11 Ocak 2013, Cuma 09:29:29

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA LODOS KABUSU!

Atatürk Havalimanı'nda sabah saatlerinden itibaren etkili olan lodos sebebiyle uçuşlarda aksamalar yaşanıyor.
  • Ucup gurultu yaptiklari surece sorun yok, asil sorun ucamayip gurultu yaptiklarinda olur. İstanbula Face Lift lazim en acilinden.
  • ataköy 8. kısım gazi sitesinde oturuyorum her gün tepemden uçak sesi eksik olmuyor. evde en üstte uçak yatak odamdan geçiyor ışıkları içeri giriyor her gece bu nasıl iştir işkence gibi sesi ayrı dert zaten her 2 dk arayla vuuuv diye uçak sesleri geliyor iniş olmazsa kalkış yapıyorlar üstümden bıktım bundan ne yapabilirim bir bilen var mı? ev kira bu arada en mantıklısı taşınmak heralde
  • Neden 25 knot degil? AHL'de runway'ler dar diye mi? Bilen var mi?
  • Bizi zamanimiz da pistler yuvarlakti ne guzel. Ruzgar hep kafadan alinirdi. Teknoloji geriliyor.
  • haklısın giyotin ismi bundan da komik :)) DHMİ lodosa karşı tedbir alabilir, lodosun etkisini azaltamaz! Biraz Türkçe dersi vermek zorunda kaldım ama kusuruma bakmayın artık :))
  • havacılık sektöründe hava muhalefetleri olmasa başka neyi bahane ederler diye düşünüyorum sanırım ikinci sırayı personel alır.yok eylem yaptılar yok verimsiz çalışıyorlar vs.peki yöneticiler bu sıralamada kaçıncı sıraya kendilerini uygun görürler.veya sıralamaya girmek isterlermi.bir başka örnek boş koltuk bulsalar oturmak için sıraya girerlermi.
  • dhmi başlıklı arkadaş komik olan ne onu anlamadım
  • lodosun etkisin azaltamaya çalışıyor :)))

Deniz ulaşımında aksamalara neden olan lodos Atatürk Havalimanı'nda da etkili oluyor. Sabah saatlerinden itibaren saatte 20 knot hızında esen lodos sebebiyle hava trafiği yavaşlarken DHMİ, pistlerin yönünü değiştirerek lodosun etkisini azaltmaya çalışıyor.

DHMİ'den edinilen bilgiye göre, inişlerin 23 pisti Ataköy yönünden, kalkışların ise 17 Sefaköy yönünden sağlı sollu yapıldığı kaydedildi. 

Şu anda 20 civarında uçağın kalkış için pist başında beklediği bildirildi.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA LODOS KABUSU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

NoMad ~ 11 yıl önce
Ucup gurultu yaptiklari surece sorun yok, asil sorun ucamayip gurultu yaptiklarinda olur. İstanbula Face Lift lazim en acilinden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muzdarip ~ 11 yıl önce
ataköy 8. kısım gazi sitesinde oturuyorum her gün tepemden uçak sesi eksik olmuyor. evde en üstte uçak yatak odamdan geçiyor ışıkları içeri giriyor her gece bu nasıl iştir işkence gibi sesi ayrı dert zaten her 2 dk arayla vuuuv diye uçak sesleri geliyor iniş olmazsa kalkış yapıyorlar üstümden bıktım bundan ne yapabilirim bir bilen var mı? ev kira bu arada en mantıklısı taşınmak heralde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TUĞ ~ 11 yıl önce
Ataköy'dekiler her daim gürültüden şikayet eder ama evlerini satmak istediklerinde dünya para isterler. Ben bu işi anlamadım.
neden 20 knot? ~ 11 yıl önce
Neden 25 knot degil? AHL'de runway'ler dar diye mi? Bilen var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NoMad ~ 11 yıl önce
Bizi zamanimiz da pistler yuvarlakti ne guzel. Ruzgar hep kafadan alinirdi. Teknoloji geriliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi ~ 11 yıl önce
haklısın giyotin ismi bundan da komik :)) DHMİ lodosa karşı tedbir alabilir, lodosun etkisini azaltamaz! Biraz Türkçe dersi vermek zorunda kaldım ama kusuruma bakmayın artık :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİYOTİN ~ 11 yıl önce
Hala gülüyor yaa. Şaka mısın sen anlamadım..
giyotin'e cevap ~ 11 yıl önce
dhmi arkadaşım kenidnizi yormayınız lütfen, ülkemizde Türkçe'nin doğru kullanımı konusunda büyük eksiklik var, dolayısıyla boşa kürek çekmiş olursunuz, böyle kabul etmekten başka çaremiz yok maalesef.
GİYOTİN ~ 11 yıl önce
Her ikinizde yazdığınız yorumlardaki imla hatalarınıza bir bakın sonra Türkçe kullanımla ilgili düşüncelerinizi öyle söyleyin. rezil olmayın ufaklıklar :)
giyotin kardeş ~ 11 yıl önce
yazdıkça batmak demek bu olsa gerek. turkceyı kullanamayanların havacı olması uman zihniyetin kabahat. eğitim düzeyi yeterli olmayanların yorumları bir şekilde engellenmeli
giyotin nedir ~ 11 yıl önce
gripin ihtiyacı olan erince susan bir şahıs mı? sanırım tedarik edilmiş :)))
GİYOTİN ~ 11 yıl önce
Çok iyi yaa gripinle espri yapmaya çalışan arkadaş :)))Kendi çapınızda eğlenmeye devam edin ama cahil kalmayın diye sizleri düşünerek açıklama yapıyım bari. Giyotin "idam mahkumunun başını kesmek amacıyla geliştirilmiş bir çeşit idam aracıdır". Yorumlarım çok beğeniliyor diye zorunuza gitmesin lütfen..
bahane ~ 11 yıl önce
havacılık sektöründe hava muhalefetleri olmasa başka neyi bahane ederler diye düşünüyorum sanırım ikinci sırayı personel alır.yok eylem yaptılar yok verimsiz çalışıyorlar vs.peki yöneticiler bu sıralamada kaçıncı sıraya kendilerini uygun görürler.veya sıralamaya girmek isterlermi.bir başka örnek boş koltuk bulsalar oturmak için sıraya girerlermi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİYOTİN ~ 11 yıl önce
dhmi başlıklı arkadaş komik olan ne onu anlamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi ~ 11 yıl önce
lodosun etkisin azaltamaya çalışıyor :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000