18 Ocak 2016, Pazartesi 08:17:53

Atatürk Havalimanı'nda horoz sesleri

Türkiye'den aldıkları 6 dövüş horozunu Türkmenistan'a götüremeyen 2 yolcu, horozlarıyla birlikte Atatürk Havalimanı'nda mahsur kaldı.
  • Yazık ya dövüş horozu da ne demek? Bu hayvanları birbirlerini parçalatmak ve hatta öldürtmek için bir araya getiriyor vicdansızlar. Bu ülkede hayvanları dövüştürmek yasak değil mi? Ayrıca havalimanında küçücük kafeslerde hapis tutuluyorlar. Evraklar organize! edilince pişkin pişkin poz verenler emeline ulaşıp bunlarıda alıp gidecek. Olan gene hayvanlara olacak. Devlet neden el koyup hayvanat bahçesine yollamıyor. Sonuçta ortada illagal durum var. HAYVAN DÖVÜŞTÜRMEK SUÇ. BUNLARA PARA CEZASI DA VER AÇIKLAMALARINA İSTİNADEN. HAYVANLARA DA EL KOY HAYVANAT BAHÇESİNE YOLLA.....
  • Yazık bu hayvanlara bir an önce çözüm bulmak lazım. Kutunun içinde ne Zamana kadar kalacaklar.
  • arkada da yakalamıs beni :D
  • Yarım bugün inek,at,beygir.. Vs Getirir yolcu uçağına. Horoz beyinli
  • İbibikler öter etmez ordayım.
  • Iyi ne güzel. sabah uyandırır sizi :)
  • Günah bu hayvanlara 3 gündür sen gir kal o daracık kutuda.

Türkiye'den aldıkları 6 dövüş horozunu Türkmenistan'a götüremeyen 2 yolcu, horozlarıyla birlikte Atatürk Havalimanı'nda mahsur kaldı. Dış Hatlar Terminali'nde 3 gündür duyulan horoz sesleri yerli ve yabancı yolcuların dikkatini çekerken havalimanı personeli ise güne horoz sesiyle başlıyor.

İstanbul'dan aldıkları altı dövüş horozunu Aşkabat'a götürmek isteyen Türkmenistan vatandaşı iki yolcu, horozlarla beraber 3 gündür Atatürk Havalimanı'nda bekliyor. 6 dövüş horozunu uçakla ülkelerine götürmek isteyen Türkmenistan vatandaşlarının, İstanbul- Aşkabat seferini yapacak olan Türkmenistan Havayolları uçağında horozları götürme talebine havayolundan izin çıkmadı. Uçağın kargosunda taşınması yasak olduğu için, uçağın pilotu tarafından uçağa alınmayan 6 horoz havalimanında çalışanların ilgi odağı oldu. Uçağa alınmayan 6 dövüş horozu, 3 gündür Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bekletiliyor. Horozlar, Dış Hatlar Terminali'nde bir bagaj aracı üzerinde özel kutularında tutuluyor.

HOROZLAR ÖTÜYOR YOLCULAR CEP TELEFONU MELODİSİ SANIYOR

Terminalde sabah saatlerinde horoz sesleri eksik olmuyor. Bu da birçok kişinin dikkatini çekiyor. Horozlara yakın bir yerde oturan yolcular, çıkan horoz seslerinin yanlarında oturan bir yolcuya ait cep telefonu melodisi olduğunu düşünürken gerçeği öğrendiklerinde şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

6 dövüş horozunu, Aşkabat'a götürmek isteyen ismini açıklamak istemeyen bir kişi, "Üç gündür burada bekliyorum, götürmüyorlar. Son olarak kargo ile göndermeyi deneyeceğiz. O da olmasa burada bırakacağız" dedi.



Atatürk Havalimanı'nda horoz sesleri

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

AYIPPP GÜNAHHH ~ 8 yıl önce
Yazık ya dövüş horozu da ne demek? Bu hayvanları birbirlerini parçalatmak ve hatta öldürtmek için bir araya getiriyor vicdansızlar. Bu ülkede hayvanları dövüştürmek yasak değil mi? Ayrıca havalimanında küçücük kafeslerde hapis tutuluyorlar. Evraklar organize! edilince pişkin pişkin poz verenler emeline ulaşıp bunlarıda alıp gidecek. Olan gene hayvanlara olacak. Devlet neden el koyup hayvanat bahçesine yollamıyor. Sonuçta ortada illagal durum var. HAYVAN DÖVÜŞTÜRMEK SUÇ. BUNLARA PARA CEZASI DA VER AÇIKLAMALARINA İSTİNADEN. HAYVANLARA DA EL KOY HAYVANAT BAHÇESİNE YOLLA.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Yazık bu hayvanlara bir an önce çözüm bulmak lazım. Kutunun içinde ne Zamana kadar kalacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
omr ~ 8 yıl önce
arkada da yakalamıs beni :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C/O ~ 8 yıl önce
Yarım bugün inek,at,beygir.. Vs Getirir yolcu uçağına. Horoz beyinli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çıtarı ~ 8 yıl önce
İbibikler öter etmez ordayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k. ~ 8 yıl önce
Iyi ne güzel. sabah uyandırır sizi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günah ~ 8 yıl önce
Günah bu hayvanlara 3 gündür sen gir kal o daracık kutuda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000