22 Mayıs 2015, Cuma 11:45:45

Atatürk Havalimanı'nda sahipsiz bagaj panik yarattı

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Gidiş Terminali girişinde süpheli bagaj paniği yaşandı.
  • Arkadaşlar burası Atatürk havalimanı buraya dünyanın her ülkesinden insan gelir, burada günde 5-10 tane şüpheli tabir ettiğiniz çanta veya bagaj olur, her gördüğün şüpheli paketi Çat-Pat gümletirsen Suriye’deki alana çevirirsin, Herkes Havalimanın da bomba patlıyor derler, sizin yorumlarınız gibi. Bunun kolayı var Kapalı devre kamera sistemiyle irtibata geçer görüntüleri geriye doğru sararsan sana aydınlatıcı bilgi verir, Bagajın üzerindeki etiketi ’de okur teyit edersen 30Dk önce gelen bir uçak yolcusuna ait olduğunu anlarsın Uzmanlık pat küt patlatma işi değildir Akıl işidir hadi kolay gelsin.
  • Secim öncesi ortaligi karistirmak isteyenler yapmistir!
  • Şakaysa hiç komik değil gerçekse çok komik.
  • Yürek yemişliğinde eeğil kardeşim içinde bi şey olmadığını çok iyi biliyorlar çünkü onlar koydular o valizi oraya. Amaç panik yaratmak son dönemde bombalı eylemler arttı ya birilerine kahraman polis oyununu sergiliyor devletimiz. Bomba imha uzmanına bak bildiğim kadarıyla özel kıyafetleri var bunların canımız kime emanet bakarmısın kör cahilllere
  • Bomba imha uzmani yurek yemis sabah herhalde bu ne rahatlik... Iyiki bomba degilmis.

İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali Gidiş katında sahipsiz bir bagaj nedeniyle kısa süreli panik yaşandı.

Emniyet güçleri sahipsiz bagajın bulunduğu giriş kapısını güvenlik çemberine aldı. Bu sırada bomba imha uzmanı ekiplere haber verildi.

Yaklaşık 30 dakika sonra olay yerine gelen sivil kıyafetli bomba imha uzmanı bagajı açtı. Bagajdan bir yolcuya ait olduğu sanılan giysiler çıktı.

Atatürk Havalimanı'nda sahipsiz bagaj panik yarattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Halit çoban ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar burası Atatürk havalimanı buraya dünyanın her ülkesinden insan gelir, burada günde 5-10 tane şüpheli tabir ettiğiniz çanta veya bagaj olur, her gördüğün şüpheli paketi Çat-Pat gümletirsen Suriye’deki alana çevirirsin, Herkes Havalimanın da bomba patlıyor derler, sizin yorumlarınız gibi. Bunun kolayı var Kapalı devre kamera sistemiyle irtibata geçer görüntüleri geriye doğru sararsan sana aydınlatıcı bilgi verir, Bagajın üzerindeki etiketi ’de okur teyit edersen 30Dk önce gelen bir uçak yolcusuna ait olduğunu anlarsın Uzmanlık pat küt patlatma işi değildir Akıl işidir hadi kolay gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Secim öncesi ortaligi karistirmak isteyenler yapmistir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şakaysa hiç komik değil gerçekse çok komik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yürek yemişliğinde eeğil kardeşim içinde bi şey olmadığını çok iyi biliyorlar çünkü onlar koydular o valizi oraya. Amaç panik yaratmak son dönemde bombalı eylemler arttı ya birilerine kahraman polis oyununu sergiliyor devletimiz. Bomba imha uzmanına bak bildiğim kadarıyla özel kıyafetleri var bunların canımız kime emanet bakarmısın kör cahilllere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bomba imha uzmani yurek yemis sabah herhalde bu ne rahatlik... Iyiki bomba degilmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000