03 Temmuz 2009, Cuma 12:15:33

Atatürk Havalimanı Apronunu Arılar Bastı

Atatürk Havalimanı apronunda arılarla ilginç mücadele bir fotoğrafçının objektifine takıldı. Bir Turkish Teknik aracının etrafını saran arılardan aracı kurtarma yöntemi tam anlamıyla Türk usulüydü...
  • şahıs görüldüğü üzere havaş çalışanıdır.o günü hatırlıyorum bütün telsizlerden 219 köprüde ve civarında arılar olduğu personelin o yönü kullanmaması gerektiği diye.RAmp işçisi arkadaşımızda kimse zarar görmesin ve operasyon tehlikeye girrmesin diye bilinen klasik yöntemle yardımcı olmaya çalışmış bunda büyültülecek ne var anlamıyorum farklı yorumlarda bulunanlar o esnada orada olsalar araç degilde insanın üstünü sarsaydı sanırım bu arkadaşa teşekkür ederlerdi hatta ödül verilirdi bence kendimizmiş gibi düşünmemiz gerekiyor
  • burda ism belirtmekıstemıyorumamao resmi çeken thy de bır pılot abımız ama sanapılotdayorumlar resmen alay edici omuş sana pilotlara seslenıyorum SİZ PC BASINDA UÇAKSIMILASYONUILE KENDINIZ IPILOT SANIPYORUM YAPMAYIN O GULDUGUZ DALGA GECTIGINIZ ADAM SİZDEN DAHA TECRUBELI HAVACILIK DA BİLMEM ANLADINIZMI.
  • Ya arkadşalar adamcağız Havaş çalışanı cidden... Ancak neden Tk aracına o müdahale ediyor??? Neden TK'cı değil??? Bu arada yöntem nedir diyenlere.. Apronda hizmet veren ve uçak böceklerine karşı mücadele veren bir firma vardı.. Onun çağırılası zor değildi sanırım!!! Bilginize...
  • Allah aşkına taka taka araca mı taktınız, size ne kardeşim adamlar o araçla TEM'e mi çıkıyor arkadaş apron içinde kullanılan bir araba, gitmeyecek furuma geldiyse bakımı yapılır yenisi alınır. THY havayolu şirketi, uçaklarının yaşına bakın arabasının değil, sanki VIP taşınıyor onunla... Ortada yardım eden yok belli ki adamcağızın işi var yoğurt kabına koymuş suyu ki arılat toplansın, adam da arabsına binip görev bölgesine gitsin, yapacak birleyi yok arı uzmanı değil olsa orda olmazdı. Burası Türkiye artistiği yapanlar yardım edeydi o zaman, madem buna da çamur atıyorsunuz, değiştirin düzeni o zaman. Siz napardınız arılar karşınıza çıksa? Kaçar mıydınız acaba ya da bu adamın yaptığını yapar mıydınız?
  • Ya ne kadar boş yorumlar bu sanal pilot forums ve diğer sanal havacılar bu tur olayları çok basit görüyor kafalarına göre youm yapıyor adam ne yapsın kolaymı ekmek parası kazanmak apron yerin sıcağı uçağın sıcağı al oldumu 50 derece sıcaklık bilmeden yorum yapan insanlar cahildir bir kere o fosptık degıl her hangı bır apron aracı foseptık aracı na benzeyen tarafı yok laf olsun torba dolsun.
  • Sen çok biliyorsun ki,havaş ramp işçisine foseptik çeken işçi diyorsun.o yollardan geçmişsin sanırım...Madem ki sen çok bilmiyorsun,insanlara bilişlik taslama..Kimin ne iş yaptığını ve sorumluluk alanlarını bilmiyorsan sor bir abine anlatsın.
  • Bu araç THY gibi bir markaya yakışmıyor bence. Deve olayı insanların aklına kazındı silinmesi zor. Arada alakalı alakasız bu konuyu açan insanlar olacaktır kızmaya kimsenin hakkı yok. Resimdeki kişi THY çalışanı değil, o kova da yoğurt değil boya kovası sanırım öyle yoğurt kovası mı olur. Ben bir tek şu aracın haline takıldım. Yazıktır... Gümrüksüz bölgede bir aracın maliyeti ne kadardır. THY'nin VIP araçları dışındaki çoğu aracı çok eski. Yenileri alınır umarım.
  • Arkadaşlar resimde görünen kişi bir teknik çalışanı değil havaşta uçaktan foseptik çeken bir işçidir.böylesine doğal bir olayı bile apronda deve kesmeye bağlayan bir zihniyetle türkiye acaba ne kadar yol alabilir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ahl için acaba birileri " bal dök yala" mı dedi acaba da arılar apronu bastı.... malum...
  • Yarın kesin bir deve iş hallolsun..

Atatürk Havalimanı’nda yolunu kaybettiği sanılan binlerce arı bir apron aracının etrafını sarınca ortaya çok ilginç manzaralar çıktı.

Sanalpilot adlı internet sitesinde yayınlanan fotoğrafta, binlerce arının Turkish Teknik’e ait bir apron aracının etrafını sardığı görülüyor.

Başından aşağı naylon poşet geçiren bir apron çalışanı da yanına aldığı yoğurt bidonuyla arıların esaretindeki aracı kurtarmaya çalışıyor.

Arılarla mücadelede kullanılan bu yöntemse, adeta ‘burası Türkiye’ dedirtiyor.

Arı

Arı

Atatürk Havalimanı Apronunu Arılar Bastı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
şahıs görüldüğü üzere havaş çalışanıdır.o günü hatırlıyorum bütün telsizlerden 219 köprüde ve civarında arılar olduğu personelin o yönü kullanmaması gerektiği diye.RAmp işçisi arkadaşımızda kimse zarar görmesin ve operasyon tehlikeye girrmesin diye bilinen klasik yöntemle yardımcı olmaya çalışmış bunda büyültülecek ne var anlamıyorum farklı yorumlarda bulunanlar o esnada orada olsalar araç degilde insanın üstünü sarsaydı sanırım bu arkadaşa teşekkür ederlerdi hatta ödül verilirdi bence kendimizmiş gibi düşünmemiz gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
burda ism belirtmekıstemıyorumamao resmi çeken thy de bır pılot abımız ama sanapılotdayorumlar resmen alay edici omuş sana pilotlara seslenıyorum SİZ PC BASINDA UÇAKSIMILASYONUILE KENDINIZ IPILOT SANIPYORUM YAPMAYIN O GULDUGUZ DALGA GECTIGINIZ ADAM SİZDEN DAHA TECRUBELI HAVACILIK DA BİLMEM ANLADINIZMI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya arkadşalar adamcağız Havaş çalışanı cidden... Ancak neden Tk aracına o müdahale ediyor??? Neden TK'cı değil??? Bu arada yöntem nedir diyenlere.. Apronda hizmet veren ve uçak böceklerine karşı mücadele veren bir firma vardı.. Onun çağırılası zor değildi sanırım!!! Bilginize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allah aşkına taka taka araca mı taktınız, size ne kardeşim adamlar o araçla TEM'e mi çıkıyor arkadaş apron içinde kullanılan bir araba, gitmeyecek furuma geldiyse bakımı yapılır yenisi alınır. THY havayolu şirketi, uçaklarının yaşına bakın arabasının değil, sanki VIP taşınıyor onunla... Ortada yardım eden yok belli ki adamcağızın işi var yoğurt kabına koymuş suyu ki arılat toplansın, adam da arabsına binip görev bölgesine gitsin, yapacak birleyi yok arı uzmanı değil olsa orda olmazdı. Burası Türkiye artistiği yapanlar yardım edeydi o zaman, madem buna da çamur atıyorsunuz, değiştirin düzeni o zaman. Siz napardınız arılar karşınıza çıksa? Kaçar mıydınız acaba ya da bu adamın yaptığını yapar mıydınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya ne kadar boş yorumlar bu sanal pilot forums ve diğer sanal havacılar bu tur olayları çok basit görüyor kafalarına göre youm yapıyor adam ne yapsın kolaymı ekmek parası kazanmak apron yerin sıcağı uçağın sıcağı al oldumu 50 derece sıcaklık bilmeden yorum yapan insanlar cahildir bir kere o fosptık degıl her hangı bır apron aracı foseptık aracı na benzeyen tarafı yok laf olsun torba dolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen çok biliyorsun ki,havaş ramp işçisine foseptik çeken işçi diyorsun.o yollardan geçmişsin sanırım...Madem ki sen çok bilmiyorsun,insanlara bilişlik taslama..Kimin ne iş yaptığını ve sorumluluk alanlarını bilmiyorsan sor bir abine anlatsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu araç THY gibi bir markaya yakışmıyor bence. Deve olayı insanların aklına kazındı silinmesi zor. Arada alakalı alakasız bu konuyu açan insanlar olacaktır kızmaya kimsenin hakkı yok. Resimdeki kişi THY çalışanı değil, o kova da yoğurt değil boya kovası sanırım öyle yoğurt kovası mı olur. Ben bir tek şu aracın haline takıldım. Yazıktır... Gümrüksüz bölgede bir aracın maliyeti ne kadardır. THY'nin VIP araçları dışındaki çoğu aracı çok eski. Yenileri alınır umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar resimde görünen kişi bir teknik çalışanı değil havaşta uçaktan foseptik çeken bir işçidir.böylesine doğal bir olayı bile apronda deve kesmeye bağlayan bir zihniyetle türkiye acaba ne kadar yol alabilir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ahl için acaba birileri " bal dök yala" mı dedi acaba da arılar apronu bastı.... malum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yarın kesin bir deve iş hallolsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000