12 Nisan 2015, Pazar 14:25:48

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BİR 'DRONE' VAKASI DAHA

Atatürk Havalimanı'nda geçtiğimiz aylarda yaşanan 'drone' vakalarına bugün bir yenisi daha eklendi.
  • eğer böyle bir drona kız kaçıran yada bakkal torpili koyup patlatırsan içerdeki paralelciler yada diğer batı medyasına haber uçuran haber servisi yapan kanı bozuklar olayı abartırlar ve batı medyası yapay bir balon haberle gelecek olan turistleri kaçırtır. bir sürü rezervasyon iptalı olur.oyuzden kötü bir olay olmadan bu kişileri yakalamalı ve cezalandırılmalı.
  • Belki milli drone'dur. O civarda deneme ucuslari yapiliyordu. Savunma sanayimizin NATO'da yaptigi fuze savunma projesi var. 2011'de basladilar. 2023'e kadar bitirmeyi planliyorlar. Drone'lar o projenin bir parcasi olabilir. Turk muhendisleri, hele bu projedeki muhendislerin hepsi birbirinden yetenekli. Zannederim test ekibinin bir basarisi bu olur. Bence o acidan incelenebilir.
  • EUYYY Drone lar Eyyy pAPA siz napıyorsunuzz EYYYYYYY ahl sana ne oluyorda bunlara izin veriyorsun!!!
  • Drone ucuran tutuklanan arkadas 10 yil hapis aldi hapiste adam oldurmeye ve terorist saldirisi maksatli
  • Artık buna bir çözüm bulmaları lazım. Bir gün birileri buna bomba bağlayıp uçaklara yada terminale saldırmayı düşünürse neler olur??? İlla ki kötü şeyler mi olmalı? İlla havacılık kuralları kanla mı yazılmalı?
  • Bunlarla artik fazlaca karsilicaz,adam fitili atesledi ilk,bu basinda cikti,millet yolu ogrendi,ne kadar ciddi bir suc oldugunu anlayan yok,nasilsa yakalanmam diye,pilot rapor ettiginde coktan vatandas toplayip aletleri gitmistir samatyaya sahile piknige
  • daha önece bnde rapor ettim ancak polis bu konuyla ilgili ne yapabilir kontrol eden kişi tespit edilebilirmi yada bu droneler trafiği riske atmadan vurulabilir mi? ben açıkçası polisin böyle yeterlilikleri olduğunu düşünmüyorum
  • Pilotun sesi hayırsever Rıza Bey'e ne kadar çok benziyor, farkeden varmı? :)
  • Bi sniper a bakar
  • Bu KENDİNİ BİLMEZLERİN yüzünden hobimizden olacaz.UÇURARAK BAŞKA BİR YER BULAMADINMI......

Atatürk Havalimanı'na iniş yapan bir uçağın pilotu, uzaktan kumandalı kameralı helikopter görünce durumu kuleye rapor etti. Pilot ile kule arasında geçen konuşma ses kayıtlarına yansıdı.

Uçağın pilotu, Atatürk Havalimanı pisti üzerinde alçak irtifada uçan Drone'u Hava Trafik Kontrol Merkezi’ne rapor etti. Pilotun uyarısı üzerine ilgililer harekete geçti. 

Bunun üzerine görevliler durumu polise bildirdi. Polis dronenin nereden uçurulduğunu tespit etmek için çalışma başlattı. Daha önce de Atatürk Havalimanı üzerinde insansız hava aracı ile çektiği 12 dakikalık görüntüyü video paylaşım sitesi Youtube'a yükleyen bir kişi hakkında “uçuş emniyetini tehlikeye soktuğu” gerekçesiyle hukuki işlem başlatılmıştı.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BİR 'DRONE' VAKASI DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

batı medyası ~ 9 yıl önce
eğer böyle bir drona kız kaçıran yada bakkal torpili koyup patlatırsan içerdeki paralelciler yada diğer batı medyasına haber uçuran haber servisi yapan kanı bozuklar olayı abartırlar ve batı medyası yapay bir balon haberle gelecek olan turistleri kaçırtır. bir sürü rezervasyon iptalı olur.oyuzden kötü bir olay olmadan bu kişileri yakalamalı ve cezalandırılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre Aslan ~ 9 yıl önce
Belki milli drone'dur. O civarda deneme ucuslari yapiliyordu. Savunma sanayimizin NATO'da yaptigi fuze savunma projesi var. 2011'de basladilar. 2023'e kadar bitirmeyi planliyorlar. Drone'lar o projenin bir parcasi olabilir. Turk muhendisleri, hele bu projedeki muhendislerin hepsi birbirinden yetenekli. Zannederim test ekibinin bir basarisi bu olur. Bence o acidan incelenebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
drone ~ 9 yıl önce
EUYYY Drone lar Eyyy pAPA siz napıyorsunuzz EYYYYYYY ahl sana ne oluyorda bunlara izin veriyorsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Drone ucuran tutuklanan arkadas 10 yil hapis aldi hapiste adam oldurmeye ve terorist saldirisi maksatli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Artık buna bir çözüm bulmaları lazım. Bir gün birileri buna bomba bağlayıp uçaklara yada terminale saldırmayı düşünürse neler olur??? İlla ki kötü şeyler mi olmalı? İlla havacılık kuralları kanla mı yazılmalı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bunlarla artik fazlaca karsilicaz,adam fitili atesledi ilk,bu basinda cikti,millet yolu ogrendi,ne kadar ciddi bir suc oldugunu anlayan yok,nasilsa yakalanmam diye,pilot rapor ettiginde coktan vatandas toplayip aletleri gitmistir samatyaya sahile piknige

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ays ~ 9 yıl önce
daha önece bnde rapor ettim ancak polis bu konuyla ilgili ne yapabilir kontrol eden kişi tespit edilebilirmi yada bu droneler trafiği riske atmadan vurulabilir mi? ben açıkçası polisin böyle yeterlilikleri olduğunu düşünmüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pilotun sesi hayırsever Rıza Bey'e ne kadar çok benziyor, farkeden varmı? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bi sniper a bakar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu KENDİNİ BİLMEZLERİN yüzünden hobimizden olacaz.UÇURARAK BAŞKA BİR YER BULAMADINMI......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000