16 Eylül 2013, Pazartesi 09:46:28

ATATÜRK HAVALİMANI NE OLACAK?

Karadeniz kıyısında inşa edilecek yeni havalimanı devreye girdiğinde Atatürk Havalimanı kalacak mı yoksa imara açılıp mazi mi olacak?
  • "O ne derse o olur" dünyanın en gelişMEmiş demokrasilerinde bile mümkün değildir. Olsa olsa diktatorya'larda sadece geçici bir süre için olabilmiştir. Bunu yapanlar ya da yapmaya yeltenenler ile şürekası, tarihte hep bedelini ağır bir sekilde ve onursuzca ödemiştir. Biliniz ki "O ne derse o olur" sapkın bir düşüncedir. Demokrat olun ve düşüncelere saygı duyun. Sadece % 1'in bile hakkının korunduğu an bunu başarmışsınız demektir.
  • Madem "beğenseniz de beğenmeseniz de bu ülkeyi o kurdu" diyebiliyorsanız, isteseniz de istemeseniz de bu hükümet ve başbakanı da kabul edeceksiniz. Başbakanımız ne derse o olacaktır, herkes için en doğru karar verilecektir.
  • Ülkede ne kadar çok Atatürk düşmanı varmış. İşin komik tarafı bu abiler yıllarca seslerini çıkarmadan adeta kış uykusundaki canlılar gibi beklediler ve malum iktidarın kendilerine verdiği özgüvenle içlerindeki kurtları dökmeye başladılar. Arkadaşım beğensenizde beğenmesenizde bu ülkeyi o kurdu. Saygı gös-te-re-cek-si-niz.
  • BAKIRKÖY BELEDİYESİ 10 YILDA BATONIK PARKI YAPTI ORAYADA FİLİZ AĞAÇ LAR DİKTİ ATATÜRK HAVALİMANI ALANINA YAPACAĞI PROJWEYİ GÖRMEYE BENİM ÖMRÜM YETMEZ.
  • havaalanı ne olacak haberi yapan milliyet yorum yapan chp belediye başkanı neymiş ödü patlıyomuş neden çünkü yetki kendisinde değil bizimi düşünüyor yoksa kendi inisiyatifi dışında bişeyler olacağınamı üzülüyor bırakın bu işleri chp belediyelerinin elindeki kıymetli alanları nasıl yapılaştırdığını iyi biliyoruz bu ülke ilk bakırkötde galeria ve carousel ile betonlaşma ve avm ile tanıştı airport haber objektif haber yapsan iyi olur hükümet beğenmesede birileri yapacam dediğini yapıyor adam park yapacam dedi ve yaparda
  • yukaridaki arkadasinda belirttigi gibi ATALAND Disneypark gercekten harika olurdu. Atatürk heykelinden yapilmis atraksiyon aletleri ve daha neler. Hem egitim acisindan hemde eglence acisindan genis kapsamli bir eglence parki olabilir. Cansiz heykellere dokunup onlara saygi göstermek bizler icin unutulmaz bir macera ve kesif olabilir. Ataland Disneypark olmasi temennisiyle
  • Ülkenin adında Atatürk olsa keşke heryerin adı Atatürk olsa heryer Atatürk olsa. Kime ne zararı var uğraşmayın benim atamalı adını da ağzınıza almayın.
  • Ben olsam oraya disneyland yapardim. Uc bes kodaman ucak keyfi yapacak diye boyle bir saha bos tutulur mu hic. Hem istanbula deger katar hem de bol bol turist getirir ulkeye gelir kaynagi. Ustelik ulasim ve cevresindeki oteller ile konaklama sorunlari olmayan cok uygun bir mekan. Benim oyum DİSNEYLAND.
  • ates ünal erzen kendisi endise verici!!
  • Olay yeni havalimani o dur bu dur degildir.olay ATATURK ismini buradan kaldirmaktan baska bisey degildir.. yeni yapikacak hava limanin ismi kesinlikle tekrar ATATURK HAVA LIMANI olmalidir.

Her ne kadar “Daha küçük ölçekli hizmete devam edecek” ya da “Sadece charter, kargo ve eğitim uçuşları gerçekleştirilecek” denilse de, bu konuda kesin ve net bir açıklama yok. O nedenle de kimseye inandırıcı gelmiyor. Ve herkes, AVM, rezidans, gökdelenlerle betonlaşacağını düşünüyor.

Nasıl düşünmesinler ki; Ataköy’ün iki üç katı büyüklükte bir alan. Konum olarak İstanbul’un en değerli arazilerinden biri. Yani şahane bir rant kapısı...
Böyle bir yeri bırakmak, görmezden gelmek mümkün mü? Değil. Üstelik bunun işaretleri de var. İlki Ataköy sahilindeki yapılanma. Sonraki de büyük olasılıkla taşınması beklenen  Hava Harp Okulu arazisi...

Sadece vatandaş değil, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de böyle düşünüyor. İçinde parkları olan rezidans ya da otel alanları üretilmesinden endişe duyduğunu belirten Erzen, şöyle diyor: 

“Bu alanı inşaata açmak 10 milyarca dolarlık rant. Belediye başkanı olarak ödüm patlıyor ama; elimizde yetki yok. İmar yetkisi TOKİ veya Şehircilik Bakanlığı’nda. ‘Aldım’ diyor, yapıyor. Endişem sırf alanın bulunduğu araziyle bitmeyecek, uçuşların kalkmasıyla birlikte yasaklı bölge uçuş koridorundaki binalar da yükselmeye başlayacak. Florya, Yeşilköy bozulacak.

Yetki bende olsa, oraya içinde çocuklara yönelik eğlence merkezi, açık hava konserleri verilecek yerler ve küçük kafeler olan, muazzam bir yeşil alan yapardım.”

Tunca BENGİN
MİLLİYET

ATATÜRK HAVALİMANI NE OLACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

idiotmısınız ~ 11 yıl önce
"O ne derse o olur" dünyanın en gelişMEmiş demokrasilerinde bile mümkün değildir. Olsa olsa diktatorya'larda sadece geçici bir süre için olabilmiştir. Bunu yapanlar ya da yapmaya yeltenenler ile şürekası, tarihte hep bedelini ağır bir sekilde ve onursuzca ödemiştir. Biliniz ki "O ne derse o olur" sapkın bir düşüncedir. Demokrat olun ve düşüncelere saygı duyun. Sadece % 1'in bile hakkının korunduğu an bunu başarmışsınız demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Madem "beğenseniz de beğenmeseniz de bu ülkeyi o kurdu" diyebiliyorsanız, isteseniz de istemeseniz de bu hükümet ve başbakanı da kabul edeceksiniz. Başbakanımız ne derse o olacaktır, herkes için en doğru karar verilecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ülkede ne kadar çok Atatürk düşmanı varmış. İşin komik tarafı bu abiler yıllarca seslerini çıkarmadan adeta kış uykusundaki canlılar gibi beklediler ve malum iktidarın kendilerine verdiği özgüvenle içlerindeki kurtları dökmeye başladılar. Arkadaşım beğensenizde beğenmesenizde bu ülkeyi o kurdu. Saygı gös-te-re-cek-si-niz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bakırköylü ~ 11 yıl önce
BAKIRKÖY BELEDİYESİ 10 YILDA BATONIK PARKI YAPTI ORAYADA FİLİZ AĞAÇ LAR DİKTİ ATATÜRK HAVALİMANI ALANINA YAPACAĞI PROJWEYİ GÖRMEYE BENİM ÖMRÜM YETMEZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siyaset yapmayın ~ 11 yıl önce
havaalanı ne olacak haberi yapan milliyet yorum yapan chp belediye başkanı neymiş ödü patlıyomuş neden çünkü yetki kendisinde değil bizimi düşünüyor yoksa kendi inisiyatifi dışında bişeyler olacağınamı üzülüyor bırakın bu işleri chp belediyelerinin elindeki kıymetli alanları nasıl yapılaştırdığını iyi biliyoruz bu ülke ilk bakırkötde galeria ve carousel ile betonlaşma ve avm ile tanıştı airport haber objektif haber yapsan iyi olur hükümet beğenmesede birileri yapacam dediğini yapıyor adam park yapacam dedi ve yaparda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ataland Disneypark ~ 11 yıl önce
yukaridaki arkadasinda belirttigi gibi ATALAND Disneypark gercekten harika olurdu. Atatürk heykelinden yapilmis atraksiyon aletleri ve daha neler. Hem egitim acisindan hemde eglence acisindan genis kapsamli bir eglence parki olabilir. Cansiz heykellere dokunup onlara saygi göstermek bizler icin unutulmaz bir macera ve kesif olabilir. Ataland Disneypark olmasi temennisiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atatürk ~ 11 yıl önce
Ülkenin adında Atatürk olsa keşke heryerin adı Atatürk olsa heryer Atatürk olsa. Kime ne zararı var uğraşmayın benim atamalı adını da ağzınıza almayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DISNEYLAND ~ 11 yıl önce
Ben olsam oraya disneyland yapardim. Uc bes kodaman ucak keyfi yapacak diye boyle bir saha bos tutulur mu hic. Hem istanbula deger katar hem de bol bol turist getirir ulkeye gelir kaynagi. Ustelik ulasim ve cevresindeki oteller ile konaklama sorunlari olmayan cok uygun bir mekan. Benim oyum DİSNEYLAND.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
endise verici ~ 11 yıl önce
ates ünal erzen kendisi endise verici!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Olay yeni havalimani o dur bu dur degildir.olay ATATURK ismini buradan kaldirmaktan baska bisey degildir.. yeni yapikacak hava limanin ismi kesinlikle tekrar ATATURK HAVA LIMANI olmalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeter ~ 11 yıl önce
Her yere Atatürk ismini verelim isterseniz. Başkent Atatürk, ülkenin ismi Atatürk, resmi dilimiz Atatürk. O Atatürk bu Atatürk...
yeter yeter artık ~ 11 yıl önce
ne oldu battı mı?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000