19 Şubat 2011, Cumartesi 11:13:45

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA POLİS YOK MU?

Atatürk Havalimanı’nda taksiciler ile araç kiralama şirketleri arasında müşteri kapma savaşında yeni bir dönem başladı. 1500’e yakın emniyet görevlisinin çalıştığı Atatürk Havalimanı’nda, taksiciler adam tuttu, polis rolüne soyundu...İşte ayrıntılar...
  • bu işin tek cözüm noktası var oda ankaradan turizm müfetişleri gelip inceleme yapmaktır yoksa türkiye gibi büyük güçlü bir ülkeyi bu şekilde bu taksicilerle asla iyi temsil edilmez.atatürk havalimanıdaki bütün kamera kayıtlarını inceleseler bundan emin olun taksici denilen bir şey kalmaz terminalın için de ben şahsen bir defa tartıştım taksicilerle bende adamlara sordum siz buranın polisimiz siz bu şekilde hareket ediyorsunuz buranın poliside tavıda biziz biz istediğim herşeyi yaptık vede yapacağız deyince tamam ozaman demmeki bunlar bir yere güveniyorlar
  • ulan içerisini eski topkapıya çevirdiniz dinsizin hakkından imansız gelir sizde şeref olsa 1500 kişinin hakkını yemezsiniz biraz kuyruğunuza basıldımı sağa sola çamur atıyorsunuz zaten kazandığınız paralar helal değil sizi cehennemde içerde olduğunuz gibi safta göreceğiz bu kadar mahsum insanın hakkını nasıl vereceksiniz adı üstünde şatıl KAZIK mahşerde görüşürmek üzere /İNSAN DOLANDIRICILARI.
  • görevlileri göreve davet ediyoruz.
  • hani pazartesi halloluyordu.
  • Hanı pazartesi hal olacaktı,hepsi hala içeride bu yalan oldu.
  • Katılıyorum bunları en son dışdaki peron verilsin ! Bırakin müşteriler taksiciyi bulsun, taksici müşteriyi değil ! ! ! Hanutçunun kralı AHL taksicileridir !!!
  • Taksi duragındaki lokanta nın günlük cirosunu biliyormusunuz.on sekiz ile yirme bin lira.hani bunun vergisi .bu bi,r ihbar kabul edilsin.
  • BUNLARI ÜÇÜNÇÜ YOLA ,ATMALARI İLAZİM BİRİNCİ YOL ACANTA ARABALARINA, İKİNCİ YOL GELEN ARABALARA,ÜÇÜNCÜ YOL, BUNLARA VERİLSİN.
  • Geçti borun pazarı sür fortunu erzincana. ya fort cemal efendi deveden büyük fil var.
  • AİR PORT HABER NE CESARET, SİZLERİ KUTLUYORUM.TEHTİTDE ALABİLİRSİNİZ KORKMAYIN.

Atatürk Havalimanı’nda bir türlü çözülemeyen taksici-araç kiralama şirketi kavgasında her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor, rekabette yeni taktikler uygulanıyor. Ancak bu defa taksicilerin uyguladığı yöntem bir hayli tartışılacak gibi görünüyor.

İddialara göre, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi’ne bağlı görevliler, Dış Hatlar Terminali geliş katında oto kiralama şirketlerinin müşteri almasını engellemek için vardiya halinde ‘hanutçu’ avına çıkıyor.

Rent A Car olarak bilinen araç kiralama şirketlerinin bulunduğu bölgede tıpkı polis gibi devriye atan görevliler, ikişerli üçerli gruplar halinde üç vardiya olarak iş paylaşımı yapıyor. Taksiciler Kooperatifi’nin sadece bu işe özel olarak görevlendirdiği kişilere, ayda 10 bin TL ücret ödediği iddia edildi.
Atatürk Havalimanı’nda uygulanan kurallara göre ofis dışına çıkarak müşteri aramaları yasak olan araç kiralama şirketlerinin görevlilerini, ofis dışında müşteri ararken gören Taksiciler Kooperatifi’ne bağlı ekipler, anında müdahale ediyor.

Taksicilerin maaşlı görevlileri ile sözkonusu araç kiralama şirketleri çalışanları arasında zaman zaman kavgalar da yaşanıyor. Dükkanların içine girmeleri konusunda uyarılan rent a car çalışanları, “ Bu sizin işiniz değil” diyerek taksicilere tepki gösterirken polis rolüne soyunan diğer kişiler, “ Emniyete yardımcı oluyoruz” diyerek ilginç şekilde kendini savunuyor.

Konuyla ilgili olarak Airporthaber’in bilgisine başvurduğu Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın, sözkonusu kişilerin ‘ Emniyete yardımcı oluyoruz’ şeklindeki savunmalarına, “ Böyle bir görevlendirme mümkün değil. Konuyla ilgili olarak Pazartesi günü inceleme yaptıracağım” dedi.

Airporthaber.com

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA POLİS YOK MU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (80)

Misafir ~ 12 yıl önce
bu işin tek cözüm noktası var oda ankaradan turizm müfetişleri gelip inceleme yapmaktır yoksa türkiye gibi büyük güçlü bir ülkeyi bu şekilde bu taksicilerle asla iyi temsil edilmez.atatürk havalimanıdaki bütün kamera kayıtlarını inceleseler bundan emin olun taksici denilen bir şey kalmaz terminalın için de ben şahsen bir defa tartıştım taksicilerle bende adamlara sordum siz buranın polisimiz siz bu şekilde hareket ediyorsunuz buranın poliside tavıda biziz biz istediğim herşeyi yaptık vede yapacağız deyince tamam ozaman demmeki bunlar bir yere güveniyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ulan içerisini eski topkapıya çevirdiniz dinsizin hakkından imansız gelir sizde şeref olsa 1500 kişinin hakkını yemezsiniz biraz kuyruğunuza basıldımı sağa sola çamur atıyorsunuz zaten kazandığınız paralar helal değil sizi cehennemde içerde olduğunuz gibi safta göreceğiz bu kadar mahsum insanın hakkını nasıl vereceksiniz adı üstünde şatıl KAZIK mahşerde görüşürmek üzere /İNSAN DOLANDIRICILARI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
görevlileri göreve davet ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hani pazartesi halloluyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hanı pazartesi hal olacaktı,hepsi hala içeride bu yalan oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Katılıyorum bunları en son dışdaki peron verilsin ! Bırakin müşteriler taksiciyi bulsun, taksici müşteriyi değil ! ! ! Hanutçunun kralı AHL taksicileridir !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Taksi duragındaki lokanta nın günlük cirosunu biliyormusunuz.on sekiz ile yirme bin lira.hani bunun vergisi .bu bi,r ihbar kabul edilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BUNLARI ÜÇÜNÇÜ YOLA ,ATMALARI İLAZİM BİRİNCİ YOL ACANTA ARABALARINA, İKİNCİ YOL GELEN ARABALARA,ÜÇÜNCÜ YOL, BUNLARA VERİLSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geçti borun pazarı sür fortunu erzincana. ya fort cemal efendi deveden büyük fil var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AİR PORT HABER NE CESARET, SİZLERİ KUTLUYORUM.TEHTİTDE ALABİLİRSİNİZ KORKMAYIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000