07 Kasım 2008, Cuma 12:52:21

AHL'ye mülteci akını

Afganistanlı mültecilerin Atatürk Havalimanına getirilişi nedeniyle İç Hatlar Geliş Salonu giriş kapısındaki sıra dışarıya kadar taştı.
  • Bu fotoğraf karelerinde çaresizliğin ve kaçış yolları aramanın halleri var..
  • Biliyormusunuz Türkiye'de köle gibi calisan böyle yabancilarin BIR MILYONUNUN üzerinde oldugunu,ayni zamanda issizligimizi destekleyen bir yan etkidir bu yabancilar.Almanya ve daha sonra diger AB ülkeleri 1980 de neden vize uygulamaga basladi bilhassa Biz Türklere.Turist gelip Tarim alaninda ve insaat bransini bizler isgal etmistik.Isverenler icin cok iyi bir sey.Sosyal sigorta ödemeden az bir ücretle vaya 24 saat emrinde bulundurmak.isi bittimi tazminat kaygisida olmadan.
  • Afganistanlilari ve Pakistanli kacak gokcmenleri burakin TR de yasasinlar,bende aciyorum valla bu garîp insanlara,Terörist amerikanin savasindan bu yasalara uymak zorunda kaliyorlar zaten bunlar
  • ACIYORUM BU İNSANLARA ŞU HALLERİNE BAK YAZIK EDİYORLAR KENDİNLERİNE

Türkiye’ye kaçak yollarla gelen Afganlı mültecilerin sınır dışı edilecek olması nedeniyle Atatürk Havalimanı’na getirilmesi ilginç görüntülere sahne oldu. İç Hatlar Geliş Salonuna getirilerek hep birlikte bekletilen mülteciler, daha sonra onlar için ayrılan kısma yerleştirildi.

Akşam saatlerinde Afganistan’a onlar için ayrılan uçakla gidecek olan mültecilerin oldukça sıkıntılı oldukları gözlendi. Polis nezaretinde İç Hatlar kısmına toplu halde getirilmesi nedeniyle güvenlik kapısında oldukça yoğun anlar yaşandı.

Personel ve yolcular Personel Girişi’nden içeri alınırken, Afganistanlı mülteciler ise Yolcu Girişinden polis nezaretinde giriş yaptılar.

Geliş katında, yerde birkaç dakika bekletildikten sonra mültecilerin bekletilmesi için yapılan bölüme yerleştirilen kaçak yolcuları, diğer yolcu ve havalimanı personeli meraklı gözlerle izledi.

Mülteci

Mülteci

Mülteci

Mülteci

©AirportHaber

AHL'ye mülteci akını

Yorumlar

AİRMAN ~ 15 yıl önce
Bu fotoğraf karelerinde çaresizliğin ve kaçış yolları aramanın halleri var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Biliyormusunuz Türkiye'de köle gibi calisan böyle yabancilarin BIR MILYONUNUN üzerinde oldugunu,ayni zamanda issizligimizi destekleyen bir yan etkidir bu yabancilar.Almanya ve daha sonra diger AB ülkeleri 1980 de neden vize uygulamaga basladi bilhassa Biz Türklere.Turist gelip Tarim alaninda ve insaat bransini bizler isgal etmistik.Isverenler icin cok iyi bir sey.Sosyal sigorta ödemeden az bir ücretle vaya 24 saat emrinde bulundurmak.isi bittimi tazminat kaygisida olmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seydisahan ~ 15 yıl önce
Afganistanlilari ve Pakistanli kacak gokcmenleri burakin TR de yasasinlar,bende aciyorum valla bu garîp insanlara,Terörist amerikanin savasindan bu yasalara uymak zorunda kaliyorlar zaten bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzzzz ~ 15 yıl önce
ACIYORUM BU İNSANLARA ŞU HALLERİNE BAK YAZIK EDİYORLAR KENDİNLERİNE

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000