04 Ekim 2015, Pazar 08:20:11

Atatürk Havalimanı'nda korkutan patlama!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dün akşam TSİ 19:45 sularında bir patlama sesi duyuldu. Patlama sesinin ardından havalimanında kısa süreli bir panik yaşandı.
  • dedi patladi
  • Terminal icinde 45 dakika boyunca oylece duran cantayi soyledigimiz polis "bir sey olmaz, ama yine de bakalim" deyip laylaylom elini kolunu sallayarak gelip, cantanin icini acip kontrol etmisti. Bu olaydaki polisler baya ilgili cikmis, belki canlari sıkılmıstır tum gun otur otur.

Atatürk Havalimanı'nda dün akşam saatlerinde şüpheli çanta ihbarı yapıldı. Anında olay yerine gelen polis ekipleri, bomba imha uzmanları ile birlikte şüpheli pakete müdahale etti.

Müdahale esnasında yoğun güvenlik önlemi alan polisler, vatandaşları şüpheli çantanın bulunduğu alana yaklaştırmadı. Fünye ile etkisiz hale getirilen çantanın bir yolcuya ait olduğu anlaşıldı.

Vatandaşların belirttiği söz konusu patlama sesinin, şüpheli çantanın imha işlemi esnasında çıktığı anlaşıldı.

Atatürk Havalimanı'nda korkutan patlama!

Yorumlar

Booom ~ 9 yıl önce
dedi patladi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cohk ilgili polismis ~ 9 yıl önce
Terminal icinde 45 dakika boyunca oylece duran cantayi soyledigimiz polis "bir sey olmaz, ama yine de bakalim" deyip laylaylom elini kolunu sallayarak gelip, cantanin icini acip kontrol etmisti. Bu olaydaki polisler baya ilgili cikmis, belki canlari sıkılmıstır tum gun otur otur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000