13 Haziran 2013, Perşembe 15:12:59

"ATATÜRK HAVALİMANI YERİNE ORMAN YAPILACAK"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nın geleceği hakkında yaptığı açıklamaları yineledi.
  • :)
  • Hala anlamıyorsunuz.Konu AKP ve ya başka parti değil.Maalesef Türk insanı sanırım böyle yönetilmek istiyor.Ama bu yanlış.Üslup hiç mi sizi rahatsız etmiyor.İstanbul'un seçilmiş bir belediye başkanı var.Projeleri o üretir.Belediye Meclisi var.Her partiden üyesi olan.Orada oylanır.Halka sorulur.Yarışma düzenlenir en iyi fikri bulmak için.Böylece halkın talepleri irade haline gelir ve uygulanır.Dünya standartlarında bir parkı her kesimin isteyeceği önyargısı bu konuşmadaki üslup sorununu gözünüzden kaçırmamalı.Belediye Başkanımızı biz seçtik arkadaş sen ona talimat veremezsin.Ona sadece fikrini,isteğini belirtirsin.Demokrasi budur.Bir başbakan herkese talimat VEREMEZ.ABD başkanı bile böyle değil.Böyle hakları yok.Bunu anlayın artık.Buna iktidar sarhoşluğu denir.Bu iktidarın bir süre dinlendirilmesi artık gerekli.Yoksa öncekiler gibi ülkeyi tüketene kadar yaptıkları hatalara devam edecekler.Ta ki kendileri de tükenene kadar.
  • UMARIZ SAYIN BAŞBAKAN ZAMANINGELDİĞİNDE VERDİĞİ BU SÖZÜ UNUTMAZ VEDE ORASINI RANTA AÇMAZ.EN GÜZELİ BU ALANIN YEŞİL ALAN OLUP HALKIN KULLANACAĞI NEWYORK CENTRAL PARK GİBİ ÖZGÜRCE SPOR,PİKNİK,GEZİ ALANLARI,GÖLET VB ŞEYLERİN OLUŞTURACAĞI ÇOK GÜZEL BİR YER HALİNE GETİRİLEBİLİR.İNŞALLAH KONUT İÇİN AÇILMAZ.
  • durmak yok yola devam, zorunuza gitmesin gençler :)
  • Seviyorum bu adami
  • atatürk'ü park yapacağına, yeni havalimanını yapma da ormanlar yerinde kalsın. terkos gölü gidecek, son kalan ormanlar gidecek, ondan sonra parkta dolaşacağız, ne güzel.
  • BIZIM BASBAKANIN DERDI HAVALIMANI FALAN DEGIL DERDI ATATURK U BU ULKEDEN SILMEK AMA BIRAZ FAZLA HAYAL GORUYOR BU ULKEDEN ATATURKU ASLA SILEMEYECEGI GIBI BASBAKANIN SILINMESINE DE COK AZ KALDI ...
  • Bu yorum yapan arkadaslara aciyorum.Durumlari okadar vahimki acilen bir psikolok a gitmeleri lazim.insan bu kadarmi onyargili olur.tayyip ne dedide tersini yapti.bir ornek lutfen.
  • İnanmayın, yarın başka bir şey söyler. Her dediğinin tam aksine işler yapmadı mı? Olur yine bir şeyler biz de olup bitince öğreniriz. Nasıl olsa biz sadece oy vermeye yararız, gerisi laf-ı güzaf!
  • Tam cahilsiniz be adam nediyor siz ne yaziyorsunuz?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Rixos Otel'de düzenlenen Belde Belediye Başkanları Toplantısı'na katıldı. Burada konuşan Erdoğan, Atatürk Havalimanı hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Erdoğan, üçüncü havalimanının yapılmasıyla yükü azalacak olan Atatürk Havalimanı'nın alanına bir orman kurulacağı ifadelerini yineledi. Erdoğan, "Üçüncü havalimanı açıklamasını yapınca bir şey daha söyledim. Atatürk Havalimanı'nında belli bir kısmı küçük bir havalimanı olarak kalacak ama gayet büyük bir kısmını da biz orada inşallah orman haline getireceğiz. Bunu da söyledik. Bir park orman haline getireceğiz dedik. Buna rağmen istemezük istemezük…Tamam o zaman plebisit yaparız, neticesinde ne çıkıyorsa o. Bununla ilgili olarak genişletilmiş il başkanları toplantısında belediye başkanım da burada olacak, gerekli talimatı vereceğiz" dedi.

Başbakan, daha önce katıldığı bir televizyon programında Atatürk Havalimanı'nın çevresindeki yeşil alana konut yapılacağına ilişkin iddialara "Şu anda Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen cevap vermiyor. Böyle olunca bizim turizm noktasında çok ciddi kaybımıza neden oluyor. Bir anlamda kardan zarar ediyoruz. Atatürk Havalimanı'nda orada konut falan olmayacak, tamamen yeşil alan olacak" şeklinde yanıt vermişti.

"ATATÜRK HAVALİMANI YERİNE ORMAN YAPILACAK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

:)B ~ 11 yıl önce
:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demokrasi ~ 11 yıl önce
Hala anlamıyorsunuz.Konu AKP ve ya başka parti değil.Maalesef Türk insanı sanırım böyle yönetilmek istiyor.Ama bu yanlış.Üslup hiç mi sizi rahatsız etmiyor.İstanbul'un seçilmiş bir belediye başkanı var.Projeleri o üretir.Belediye Meclisi var.Her partiden üyesi olan.Orada oylanır.Halka sorulur.Yarışma düzenlenir en iyi fikri bulmak için.Böylece halkın talepleri irade haline gelir ve uygulanır.Dünya standartlarında bir parkı her kesimin isteyeceği önyargısı bu konuşmadaki üslup sorununu gözünüzden kaçırmamalı.Belediye Başkanımızı biz seçtik arkadaş sen ona talimat veremezsin.Ona sadece fikrini,isteğini belirtirsin.Demokrasi budur.Bir başbakan herkese talimat VEREMEZ.ABD başkanı bile böyle değil.Böyle hakları yok.Bunu anlayın artık.Buna iktidar sarhoşluğu denir.Bu iktidarın bir süre dinlendirilmesi artık gerekli.Yoksa öncekiler gibi ülkeyi tüketene kadar yaptıkları hatalara devam edecekler.Ta ki kendileri de tükenene kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 11 yıl önce
UMARIZ SAYIN BAŞBAKAN ZAMANINGELDİĞİNDE VERDİĞİ BU SÖZÜ UNUTMAZ VEDE ORASINI RANTA AÇMAZ.EN GÜZELİ BU ALANIN YEŞİL ALAN OLUP HALKIN KULLANACAĞI NEWYORK CENTRAL PARK GİBİ ÖZGÜRCE SPOR,PİKNİK,GEZİ ALANLARI,GÖLET VB ŞEYLERİN OLUŞTURACAĞI ÇOK GÜZEL BİR YER HALİNE GETİRİLEBİLİR.İNŞALLAH KONUT İÇİN AÇILMAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolverine ~ 11 yıl önce
durmak yok yola devam, zorunuza gitmesin gençler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seviyorun ~ 11 yıl önce
Seviyorum bu adami

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne gerek var ~ 11 yıl önce
atatürk'ü park yapacağına, yeni havalimanını yapma da ormanlar yerinde kalsın. terkos gölü gidecek, son kalan ormanlar gidecek, ondan sonra parkta dolaşacağız, ne güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
derdi baska ~ 11 yıl önce
BIZIM BASBAKANIN DERDI HAVALIMANI FALAN DEGIL DERDI ATATURK U BU ULKEDEN SILMEK AMA BIRAZ FAZLA HAYAL GORUYOR BU ULKEDEN ATATURKU ASLA SILEMEYECEGI GIBI BASBAKANIN SILINMESINE DE COK AZ KALDI ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeko7880 ~ 11 yıl önce
Bu yorum yapan arkadaslara aciyorum.Durumlari okadar vahimki acilen bir psikolok a gitmeleri lazim.insan bu kadarmi onyargili olur.tayyip ne dedide tersini yapti.bir ornek lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
Sen hangi ülkede yaşıyorsun birader ?
... ~ 11 yıl önce
İnanmayın, yarın başka bir şey söyler. Her dediğinin tam aksine işler yapmadı mı? Olur yine bir şeyler biz de olup bitince öğreniriz. Nasıl olsa biz sadece oy vermeye yararız, gerisi laf-ı güzaf!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 11 yıl önce
Tam cahilsiniz be adam nediyor siz ne yaziyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000