23 Mart 2017, Perşembe 14:02:00

Atatürk Havalimanı'nda kuş uçurtulmuyor

İstanbul'da bugün geniş kapsamlı güvenlik tedbirleri alınıyor.
  • Kahverengi montlu bayanı tanıyorum. Ekran görüntüsünü de aldım. Fotoğrafını izinsiz yayınladığınız için sizi mahkemeye vermesini sağlayacağım ki aklınız başınıza gelsin biraz
  • Siz birde sabiha gökçeni görün. Folloş olmuş. Göstermelik security control etiketi yapıştırıyorlar çantalara, İçeri bıçakmı sokan dersin, biber gazını geçirenmi dersin.. polis kapıda ancak kızları kessin. bu kontroller sınırdan başlamalı.. havalimanını arasan ne olur aramasan ne. İrlandada xraysiz uçuş yapılmaya başlanmış. Neyin güvenliğinden bahsediyorlar. Bence kuş kapanı operasyonu bu.
  • Doktora gidersin.Sana teşhis koyar.Şunu yap,şu ilacı al iyileşirsin der ya da ameliyat yapar.Türkiyenin hali tam bir trajedi,tanı koyuyoruz.Terörün sebebi,suriyeliler,yanlış dış politikaları,işide verilen destek,açılım saçılım zırvaları,adalet ve güvenlik kurumlarının içler acısı hali,yolsuzların birbirini yemesi...Ama bunları düzelteceklerine sıradan vatandaşın tepesine çöküyorlar.
  • memlekette suç patlama yaparsa,adalet diye bir kavram da ya yetersiz ya tam olarak uygulanmazsa, teröristin biri 24 yılla yargılanıp,18 yıl ceza alıp,1,5 yıl yatıp çıkarsa,ülkeye ne oldukları belirsiz suriyelileri doldurursan, istihbaratı derdest edersen her türlü önlem alsan ne kuş uçurtsan ne uçurtmasan ne? ayrıca istanbul'da trafik tam bir kaos ve ortada hele iş gidiş ve çıkış saatlerinde ana arterlerde tek polis göremezsiniz. onlar ancak devlet büyüğü geldi mi sahneye çıkarlar ya da adliye mensuplarını taşıyan servislere yol açarlar. ve de istanbul'da hemen her semtte, kaldırımlara, boş gördükleri olur olmaz,heryere arabalarını park edenlere neden ceza kesilmiyor ? özellikle de kafelerin,restorantların oralarda. devletin polisi,park edilmez levhası olan bu yerlerin önlerindeki kaldırımlara park eden araçlar yüzünden yolda yürümek zorunda kalan insanları görüyor da neden kılını kıpırdatmıyor? aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama düşündüklerim de doğru çıkıyor maalesef...
  • Aradıkları kişilere bakın. Hiç birinde İslmi terör yapacak tip var mı? Tüm islami terör mensuplarını hapisten çıkarsınlar, ellerine silah verip ihraç etsinler, ne kadar modern düşünceli Atatürkçü var ise psikolojik ve ideolojik işkence yapsınlar.
  • Kürek çekiyorlar. Binlerce araç geçiyor ana girişten hangisi aranıyor? Sadece 3 - 5 - 10 adet göstermelik. Birde girişi daralt ekiplerin alana girişleri iyice geciksin. Zaten İstanbul trafiğinde yeterince geç kalınıyor. Öncelikle "EĞİTİM VE NÜFUS PLANLAMASI" yapılması gerekli. Yoksa İstanbul ve diğer büyük şehirler çekilmez olmaya devam eder.
  • Apron guvenliginde zafiyet var gibi. Ataturk havaalaninda apronda ve havaalani sinirlari icinde cok insan, araba, kopek ivir zivir gorunuyor.
  • Yap yapacagini da carsaf carsaf fotograf cekip bunlari yayinlatmak bildigin kisisel haklarin ihlali, buzla bari be adam!
  • Herseye eyvallahta bu ülkede trafik polisi ne is yapar merak ediyorum. Kilit noktalara 2 polis koy, trafiki tikayanlara engel olun.
  • Güvenlik huduttan başlar. Öyle bir hal almaya başladı ki insanın iş dışında uçası gelmiyor artık. Güvenlik uygulamaları insanı seyahat etmekten bezdirecek hal almaya başlar ve insanlar bitmeyen kısıtlamalar ile uçmaktan vazgeçerse bundan herkes zarar görür. Ekonomik kayıp kaçınılmaz olur. Dengeyi iyi sağlamalı, rasyonel çözümler bulmalı. Havalimanına girerken oluşturulan yığılma da güvenlik riski. Umarım devletimiz daha akılcı çözümler ile güvenlik oluşturur.

İstanbul'da bugün geniş kapsamlı güvenlik tedbirleri alınıyor. Londra'daki terör saldırısının ardından İstanbul Emniyeti de alınan önlemleri artırdı.

2 binden fazla polisle başlatılan ve 'Kurt Kapanı' adı verilen uygulama ve güvenlik önlemleri özellikle Atatürk Havalimanı, iskeleler, metro istasyonları ve halkın yoğun olduğu yerleri kapsıyor.

Alınan önlemler kapsamında Atatürk Havalimanı'nda adeta kuş uçurtulmuyor. Arama noktaları oluşturan polis, havalimanına giriş yapan araçları didik didk ararken,  araç sahiplerinin de kimlik ve pasaport kontrolleri yapılıyor.

©AirportHaber





















Atatürk Havalimanı'nda kuş uçurtulmuyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Rumuz ~ 7 yıl önce
Kahverengi montlu bayanı tanıyorum. Ekran görüntüsünü de aldım. Fotoğrafını izinsiz yayınladığınız için sizi mahkemeye vermesini sağlayacağım ki aklınız başınıza gelsin biraz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuş kapanı ~ 7 yıl önce
Siz birde sabiha gökçeni görün. Folloş olmuş. Göstermelik security control etiketi yapıştırıyorlar çantalara, İçeri bıçakmı sokan dersin, biber gazını geçirenmi dersin.. polis kapıda ancak kızları kessin. bu kontroller sınırdan başlamalı.. havalimanını arasan ne olur aramasan ne. İrlandada xraysiz uçuş yapılmaya başlanmış. Neyin güvenliğinden bahsediyorlar. Bence kuş kapanı operasyonu bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşhis-Tedavi ~ 7 yıl önce
Doktora gidersin.Sana teşhis koyar.Şunu yap,şu ilacı al iyileşirsin der ya da ameliyat yapar.Türkiyenin hali tam bir trajedi,tanı koyuyoruz.Terörün sebebi,suriyeliler,yanlış dış politikaları,işide verilen destek,açılım saçılım zırvaları,adalet ve güvenlik kurumlarının içler acısı hali,yolsuzların birbirini yemesi...Ama bunları düzelteceklerine sıradan vatandaşın tepesine çöküyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklısın ~ 7 yıl önce
son cümleye kadar doğru yazmışsın da kimse duymaz ki.
%100 doğru ~ 7 yıl önce
Tamamen katılıyorum
İstanbullu ~ 7 yıl önce
Dostum işide verilen desteği gerçekten gözünle gördünmü ????
kuş ~ 7 yıl önce
memlekette suç patlama yaparsa,adalet diye bir kavram da ya yetersiz ya tam olarak uygulanmazsa, teröristin biri 24 yılla yargılanıp,18 yıl ceza alıp,1,5 yıl yatıp çıkarsa,ülkeye ne oldukları belirsiz suriyelileri doldurursan, istihbaratı derdest edersen her türlü önlem alsan ne kuş uçurtsan ne uçurtmasan ne? ayrıca istanbul'da trafik tam bir kaos ve ortada hele iş gidiş ve çıkış saatlerinde ana arterlerde tek polis göremezsiniz. onlar ancak devlet büyüğü geldi mi sahneye çıkarlar ya da adliye mensuplarını taşıyan servislere yol açarlar. ve de istanbul'da hemen her semtte, kaldırımlara, boş gördükleri olur olmaz,heryere arabalarını park edenlere neden ceza kesilmiyor ? özellikle de kafelerin,restorantların oralarda. devletin polisi,park edilmez levhası olan bu yerlerin önlerindeki kaldırımlara park eden araçlar yüzünden yolda yürümek zorunda kalan insanları görüyor da neden kılını kıpırdatmıyor? aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama düşündüklerim de doğru çıkıyor maalesef...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laf ola ~ 7 yıl önce
Aradıkları kişilere bakın. Hiç birinde İslmi terör yapacak tip var mı? Tüm islami terör mensuplarını hapisten çıkarsınlar, ellerine silah verip ihraç etsinler, ne kadar modern düşünceli Atatürkçü var ise psikolojik ve ideolojik işkence yapsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 7 yıl önce
o dediğiniz teroristler aranmaz ki.
Boşa ~ 7 yıl önce
Kürek çekiyorlar. Binlerce araç geçiyor ana girişten hangisi aranıyor? Sadece 3 - 5 - 10 adet göstermelik. Birde girişi daralt ekiplerin alana girişleri iyice geciksin. Zaten İstanbul trafiğinde yeterince geç kalınıyor. Öncelikle "EĞİTİM VE NÜFUS PLANLAMASI" yapılması gerekli. Yoksa İstanbul ve diğer büyük şehirler çekilmez olmaya devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insan, araba, kopek ~ 7 yıl önce
Apron guvenliginde zafiyet var gibi. Ataturk havaalaninda apronda ve havaalani sinirlari icinde cok insan, araba, kopek ivir zivir gorunuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ihlal ~ 7 yıl önce
Yap yapacagini da carsaf carsaf fotograf cekip bunlari yayinlatmak bildigin kisisel haklarin ihlali, buzla bari be adam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilinmez ~ 7 yıl önce
Halka açık yerlerde herkes istediği fotoğrafı çeker hem de buzlanmasına gerek kalmadan. İstiklal caddesinde fotoğraf çeken herkes paylaşmadan önce insanları buzlasın o zaman. Ne kadar güzel kafalar var
Trafik ~ 7 yıl önce
Herseye eyvallahta bu ülkede trafik polisi ne is yapar merak ediyorum. Kilit noktalara 2 polis koy, trafiki tikayanlara engel olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rasyonel ~ 7 yıl önce
Güvenlik huduttan başlar. Öyle bir hal almaya başladı ki insanın iş dışında uçası gelmiyor artık. Güvenlik uygulamaları insanı seyahat etmekten bezdirecek hal almaya başlar ve insanlar bitmeyen kısıtlamalar ile uçmaktan vazgeçerse bundan herkes zarar görür. Ekonomik kayıp kaçınılmaz olur. Dengeyi iyi sağlamalı, rasyonel çözümler bulmalı. Havalimanına girerken oluşturulan yığılma da güvenlik riski. Umarım devletimiz daha akılcı çözümler ile güvenlik oluşturur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000