13 Ağustos 2015, Perşembe 08:39:50

Atatürk Havalimanı'nda uçuşa yoga ile hazırlanın

TAV “primeclass”ın Yoga Journal Türkiye Dergisi ile birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı “primeclass” ve Comfort Lounge’larda gerçekleştirdiği “Yoga ile Uçmaya Hazırlanın” günlerine katılanlar, uçuşa yoga ile hazırlanarak beden, zihin ve ruhunu dinlendirdi.
  • Havuz da koysunlar uçuşa gitmeden şöyle yuzelim
  • Eskiden var ya havalimaninda yoga yapsan doverl
  • Tesadüfe bakın ki sadece gençler varmış o sırada uçacak :))
  • Asıl ekonomi sınıfı yolcularına yoga dersi verilmeli. Daracık yere girecek olan ekonomiciler. Ekonomi harici olan zaten basmış parayı geniş geniş yayılacak, ne yapsın yogayı.
  • Artık iyice suyunu çıkartın.... Aferin...

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki “primeclass” ve Comfort Lounge’larda dün gerçekleştirilen “Yoga ile uçmaya hazırlanın“  gününde, “primeclass” üyeleri yoga ile rahatlayıp, uçuş öncesi stresi ve seyahat yorgunluğunu hafifleterek yepyeni bir deneyim yaşadılar.

Hepimiz seyahat sırasında uzun dakikalar ve hatta saatler boyunca otururken bedenimizi tutulmuş ve katılaşmış hissedebiliriz.  Uçuş öncesinde ya da sırasında kendimizi zaman zaman gergin bir şekilde nefesimizi tutarken yakalarız. Tüm bu stresten ve gerginlikten arınmak; tatile ya da iş seyahatine dinlenmiş bir ruhla başlamak ya da evimize tazelenmiş dönmek için Primeclass üyelerine özel “Yoga ile uçmaya hazırlanın” ücretsiz etkinliğini kaçırmayın.

16 Ağustos 2015 Pazar günü, İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde yer alan  “primeclass” Lounge’da tekrarlanacak ve 15 dakikalık seanslarla gün boyu sürecek olan;  beden ve zihin birlikteliğinde, ruhunuzu da rahatlatmak için “Yoga ile uçmaya hazırlanın!” 

Deneyimli hocalar rehberliğinde gerçekleşen seanslar, bedeninizi uçuş öncesinde rahatlatırken zihninizi de uçuşa hazırlayacak ve ruhunuzu dinlendirecek. Seyahatiniz sırasında ve hatta sonrasında da uygulayabileceğiniz, yoga hareketlerinin de paylaşıldığı etkinlik için seyahat programınızı değiştirmeye değecek.

Atatürk Havalimanı'nda uçuşa yoga ile hazırlanın

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Havuz da koysunlar uçuşa gitmeden şöyle yuzelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskiden ~ 9 yıl önce
Eskiden var ya havalimaninda yoga yapsan doverl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayfon uygulaması ~ 9 yıl önce
Tesadüfe bakın ki sadece gençler varmış o sırada uçacak :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Asıl ekonomi sınıfı yolcularına yoga dersi verilmeli. Daracık yere girecek olan ekonomiciler. Ekonomi harici olan zaten basmış parayı geniş geniş yayılacak, ne yapsın yogayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOLCU KİŞİSİ ~ 9 yıl önce
SİZ YOLCULUK YAPMAYIN
! ~ 9 yıl önce
Artık iyice suyunu çıkartın.... Aferin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000