24 Nisan 2013, Çarşamba 13:20:20

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BİR KAZA DAHA!

Atatürk Havalimanı'nda yine görünür (!) bir kaza meydana geldi. Azami yükseklik limitlerini aşan bir kamyon geçite çarparak başka bir aracın üzerine devrildi.
  • Gerçekten Hayret ettim ilk kez bir kaza olayına TGS yi karıştıracak bir bahane bulamamışlar.
  • Eger bir sefer bile medeni bir ulke gorseydiniz, kritik yerlerde bu tip tabelanin tek basina kullanilmadigini araca onceden carpan zincir askisinin oldugunu bilirdiniz. Sofor o tabelayi goremeyebilir. Tabela parlayabilir. Ayrica o tabela nizami karayolu tabelasi mi? Rengi mengi tutuyor mu? Sekli ebadi nizami mi? Yorum yapmadan bunu sorgulayin once. Orada 10 metre geride zincir olacak, yada zincire asili boru olacak ki hata yapan soforu fazla hasar gormeden carpip uyarsin. Eger o aski yoksa havalimani gibi bir yeri insa eden koca sirketlerin dunya gomuslugu yoktur, ondan oluyordur bunlar. Her seyi soforu ahmakligina verip siyrilamazsiniz.
  • "azami yukselik..." yazisinin ebadina bakarmisiniz? Onu oraya koyanlar biliyor ki, kimse yine takmayacak, celik konstriksuyon yapip yukaridan gecen borulari koruma altina almislar.
  • 3,10 cm yazan yerden geçen haftada aynı araçlamı geçmişti acaba ! Allah korusun arkadaki araç ucuz kurtarmış.

Atatürk Havalimanı'ndaki bir yiyecek-içecek şirketine malzeme taşıyan Burhan Demir idaresindeki 68 AH 940 plakalı kamyon, İç Hatlar Geliş yönünde azami yüksekliği 3,10 metre olan alt geçide takılarak yan yattı. Devrilen araç 11 EC 761 plakalı başka bir aracın üzerine düştü. Kazada her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Olay sonrasında polis ekipleri, kamyonun çevresinde güvenlik şeridi oluşturdu.

Şoför Burhan Demir'e alkol muayenesi yapan ekipler, Demir´in kazayla ilgili ifadesine başvurdu. AirportHaber'e konuşan araç sürücüsü, "Geçtiğimiz hafta yine malzeme getirmek için buradan geçtim. Hiç bir şey olmadı. Şimdi neden öyle oldu anlamadım" dedi.

Yan yatan kamyon itfaiye ve çekici ekibi tarafından düzeltilerek olay yerinden kaldırıldı.

Geçtiğimiz yılın yaz aylarında da aynı şekilde 2 kaza meydana gelmişti.



©AirportHaber.com ÖZEL

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BİR KAZA DAHA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Hayret eden ~ 11 yıl önce
Gerçekten Hayret ettim ilk kez bir kaza olayına TGS yi karıştıracak bir bahane bulamamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sacmalamayin ~ 11 yıl önce
Eger bir sefer bile medeni bir ulke gorseydiniz, kritik yerlerde bu tip tabelanin tek basina kullanilmadigini araca onceden carpan zincir askisinin oldugunu bilirdiniz. Sofor o tabelayi goremeyebilir. Tabela parlayabilir. Ayrica o tabela nizami karayolu tabelasi mi? Rengi mengi tutuyor mu? Sekli ebadi nizami mi? Yorum yapmadan bunu sorgulayin once. Orada 10 metre geride zincir olacak, yada zincire asili boru olacak ki hata yapan soforu fazla hasar gormeden carpip uyarsin. Eger o aski yoksa havalimani gibi bir yeri insa eden koca sirketlerin dunya gomuslugu yoktur, ondan oluyordur bunlar. Her seyi soforu ahmakligina verip siyrilamazsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik! ~ 11 yıl önce
"azami yukselik..." yazisinin ebadina bakarmisiniz? Onu oraya koyanlar biliyor ki, kimse yine takmayacak, celik konstriksuyon yapip yukaridan gecen borulari koruma altina almislar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç ~ 11 yıl önce
Acaba 3.10 m. Betondanmı - Konstriksiyondan mı ? verilmiş ?
Geçmiş olsun. ~ 11 yıl önce
3,10 cm yazan yerden geçen haftada aynı araçlamı geçmişti acaba ! Allah korusun arkadaki araç ucuz kurtarmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000