş almaya. Bu ülkede polisede adalete de inancım çoktaaaan bitti.
  • Hepsinin ellerindeki parmaklari bir daha ise yaramayacak sekilde kiracak sokaga birakacaksin. Hepsi bu.
  • Hiçbir aklı başında bir ülkede bu kadar çok insanın onlarca sabıkası olamaz ama burada oluyor üstelik de boyuna af çıkıyor sonra ortalık böylelerine kalıyor. Geçen tvde gösteriyordu polis bir hırsız yakaladı tam 210 sabıkası var. Akıl alır iş değil.210 sabıka ne demek ya? Haberde 24 yaşında adamın 33 sabıka ve 17 aranması var! Örnek bir vatandaş yani tıpkı diğerleri gibi! Amerika'da yanlış bilmiyorsam 45 eyalette 3×20 diye bir yasa var,hırsızlık vs herhangi bir basit suçu 3 kere işlersen 4.de minimum 20 yıl yatıyorsun. Madem bu tarz cezaları akıl edemiyoruz al o zaman onlardan uygula niye yapmıyorsun? Bu ülkede adam gibi adalet ve güvenlik mekanizmaları yok o yüzden de istediği kadar ileri gitsin boş. Sırf betonla,yol,köprüyle ileri gidilmiyor.
  • Adamın 30 üzerinde suç kaydı var ve bu adam şimdiye kadar sokakta kayıtlı olmayan daha neler vardır işte yargı sistemimiz yapsın yanına kalsın hep
  • Keske havalimaninin adini devam ettirselerdi. Inandigim icin soylemedim sadece KESKE dedim.
  • Hırsızlar boşuna tutuklanmış. Yarın serbest bırakırlar. Ama sakın tutuklu gazetecileri serbest bırakmayın.

Atatürk Havalimanı'na inşa edilen Yeşilköy Hastanesinden kablo çalan hırsızlarla polis arasında film sahnelerini aratmayan bir kovalamaca yaşandı. Yakalanan şüphelilerin son 8 ayda meydana gelen 11 olayın şüphelisi olduğu öğrenildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler, son 8 ayda Güngören, Bağcılar, Sultangazi, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa ve Küçükçekmece'de meydana gelen ve değeri 100 binlerce TL'yi bulan 11 ayrı hırsızlık olayı üzerine harekete geçti. Olayların meydana geldiği yerlerde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin eşkallerini ve kullandıkları aracı tespit etti. Polis, belirlenen eşkaller ve araç üzerinde çalışma başlattı.

Polis şüphelendi, takibe aldı
Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerin çalışmaları sürerken, şüphelilerin kullandığı araç Bakırköy'de görüldü. Aracın çalıntı plakalı olduğu belirlenmesi üzerine polisin takibi başladı. Şüpheli aracın Atatürk Havalimanı içerisine inşa edilen Yeşilköy Hastanesinin şantiyesine girdiği görüldü. Bunun üzerine çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi. Polis şantiyeye girdiğinde, yüzleri maskeli elleri eldivenli şüphelilerin araçlarına inşaat alanındaki bakır telleri yüklediğini gördü. Bunun üzerine polis, şahıslara müdahale etmek istedi ancak şüpheliler araçlarına binerek kaçmaya başladı.

Nefes kesen hırsız-polis kovalamacası kamerada
Hırsızlar kabloları yükledikleri araçla kaçmaya başlayınca polis ekipleri onları yakalamak için peşinden gitti. Ekip araçlarından biri direksiyonunu şüphelilerin kullandığı aracın önüne kırarak hırsızlara kaçacak yer bırakmadı. Kovalamacanın ardından aracın içerisindeki şüpheliler kıskıvrak yakalandı. Tüm bunlar güvenlik kameraları ve polis kameralarına saniye saniye yansıdı. Hırsızların inşaattan çaldığı 70 bin TL değerindeki kablolar şantiye alanındaki görevlilere teslim edildi. Gözaltına alınan 6 kişi Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Şüpheliler suç makinesi çıktı, hepsi tutuklandı
Emniyette ifadeleri alınan şahıslar Sadettin B.'nin (45) 34, Doğan G.'nin (30) 31, Emre M.'nin (24) 31 suçtan kaydı olduğu, Sedat G.'nin (33) 16 suç kaydı 1 aranma, Murat B.'nin (24) 33 suç kaydı ve 17 aranma, Onur G.'nin (26) ise 31 suç kaydı ve 3 adet aranmasının olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan şüphelilerin daha önce gerçekleştirdiği hırsızlık olaylarına ait güvenlik kamerası görüntülerinde girdikleri yerlerden dakikalar içerisinde binlerce TL değerinde malzeme çaldıkları ve araçlarına yükleyerek oralardan ayrıldıkları görüldü.





Atatürk Havalimanı'ndaki hastanenin kablolarını çaldılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Cevap ~ 4 yıl önce
Yukardaki hirsiz,asagidaki hirsiz,Ferrari araban olupda 1000 tl yardim icin basvuranlarin ulkesi,ne bekleyeceksinki.Ayricana bu hastaneyi hangi Karadenizli sirkete yapdiriyorlar,bilen varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B727-2F2 ~ 4 yıl önce
Kablo Fareleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hırsız kim? ~ 4 yıl önce
Kimse demiyor mevcut binaları hastaneye çevirmek varken 50 cm kalınlığında pisti yıkıp yeni bina inşa etmenin en büyük hırsızlık olduğunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuç ortada. ~ 4 yıl önce
Adalet, bu ülkede mülkün temeli olamıyor malesef. Adalet, sadece bir bölüm insanın halka istediği yaptırımı uygulayabilmesini sağlayan bir bahane mekanizması sadece. Onun dışında ülke tamamiyle ormanlar kanunu ile yönetiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu af ile ~ 4 yıl önce
Taksim bölgesinde nekadar hırsız ve torbacı varsa geri dönmüş. Sokaga cıkma yasagı var adamlar gozumuzun onunde sahur vakti uyusturucu alısverısı yapıyor. Dikkat sokaga cıkma yasagı varken diyorum. Kaçtır sokaga cıkma yasagı yapılıyor mahalleden tek devriyenin geçtiğini görmedim polisi arıyorsun gelmiyor. Alışmışlar arabanın içinde yatıp yattığı yerden maaş almaya. Bu ülkede polisede adalete de inancım çoktaaaan bitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selo ~ 4 yıl önce
Hepsinin ellerindeki parmaklari bir daha ise yaramayacak sekilde kiracak sokaga birakacaksin. Hepsi bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabıka ~ 4 yıl önce
Hiçbir aklı başında bir ülkede bu kadar çok insanın onlarca sabıkası olamaz ama burada oluyor üstelik de boyuna af çıkıyor sonra ortalık böylelerine kalıyor. Geçen tvde gösteriyordu polis bir hırsız yakaladı tam 210 sabıkası var. Akıl alır iş değil.210 sabıka ne demek ya? Haberde 24 yaşında adamın 33 sabıka ve 17 aranması var! Örnek bir vatandaş yani tıpkı diğerleri gibi! Amerika'da yanlış bilmiyorsam 45 eyalette 3×20 diye bir yasa var,hırsızlık vs herhangi bir basit suçu 3 kere işlersen 4.de minimum 20 yıl yatıyorsun. Madem bu tarz cezaları akıl edemiyoruz al o zaman onlardan uygula niye yapmıyorsun? Bu ülkede adam gibi adalet ve güvenlik mekanizmaları yok o yüzden de istediği kadar ileri gitsin boş. Sırf betonla,yol,köprüyle ileri gidilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sht ~ 4 yıl önce
Adamın 30 üzerinde suç kaydı var ve bu adam şimdiye kadar sokakta kayıtlı olmayan daha neler vardır işte yargı sistemimiz yapsın yanına kalsın hep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yesilkoy hast... ~ 4 yıl önce
Keske havalimaninin adini devam ettirselerdi. Inandigim icin soylemedim sadece KESKE dedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 4 yıl önce
Neden. Nedenini de yaz. İdrak edemedim.
Yalaza ~ 4 yıl önce
Hırsızlar boşuna tutuklanmış. Yarın serbest bırakırlar. Ama sakın tutuklu gazetecileri serbest bırakmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000