11 Mart 2013, Pazartesi 15:22:17

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA SİNİR KRİZİ!

Suriye’ye gitmek için Tunus’tan İstanbul'a gelen Hasni Kais’e eşi ve annesi engel oldu. Atatürk Havalimanı'nı adeta birbirine katan Hasni Kais’nin ailesi, çabalarında başarıya ulaştı. Kais ve ailesi, uçakla ülkelerine geri döndü.
  • sinir krizi insanın kendine yakışanı giymesidir
  • Tunusluymuş. Ne işin var buralarda ? Git arap memleketinde yap pisliklerini. Bunları ülkeye sokan da kabahat. Bu adamlardan dost mu olur ?
  • Güvenlik bu abuk subuk olaylara karışmaz işleri güçleri kabin ekiplerine her noktada ceket çıkartırmak devamlı üstlerini aramak bir gün sordum dünyanın hiç bir ülkesnde iki kere ceket çıkartılmıyor zaten bir kere tüm aramalardan geçiyouz ikincisi neden dedim eeeee o zaman biz nereden para kazanacağız bizim işimizde bu diye cevap verdiler pes diyorum başka bir şey de demiyorum !
  • Arap bahari bu olsa gerek?
  • boyle seylere tanik olmayalim. birlik ve beraberlige tum havalimani olarak en cok ihtiyacimizin oldugu bu gunlerde bu tur olaylar...
  • Tunus lu niye Istanbul uzerinden Suriye ye gecmeye calisiyor?Orda tatilmi yapacakmis? Arkasindan esi gelip gitme diye niye velveleye veriyor? Donusu niye kendi ulkeleri degilde Libya? Cevaplar:Erdogan in Musluman Sunni kardesleri kendi ulkelerini kurtardilar,baska ulkelerdeki diger mezhepleri katliama gidiyorlar
  • Bu nasıl bir hava alanıdır? Hava alanından çok terk edilmiş mahalle arsasını andırıyor. TGS elemanlarını dövenler, silahla girenler, ailevi meseleleri alana taşıyıp sapıtanlar. Yahu burası bu kadar başıboş mu? İnsanları ayakkabılarına kadar soyup arayan özel güvenliğin egosu yüksek elemanları nerede? Bu giden serseriyi de bir daha benim ülkeme almayalım. Zaten yeteri kadar Suriye sınırında bedava yaşıyorlar. Hepsini geldikleri cehennemin dibine geri gönderelim.

Tunuslu Hasni Kais, Türkiye üzerinden Suriye’ye gitmek üzere İstanbul’a geldi. Bir süre İstanbul’da kalan Hasni Kais, Suriye'ye geçmeye hazırlanırken ailesi ile telefonla görüştü. Kais'in eşi Nejri Kais ve annesi, Kais'in kararından vazgeçmesini istedi. Hasni Kais, tüm ısrarlara rağmen ikna olmayarak ailesine Suriye’ye gideceğini söyledi. Bunun üzerine Nejri Kais ve annesi, Libya üzerinden İstanbul’a geldi.

İstanbul'da eşini yüzyüze görüşerek ikna etmeyi başaran Nejri Kais, ülkesine dönmek üzere bugün Atatürk Havalimanı’na geldi. Biletlerini alan aile üyeleri uçağın kalkmasına saatler kala tekrar tartışmaya başladı. Kais eşine ve annesine, "Siz gidin, ben peşinizden geleceğim” diyerek havalimanından ayrılmak istedi. Bunu üzerine Kais'in ailesi adeta ortalığı birbirine kattı. Sinir krizleri geçiren Nejri Kais ve annesi, ağlayarak Hasni Kais'i kararından vazgeçirmeye çalıştı. Eşinin ve annesinin feryatlarına dayanamayan Kais, ülkesine dönmeyi zor da olsa kabul etti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri kadını sakinleştirmeye çalıştı.

Aile üyeleri, Libya üzerinden Tunus’a gitti.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA SİNİR KRİZİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

kaptan pilot ~ 11 yıl önce
sinir krizi insanın kendine yakışanı giymesidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne geldiyse ~ 11 yıl önce
Tunusluymuş. Ne işin var buralarda ? Git arap memleketinde yap pisliklerini. Bunları ülkeye sokan da kabahat. Bu adamlardan dost mu olur ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ama ~ 11 yıl önce
Güvenlik bu abuk subuk olaylara karışmaz işleri güçleri kabin ekiplerine her noktada ceket çıkartırmak devamlı üstlerini aramak bir gün sordum dünyanın hiç bir ülkesnde iki kere ceket çıkartılmıyor zaten bir kere tüm aramalardan geçiyouz ikincisi neden dedim eeeee o zaman biz nereden para kazanacağız bizim işimizde bu diye cevap verdiler pes diyorum başka bir şey de demiyorum !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 11 yıl önce
Arap bahari bu olsa gerek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gun gecmiyor ki ~ 11 yıl önce
boyle seylere tanik olmayalim. birlik ve beraberlige tum havalimani olarak en cok ihtiyacimizin oldugu bu gunlerde bu tur olaylar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sorular ve cevap ~ 11 yıl önce
Tunus lu niye Istanbul uzerinden Suriye ye gecmeye calisiyor?Orda tatilmi yapacakmis? Arkasindan esi gelip gitme diye niye velveleye veriyor? Donusu niye kendi ulkeleri degilde Libya? Cevaplar:Erdogan in Musluman Sunni kardesleri kendi ulkelerini kurtardilar,baska ulkelerdeki diger mezhepleri katliama gidiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
R ~ 11 yıl önce
Suriyeye atis talimi tatiline gidiyormus arkadas.Yorumunda haklisin.
Nasıl iş? ~ 11 yıl önce
Bu nasıl bir hava alanıdır? Hava alanından çok terk edilmiş mahalle arsasını andırıyor. TGS elemanlarını dövenler, silahla girenler, ailevi meseleleri alana taşıyıp sapıtanlar. Yahu burası bu kadar başıboş mu? İnsanları ayakkabılarına kadar soyup arayan özel güvenliğin egosu yüksek elemanları nerede? Bu giden serseriyi de bir daha benim ülkeme almayalım. Zaten yeteri kadar Suriye sınırında bedava yaşıyorlar. Hepsini geldikleri cehennemin dibine geri gönderelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000