28 Ocak 2014, Salı 16:15:34

AMELİYATLI ÇOCUĞU BAGAJ ARABASINDA TAŞIDILAR

Gebze’de özel bir hastanede kalçasından ameliyat olan Iraklı küçük çocuk, Atatürk Havalimanı'na ambulans yerine taksi ile getirildi. Ayakta duramayan, oturamayan minik çocuk, Atatürk Havalimanı'nda yatırıldığı bagaj arabasına uçak saatini bekledi.
  • thy bu konuda sorumlu degil. hasta ırak ile gidecekti zaten. sadece surec hızlanmıs. asm hastayı bırakıp gitmsi gebzedeki hastane johns hopkins. ucak sirketleri bosuna karalanmasın. tek sorumlu hastnedir.
  • Arkadaşlar bunun THY veya Irak hava yolları ile ilgisi yok.hasta zaten Irak havayolları ile uçacaktı ama onu havalimanına getiren Anadolu hastanesi bu şekilde bıraktı.hastanenin adiliği bu.
  • nerden nereye cekemezlik!!thy kötü ama 48000000 ucuyor artik.kötülüklemi artiyor yolcular?
  • Bi sorar mısınız Miad turculara sedyeyi nerden getirdiler. Yada tav güvenlik yolcu xtraydan geçtiğinde Miad yetkililerine durumu bildirdikten sonra kaç saat IRAQ yetkililerininden onay almak için beklemişler . İşi bilmesek bize iş anlatacaklar
  • Herşey her zaman torpille çözülmez! Demek ki insanlıkla çözülebilecek durumlarda varmış yeterki elimizi vicdanımıza koyalım.
  • Çok sık uçan işadamıymışmış da thy ile uçmazmışmış.
  • Medicalpark...
  • Havalimanında böyle görüntüyü gören yolcuların da bilinçsizce "Yazıklar olsun Thy' ye" demesi gibi siz de olayı gidip yine Thy' ye bağlamışsınız ya! Size sadece içimden "Vatan, millet düşmanı hainler" demek geliyo... Hainsiniz sadece! Ve hepinizin derdi Rte! Sırf bu adamı sevmediğinizden hainlik yapıyorsunuz! Çünkü rahatınızı bozdu, sömürü musluklarınıza ot tıkadı!
  • yahu sen zaten kendi milli havayolunu kullaniyorsun anlattığına bakılırsa bizimkini kullanmasan kac yazar:)
  • Öncelikle vermiş olduğu karardan dolayı MIAD HAVACILIK'ı tebrik ederim.İnsanlık bu.!!!! Herşey para değil prensibi hakketmiş bir şirket. Bravo. Havalimanı çalışanı.TMSLC FİRMA.dan... :-)))

Gebze’de özel bir hastanede kalçasından ameliyat olan Iraklı küçük çocuk, Atatürk Havalimanı'na ambulans yerine taksi ile getirildi. Ayakta duramayan, oturamayan minik çocuk, Atatürk Havalimanı'nda yatırıldığı bagaj arabasına uçak saatini bekledi. 

Küçük çocuk havayolu şirketi yetkililerinin müdahalesiyle sedyeye alınarak uçağa bindirildi.

Gebze’de özel bir hastanede kalçasından ameliyat olan 4 yaşındaki Irak’lı Hussein Ahmed Majeed al-Ali (4) için iddiaya göre hastane yönetimi ambulans tahsis etmedi. Ülkesine götürülmek üzere Atatürk Havalimanı'na ambulans yerine taksi ile getirilen küçük çocuk, oturamadığı ve ayakta duramadığı için, bagaj arabasına yatırıldı. Babası Hussein Ahmed Majeed Yasin al - Ali’nin çocuğunu bagaj arabasında taşıdığını gören yolcular, şaşkına döndü. Bagaj arabasında uçak saatini bekleyen minik çocuğunu durumuna Irak Havayolları Türkiye temsilcisi Miad Tur yetkilileri müdahale etti.

IRAK HAVAYOLLARI KÜÇÜK ÇOCUĞA SAHİP ÇIKTI
Bagaj arabasında uçağa gitmek için bekleyen küçük Hussein Ahmed Majeed al Ali’nin ailesi uçuş işlemleri için Irak Havayolları bankosuna gelince durumu fark eden havayolu yetkilileri duruma müdahale ederek küçük çocuğu Havalimanında bulunan kliniğe götürdü. Burada muayene edilen Hussein Ahmed Majeed daha sonra sedye konularak ambulansla uçağa götürüldü.

IRAK HAVA YOLLARI KÜZÜK KIZ İÇİN UÇAKTAN ÜCRETSİZ 6 KOLTUK TAHSİS ETTİ
Irak Havayolları yetkilileri Iraklı küçük Hussein Ahmed Majeed al Ali’in uçakta acı çekmeden ve rahat gidebilmesi için 6 koltuğu ücretsiz olarak tahsis etti. Yetkililer bu tür hastaların taşınması sırasında kendilerine iki gün önce bilgi verilmesi gerektiğini ancak Hussein Ahmed Majeed al Ali için bir bilgi verilmediği söyledi. Hastane yetkilileri ise Hussein Ahmed Majeed al Ali‘nin hastaneden babasının isteği üzerine taburcu edildiğini söyledi.





AMELİYATLI ÇOCUĞU BAGAJ ARABASINDA TAŞIDILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

asm vakası ~ 10 yıl önce
thy bu konuda sorumlu degil. hasta ırak ile gidecekti zaten. sadece surec hızlanmıs. asm hastayı bırakıp gitmsi gebzedeki hastane johns hopkins. ucak sirketleri bosuna karalanmasın. tek sorumlu hastnedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar bunun THY veya Irak hava yolları ile ilgisi yok.hasta zaten Irak havayolları ile uçacaktı ama onu havalimanına getiren Anadolu hastanesi bu şekilde bıraktı.hastanenin adiliği bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy?? ~ 10 yıl önce
nerden nereye cekemezlik!!thy kötü ama 48000000 ucuyor artik.kötülüklemi artiyor yolcular?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bi sorar mısınız Miad turculara sedyeyi nerden getirdiler. Yada tav güvenlik yolcu xtraydan geçtiğinde Miad yetkililerine durumu bildirdikten sonra kaç saat IRAQ yetkililerininden onay almak için beklemişler . İşi bilmesek bize iş anlatacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Herşey her zaman torpille çözülmez! Demek ki insanlıkla çözülebilecek durumlarda varmış yeterki elimizi vicdanımıza koyalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eagle'a ~ 10 yıl önce
Çok sık uçan işadamıymışmış da thy ile uçmazmışmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 10 yıl önce
evet param var thy ile uçmuyorum.var mı bir sorunun?thy avrupada iyi yalnız yemekleri sayesinde.ama dünya arenasında ilk ona zor giriyor.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Medicalpark...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Havalimanında böyle görüntüyü gören yolcuların da bilinçsizce "Yazıklar olsun Thy' ye" demesi gibi siz de olayı gidip yine Thy' ye bağlamışsınız ya! Size sadece içimden "Vatan, millet düşmanı hainler" demek geliyo... Hainsiniz sadece! Ve hepinizin derdi Rte! Sırf bu adamı sevmediğinizden hainlik yapıyorsunuz! Çünkü rahatınızı bozdu, sömürü musluklarınıza ot tıkadı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle efendiye ~ 10 yıl önce
yahu sen zaten kendi milli havayolunu kullaniyorsun anlattığına bakılırsa bizimkini kullanmasan kac yazar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahl çlşanı tmslc. ~ 10 yıl önce
Öncelikle vermiş olduğu karardan dolayı MIAD HAVACILIK'ı tebrik ederim.İnsanlık bu.!!!! Herşey para değil prensibi hakketmiş bir şirket. Bravo. Havalimanı çalışanı.TMSLC FİRMA.dan... :-)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000