20 Haziran 2013, Perşembe 17:56:45

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA SARHOŞ YOLCU DEHŞETİ!

Atatürk Havalimanı'nda geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay görenleri adeta şoke etti. Yabancı bir yolcu, aprona çıkıp sigara içebilmek için elindeki bir cisimle aprona çıkış kapısını kırdı...
  • Bunu başka ülkede yapsa anasından doğduğuna pişman ederler. Normal müdahalede bulunuyor polis. Ama o adamın Türkiye ye bir daha gelememesi gerek.
  • Orada bulunan birisi olarak soruyorum, bu kapının tam karşısına konulan kameralar süs müdür? Değilse neden izlenmiyor? Biz çağırmasak polis gelmeyecek ve müdahale etmesek adam aprona çıkacak. Allah muhafaza orada birisine zarar verilse gelen olmayacak. Olay sonrasınıda anlatmak istiyorum. Polis yolcuyu aldı gitti 10 dk sonra getirip buna mukayet olun ha diyip bıraktı. Ego hastası polisler azcık işini yapsa çok sevinirim.
  • Alkol, o olgun insanlari ne hale düşürüyor, görmüyor musun?? Hala hangi mantıkla alkol içmeyi savuyorsunuz?? Ne ictin sen birader :)
  • Kerim ..harikasin
  • Arkadaşlar neden personel müdehale etsin ki ? orada bir şiddet var ve kesinlikle hiç bir yer hizmetleri personeli karışmamalı. Polisin işi bu polis gelene kadar beklenir. Hadi o adam personele bir şey yapsa? sonra diyecek ki ilk hamle ondan geldi kendimi korudum. Kolluk gücü değil personel. Bende eski bir yer hizmetleri personeliyim ve kesinlikle elimi sürmezdim sürmedimde çünkü aldığı maddenin etkisiyle sana sana saldırabilir sen ona karşılık verebilirsin sonuç olarak hem işinden olursun hemde davalık olursun. Kaç arkadaşımız darp edildi kaç arkadaşımız kendini savundu diye işinden oldu mahkemelerle uğraştı. Havalimanı yönetimi daha fazla güvenlik koysun, emniyet daha çok polis görevlendirsin. Handling personeli niye müdehale etsin.
  • O zaman Zinayi da yasal olarak yasaklansin,bi dur ya bu dönemdeki Basbakan Zina yi suc olamaktan cikarmadimi?Konusmadan önce kendi kapinin önünü temizle.Hadi öptüm
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Olay video'dan görüldüğü üzere arrival alanında türk havayolları "ana masa yanında" gerçekleşmiş ve yolcu camı kırana kadar hiçbir personelin müdahale edilmediği görülüyor. operasyon alanında personellerin başında şef yahut müdür yok ve personeller arasında karar verebilecek düzeyde kimse yok herkes birbirine sorarak her kafadan bir ses çıkarak birşeyler yapmaya çalışıyor.
  • Bunu new york'ta jfk havalimaninda yapsan anandan emdigin sütü burnundan getirirler doğduğuna pişman eder ordaki polisler. Burda belki ödüllendirmişlerdir bunu.
  • Bu adam kim bilir uçakta neler yapmıştır. şu kadar para alıyolar tüm dünyayı geziyolar diyenler bunları da görsün.

Atatürk Havalimanı'nda geçtiğimiz günlerde ilginç bir olay yaşandı. Rus uyruklu bir yolcu, sigara içebilmek için elindeki bir cisimle Atatürk Havalimanı Dış Hatlar'daki 213 numaralı kapının camını kırdı.

Dakikalarca kapıya vuran Rus yolcunun darbeleri sonucunda kapının camı parçalandı. Uzun süre şiddetini sürdüren şahsa kimsenin müdahale etmemesi dikkat çekti.

Elindeki cisimle camı kıran şahsı, aprona çıkamadan havalimanı personeli durdurdu. Daha sonra olay yerine polis çağrıldı. Havalimanı personeline ve gözaltına alındığı sırada polise zorluk çıkaran ve sarhoş olduğu öğrenilen Rus yolcu, ''bana sigara verin. Kapıyı kırdım parasını ödeyeceğim. Bırakın sigara içeyim' dedi.

Gözaltına alınan şahıs, Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

İşte o görüntüler:



©AirportHaber.com

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA SARHOŞ YOLCU DEHŞETİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Mustafa ~ 11 yıl önce
Bunu başka ülkede yapsa anasından doğduğuna pişman ederler. Normal müdahalede bulunuyor polis. Ama o adamın Türkiye ye bir daha gelememesi gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süs? ~ 11 yıl önce
Orada bulunan birisi olarak soruyorum, bu kapının tam karşısına konulan kameralar süs müdür? Değilse neden izlenmiyor? Biz çağırmasak polis gelmeyecek ve müdahale etmesek adam aprona çıkacak. Allah muhafaza orada birisine zarar verilse gelen olmayacak. Olay sonrasınıda anlatmak istiyorum. Polis yolcuyu aldı gitti 10 dk sonra getirip buna mukayet olun ha diyip bıraktı. Ego hastası polisler azcık işini yapsa çok sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlamak'a ~ 11 yıl önce
Alkol, o olgun insanlari ne hale düşürüyor, görmüyor musun?? Hala hangi mantıkla alkol içmeyi savuyorsunuz?? Ne ictin sen birader :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lost and found ~ 11 yıl önce
Kerim ..harikasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden personel ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar neden personel müdehale etsin ki ? orada bir şiddet var ve kesinlikle hiç bir yer hizmetleri personeli karışmamalı. Polisin işi bu polis gelene kadar beklenir. Hadi o adam personele bir şey yapsa? sonra diyecek ki ilk hamle ondan geldi kendimi korudum. Kolluk gücü değil personel. Bende eski bir yer hizmetleri personeliyim ve kesinlikle elimi sürmezdim sürmedimde çünkü aldığı maddenin etkisiyle sana sana saldırabilir sen ona karşılık verebilirsin sonuç olarak hem işinden olursun hemde davalık olursun. Kaç arkadaşımız darp edildi kaç arkadaşımız kendini savundu diye işinden oldu mahkemelerle uğraştı. Havalimanı yönetimi daha fazla güvenlik koysun, emniyet daha çok polis görevlendirsin. Handling personeli niye müdehale etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
@Camaroth ~ 11 yıl önce
O zaman Zinayi da yasal olarak yasaklansin,bi dur ya bu dönemdeki Basbakan Zina yi suc olamaktan cikarmadimi?Konusmadan önce kendi kapinin önünü temizle.Hadi öptüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ortaya rusca ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat Akaydın ~ 11 yıl önce
Olay video'dan görüldüğü üzere arrival alanında türk havayolları "ana masa yanında" gerçekleşmiş ve yolcu camı kırana kadar hiçbir personelin müdahale edilmediği görülüyor. operasyon alanında personellerin başında şef yahut müdür yok ve personeller arasında karar verebilecek düzeyde kimse yok herkes birbirine sorarak her kafadan bir ses çıkarak birşeyler yapmaya çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çapulcu ~ 11 yıl önce
Bunu new york'ta jfk havalimaninda yapsan anandan emdigin sütü burnundan getirirler doğduğuna pişman eder ordaki polisler. Burda belki ödüllendirmişlerdir bunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 11 yıl önce
Bu adam kim bilir uçakta neler yapmıştır. şu kadar para alıyolar tüm dünyayı geziyolar diyenler bunları da görsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000