14 Temmuz 2014, Pazartesi 17:50:26

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA ACİL İNİŞ HEYECANI

İspanyol Iberia Havayolları’na ait İstanbul-Madrid seferini yapan uçak kalkıştan hemen sonra motor arızası yaşadı. Uçak Atatürk Havalimanı’na geri döndü.
  • Ispanya kriz icinde Ucak bakimi icin para bitmis galiba
  • Madem yetkin varda aftika meydana neden teknisyen olmadan gidemiyosun kral...
  • P3 orda teknisyen mi demiş hadi diyelim ki dedi sen nerden anlasın o arkadasın kabinden olduğunu p3 bir pilot kıdemidir ama sen o kadar asagı hissediyorsunki iliklerine işlemiş yazık
  • Aynı zamanlarda TK^nın A330'u 35L'de kalkıştan vazgeçti. Onda ne sorun vardı acaba?
  • Ben su anda pilotum Allah nasip etti. Yazları sanayide çalıstım garsonluk yaptım babam şofördü yaptığım herşeyle gurur duyuyorum. Meslek ile dalga geçilmez nedir alıp veremediğiniz benim ağırıma gidiyor. Şu mübarek günlerde bu iğrenç ithamlara son verin.
  • Bildiğim kadarıyla motora kuş girmiş kaptanin ilk söylediği boyleydi.bu uçak teknisyenleri ne tamirci benzetmesi yapanlar pense tutmasini biliyorlarmi acaba.bari yapilan işe saygıniz olsun. kaptan teknisyenden onay almadan ucagi ucurabilecegini zannetmiyorum. Yanlismi biliyorum??
  • Uçağın içindeydim aksiyon direk kemiklerde hissedildi ...
  • TAMIRCI DEGIL UCAK TEKNISYENI DIYECEKSIN PIS GARSON ! BIZLER SIZIN GIBI YOLDAN TOPLAMA ADAMLAR DEGILIZ KENDINIZLE BIZI BI AYRI TUTUN
  • Ha havaalanindakiler ha Maslak'takiler. Ne fark eder.
  • motor arızaları çok pahalıya geliyor artık. İberia ahl deki yetkililerle anlaşamayınca uçağını push-back araçları ile maslak oto sanayiye çektirdi.

İstanbul’dan Madrid’e gitmek üzere saat 16:40’ta havalanan Iberia Havayolları’na ait uçak kalkıştan sonra motor arızası yaşadı. Uçağın kaptan pilotu arıza sonrası Atatürk Havalimanı’na dönme kararı aldı.

Kule ile temasa geçerek acil iniş yapacağını bildiren pilot alçalırken Atatürk Havalimanı’nda  DHMİ’ye bağlı itfaiye ekipleri hazır bekledi.

Kısa süre sonra uçak sorunsuzca inişini gerçekleştirdi. Uçak kontrollerinin yapılması için hangara çekildi.











©AirportHaber ÖZEL

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA ACİL İNİŞ HEYECANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Spain ~ 10 yıl önce
Ispanya kriz icinde Ucak bakimi icin para bitmis galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptanın release ~ 10 yıl önce
Madem yetkin varda aftika meydana neden teknisyen olmadan gidemiyosun kral...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 10 yıl önce
Ben gidiyorum, TK gidemiyorsa bilmem. Bazı ülkelerde de teknisyen mecburiyeti vardır, "zorunlu olarak" teknisyen taşınıyordur. O ülkenin AIP'sine uymak zorundasın. Bir de, gidilen ülkede uçulan uçağa bakım hizmeti verebilecek kapasite yoksa, örneğin Airbus yoksa, arıza halinde arızanın tespiti ve parçanın tespiti için taşınır. Uçağı release etsin diye değil. Yiyelim içelim, ama doğrusunu bilelim.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
P3 orda teknisyen mi demiş hadi diyelim ki dedi sen nerden anlasın o arkadasın kabinden olduğunu p3 bir pilot kıdemidir ama sen o kadar asagı hissediyorsunki iliklerine işlemiş yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alo ~ 10 yıl önce
Aynı zamanlarda TK^nın A330'u 35L'de kalkıştan vazgeçti. Onda ne sorun vardı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben su anda pilotum Allah nasip etti. Yazları sanayide çalıstım garsonluk yaptım babam şofördü yaptığım herşeyle gurur duyuyorum. Meslek ile dalga geçilmez nedir alıp veremediğiniz benim ağırıma gidiyor. Şu mübarek günlerde bu iğrenç ithamlara son verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
p3 ~ 10 yıl önce
Bildiğim kadarıyla motora kuş girmiş kaptanin ilk söylediği boyleydi.bu uçak teknisyenleri ne tamirci benzetmesi yapanlar pense tutmasini biliyorlarmi acaba.bari yapilan işe saygıniz olsun. kaptan teknisyenden onay almadan ucagi ucurabilecegini zannetmiyorum. Yanlismi biliyorum??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt ~ 10 yıl önce
Yanlış biliyorsun. Kaptanın release yetkisi vardır.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uçağın içindeydim aksiyon direk kemiklerde hissedildi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
TAMIRCI DEGIL UCAK TEKNISYENI DIYECEKSIN PIS GARSON ! BIZLER SIZIN GIBI YOLDAN TOPLAMA ADAMLAR DEGILIZ KENDINIZLE BIZI BI AYRI TUTUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp ~ 10 yıl önce
Adam teknisyenle ilgili bir şey söylememiş ki.Ayrıca sen onun kabinden olduğunu nereden biliyorsun. Yok sa bir aşağılık kompleksi mi mevcut?
motor'a ~ 10 yıl önce
Ha havaalanindakiler ha Maslak'takiler. Ne fark eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
motor ~ 10 yıl önce
motor arızaları çok pahalıya geliyor artık. İberia ahl deki yetkililerle anlaşamayınca uçağını push-back araçları ile maslak oto sanayiye çektirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tamirciler! ~ 10 yıl önce
Ucak hic sanayiye cekilir mi? Sanayiden tamirci cagiracaklar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000