26 Mayıs 2014, Pazartesi 18:01:30

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BÜYÜK REZALET!

Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı Atatürk Havalimanı’nda yaşanan Suriyeli dilenci manzarası, adeta rezalet denilecek boyutlara ulaştı.
  • SURİYELİLER ASLA ASKERLİK YAPMAYACAK VERGİ VERMEYECEK VATANIMIZI SEVMEYECEK YİYİP İÇİP YATACAK BENİM VERGİMLE ONLARA BAKILIYOR HİÇ BİR SURİYELİYİ İSTEMİYORUM DEFOLUP GİTSİNLER
  • Bu kadar da olmaz her yerde suriyeli umarım en kısa zamanda toplanıp sınır dışı edilirler onların yüzünden bizim insanlarımız suçlu oluyor ama onlar hep mağdur ya bırakın bu işleri kim mağdur onlarmı yoksa bizmi kafamızı nereye çevirsek onlar misafirliğin kısası makbulmüş çok bile sürdü bu misafirlik defolup gitsinler
  • Suriyelileri basimiza bela eden geniş öngörülü(!) Dışişleri bakani, esad bir iki aya gider diye hesap etmişti. Simdi kendisi de suriye lafi etmiyor. Buyurun cenaze namazina!
  • Komşusu açken tok gezen bizden değildir..kim bir müslümanın skıntısını giderirse Allah da o kisinin skıntısını giderir..hz muhammet mustafa s a v hadisi şerif..
  • Arkadaslar cogunuzun elestirilerinin haklilik payi var.Ama soyle bir sey var.Polis kanunlarin yazmadigi bir sekilde (hukuksuzca) islem yapabilir mi? Veya ne yapacak.Bunlarin talep edilecegi yer hepimizin demokratok Anayasal haklarimizi kullanarak sectigimiz vekillerimizin bulundugu T.B.M.M...
  • Devlet tüm gücünü kullansın,polis durduramıyomuş? Gezideki polisler taksm tarafndaki polisleri görevlendirin!! Gerekirse tomalar müdahale etsin,bakanlar Ohal Mohal ilan etsin hadi bakim
  • TÜM İSTANBULDA KORKUNÇ BİR MANZARA VAR.ÇOCUKLARIN SAÇI BAŞI KARIŞMIŞ SARIMTIRAK BİR RENK ALMIŞ GENELDE BİR BEBEK ARABASI ÜZERİ PAKET DOLU.BENİ EMİNÖNÜNDE KISTIRDILAR PARA VERMEYİNCE UFAK OLAN ELİME VURDU ELİNDE CILK AÇIK YARA VARDI KOLLARINA KADAR YARAYDI.AMAÇ BÖYLE TERÖRİZE EDİP PARA KOPARMAK.YA BİZİM ÇOCUKLARIMIZ BÖYLE DÜŞÜMCESİZLİK OLMAZ ÇOCUK FELCİ HORTLADI.3 oy uğruna buraya getireceksek bu insanları tedavi bakım eğitim ihtiyaçlarını karşılamalıyız
  • Bunlar gelene kadar AHL'de bir tane dilenci görmemiştim. Bunlar maşallah her yerdeler. Yakında millet illallah deyip kafa göz girişecek bunlara. O zaman da daha mağduru oynayacaklar. Yine biz suçlu ilan edileceğiz kendi vatanımızda.
  • Bu nasil istir ya bide dunyanin en buyuk hava yollarindan birine ve havalimanina sahip olucaz yetkililer once bu sorunlari halletmeli her kosede bir suriyeli dilenir oldu bunlarin derhal toplanip sinir disi edilmesi gerekir Somada bir suru can gitti hangi musluman ulke mesaj yayinladi?
  • Daha bir de havalimanı terminal girişlerindeki güvenlik kontrollerini kaldırmayı düşünmezler mi gel de endişelenme.

Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı Atatürk Havalimanı’nda yaşanan Suriyeli dilenci manzarası, adeta rezalet denilecek boyutlara ulaştı.

Suriye’de yaşanan iç savaş nedeniyle Türkiye’ye gelen yüz binlerce Suriye vatandaşlarından bazılarının en uğrak adreslerinden biri de Atatürk Havalimanı oldu. Özellikle çocuklu Suriyeli kadınlar, Arapça bilen yolcuların önünü keserek para isteyip dileniyor. Onlarca yabancı uyruklu yolcunun gözleri önünde ısrarlı şekilde para isteyerek dilenen Suriyeliler, yolcular terminalden çıkana kadar peşlerini bırakmıyor.

Havalimanı personelini de isyan etme noktasına getiren Suriyeli dilenciler, para almadan yolcunun yakasından düşmek bilmiyor.

Tercihlerini Arapça bilen ve iyi giyimli yolculardan yana kullanan söz konusu şahıslar, yaşları 10-15 arasında değişen çocukları da dilencilikte kullanıyor.

DİLENECEKLERİ TERMİNALLERİ PAYLAŞIYORLAR!

Atatürk Havalimanı’nda dilenecekleri alanları da paylaşan Suriyeliler, kendi alanlarında dilenen diğer vatandaşlarıyla zaman zaman kavgaya bile tutuşuyor.

Suriyeli dilencileri şaşkın gözlerle izleyen yabancı uyruklu yolcuların durumdan son derece rahatsız oldukları gözlenirken, Suriyeli dilencilerin hırsızlık iddialarıyla da sık sık gündeme geldikleri ve terminal içinde adeta terör estirdikleri öğrenildi.

POLİS DE ÇARESİZ KALDI

Atatürk Havalimanı’nda dilenen Suriyelilerin sayısının yüzlere ulaştığı tahmin edilirken, onları defalarca terminal dışına çıkaran ve haklarında işlem yapan polisler bile çaresiz kalıyor.

Yolcuları canından bezdiren Suriyeliler, adeta onların kaçarcasına terminalden çıkmasına neden oluyor. Bu manzarayı görerek defalarca onları havalimanından çıkaran ve hatta haklarında işlem polisler de Suriyeli dilenciler karşısında çaresiz kaldı. Çünkü Savcılığa kadar sevk edilen Suriyeliler, birkaç gün sonra yeniden terminale dönüyor ve dilenmeye devam ediyorlar.

İstanbul’un ve Türkiye’nin dünyaya açılan yüzü Atatürk Havalimanı’nda yaşanan bu manzaralar, havalimanındaki işletmecileri de isyan etme noktasına getirdi. Günün her anı yolcuların peşinden koşarak dilenen Suriyelilerin kendi içlerinde ettikleri kavgalar ve tartışmalara sürekli tanıklık eden işletmeciler kendi işlerini yapamaz hale geldiler.

İşte Atatürk Havalimanı’nda yolcuların adeta kaçarcasına terminalden çıkmasına neden olan sahnelerden sadece birkaçı:




















©AirportHaber Özel

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BÜYÜK REZALET!

Yorumlar Tüm Yorumlar (67)

TÜRK ~ 8 yıl önce
SURİYELİLER ASLA ASKERLİK YAPMAYACAK VERGİ VERMEYECEK VATANIMIZI SEVMEYECEK YİYİP İÇİP YATACAK BENİM VERGİMLE ONLARA BAKILIYOR HİÇ BİR SURİYELİYİ İSTEMİYORUM DEFOLUP GİTSİNLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ela ~ 9 yıl önce
Bu kadar da olmaz her yerde suriyeli umarım en kısa zamanda toplanıp sınır dışı edilirler onların yüzünden bizim insanlarımız suçlu oluyor ama onlar hep mağdur ya bırakın bu işleri kim mağdur onlarmı yoksa bizmi kafamızı nereye çevirsek onlar misafirliğin kısası makbulmüş çok bile sürdü bu misafirlik defolup gitsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zaf ~ 10 yıl önce
Suriyelileri basimiza bela eden geniş öngörülü(!) Dışişleri bakani, esad bir iki aya gider diye hesap etmişti. Simdi kendisi de suriye lafi etmiyor. Buyurun cenaze namazina!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Komşusu açken tok gezen bizden değildir..kim bir müslümanın skıntısını giderirse Allah da o kisinin skıntısını giderir..hz muhammet mustafa s a v hadisi şerif..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KANUN! POLIS TUTAMAZ ~ 10 yıl önce
Arkadaslar cogunuzun elestirilerinin haklilik payi var.Ama soyle bir sey var.Polis kanunlarin yazmadigi bir sekilde (hukuksuzca) islem yapabilir mi? Veya ne yapacak.Bunlarin talep edilecegi yer hepimizin demokratok Anayasal haklarimizi kullanarak sectigimiz vekillerimizin bulundugu T.B.M.M...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Devlet tüm gücünü kullansın,polis durduramıyomuş? Gezideki polisler taksm tarafndaki polisleri görevlendirin!! Gerekirse tomalar müdahale etsin,bakanlar Ohal Mohal ilan etsin hadi bakim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eren ~ 10 yıl önce
TÜM İSTANBULDA KORKUNÇ BİR MANZARA VAR.ÇOCUKLARIN SAÇI BAŞI KARIŞMIŞ SARIMTIRAK BİR RENK ALMIŞ GENELDE BİR BEBEK ARABASI ÜZERİ PAKET DOLU.BENİ EMİNÖNÜNDE KISTIRDILAR PARA VERMEYİNCE UFAK OLAN ELİME VURDU ELİNDE CILK AÇIK YARA VARDI KOLLARINA KADAR YARAYDI.AMAÇ BÖYLE TERÖRİZE EDİP PARA KOPARMAK.YA BİZİM ÇOCUKLARIMIZ BÖYLE DÜŞÜMCESİZLİK OLMAZ ÇOCUK FELCİ HORTLADI.3 oy uğruna buraya getireceksek bu insanları tedavi bakım eğitim ihtiyaçlarını karşılamalıyız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz ~ 10 yıl önce
Bunlar gelene kadar AHL'de bir tane dilenci görmemiştim. Bunlar maşallah her yerdeler. Yakında millet illallah deyip kafa göz girişecek bunlara. O zaman da daha mağduru oynayacaklar. Yine biz suçlu ilan edileceğiz kendi vatanımızda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu nasil istir ya bide dunyanin en buyuk hava yollarindan birine ve havalimanina sahip olucaz yetkililer once bu sorunlari halletmeli her kosede bir suriyeli dilenir oldu bunlarin derhal toplanip sinir disi edilmesi gerekir Somada bir suru can gitti hangi musluman ulke mesaj yayinladi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyvah ~ 10 yıl önce
Daha bir de havalimanı terminal girişlerindeki güvenlik kontrollerini kaldırmayı düşünmezler mi gel de endişelenme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000