05 Ocak 2016, Salı 16:58:58

AHL'ye inen uçak kuşa çarptı uçaklar pas geçti

İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yapan bir uçağın kuş sürüsüne girmesi sonucu piste düşen ölü kuşlar nedeniyle bazı uçaklar pas geçmek zorunda kaldı.
  • kuşlara özgürlük! artık göklerde bile özgür değiller bu uçaklar yüzünden... lanet olsun...
  • Avrupa genelinde oldugu gibi 34-35 yas kriterine cikmali.Havaciligin h si derken ucusunda ekipte kac kabin memuru duzgun ingilizce yada ikinci dil konusuyor? Egitim surecide 1 degil 2 ay civaridir.
  • Pilot değilim, havacılık hobi dışına çıkmada. Ticaretle uğraşıyorum bir çok insanla gerek yurt içi gerekse yurtdışında iletişim içerisindeyiz, ancak airport veya diğer bi kaç haber kaynağından pilot ile kule arasında ki konuşmaları dinlerim pilotların çoğu konuşmalarda mütevazi kulenin kibiri almış gidiyor. Kuledeki arkadaşlarda özellikle bayanlarda bi ego problemi almış gidiyor. Rahat olun arkadaşlar rahat birgün sizde sizden öncekiler gibi geldiniz gördünüz gidiyorsunuz. Değmez bu kibirli, ukala ve ben biliyorum havalarına. Rahat olun...
  • Kuş neden pas geçmemiş ki.
  • Kabin alımlarında yaş kaç olsun istiyorsunuz? Gayet yeterli yaş sınırı. Havacılığın h'sini bilmemek ile ne alaka? Kabin memuru havacılığın tarihini mi yazacak? En fazla bir aylık eğitimle uçuşa başlıyor işte hepsi. Mesleğe girmeden önce hostesler hakkında atıp tutan kabin memuru olduktan sonra biz havacılığa gönül verdik, hava emekçisiyiz, çok zorlu görevlere sahibiz şeklinde konuşanlara gülüyorum sadece. En fazla bir aylık eğitim işte hadi iki ay olsun fazlası değil. :)
  • Boyle bos konulari haber yapmayin artik.Thy kabin alimlarinda sacma yas kriterlerini haber yapin.Havacilik sektoru havaciligin 'h'sini bilmeyen kisilerle dolmaya baslarken,bu meslek icin can atan bilgili insanlar ise giremiyor.
  • Ay canlarim benim kiyamam kuslara. tskl ahl pas gecmek iyi oldu
  • Allah sükür sonunda audio koydunuz

Atatürk Havalimanı'na bu sabah saatlerinde iniş yapan bir uçak kuş sürüsüne girdi.

Uçak sorunsuz bir iniş gerçekleştirirken ölü kuşlar piste düştü. Arkadan gelen bazı uçaklar da pistteki ölü kuşların temizlenme işlemi nedeni ile pas geçmek zorunda kaldı.

Bir pilot kule ile irtibata geçerek uçakların neden pas geçtiğini sordu. Kule görevlisi ise inen uçağın kuşa çarpması nedeniyle pas geçmeler olduğunu belirterek, pilota da pas geçme ihtimalleri olduğunu söyledi.

©AirportHaber

AHL'ye inen uçak kuşa çarptı uçaklar pas geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

freebird ~ 8 yıl önce
kuşlara özgürlük! artık göklerde bile özgür değiller bu uçaklar yüzünden... lanet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Handsome f/o ya... ~ 8 yıl önce
Avrupa genelinde oldugu gibi 34-35 yas kriterine cikmali.Havaciligin h si derken ucusunda ekipte kac kabin memuru duzgun ingilizce yada ikinci dil konusuyor? Egitim surecide 1 degil 2 ay civaridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KULE ~ 8 yıl önce
Pilot değilim, havacılık hobi dışına çıkmada. Ticaretle uğraşıyorum bir çok insanla gerek yurt içi gerekse yurtdışında iletişim içerisindeyiz, ancak airport veya diğer bi kaç haber kaynağından pilot ile kule arasında ki konuşmaları dinlerim pilotların çoğu konuşmalarda mütevazi kulenin kibiri almış gidiyor. Kuledeki arkadaşlarda özellikle bayanlarda bi ego problemi almış gidiyor. Rahat olun arkadaşlar rahat birgün sizde sizden öncekiler gibi geldiniz gördünüz gidiyorsunuz. Değmez bu kibirli, ukala ve ben biliyorum havalarına. Rahat olun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Kuş neden pas geçmemiş ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
remzi :)) senmisin yoksa sen olmaya çalışan başka bir kopyan mı bu :))
Handsome F/O ~ 8 yıl önce
Kabin alımlarında yaş kaç olsun istiyorsunuz? Gayet yeterli yaş sınırı. Havacılığın h'sini bilmemek ile ne alaka? Kabin memuru havacılığın tarihini mi yazacak? En fazla bir aylık eğitimle uçuşa başlıyor işte hepsi. Mesleğe girmeden önce hostesler hakkında atıp tutan kabin memuru olduktan sonra biz havacılığa gönül verdik, hava emekçisiyiz, çok zorlu görevlere sahibiz şeklinde konuşanlara gülüyorum sadece. En fazla bir aylık eğitim işte hadi iki ay olsun fazlası değil. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ya ~ 8 yıl önce
gorunus hos ama kalb bos...uzaya uc f/o
Bos ~ 8 yıl önce
Boyle bos konulari haber yapmayin artik.Thy kabin alimlarinda sacma yas kriterlerini haber yapin.Havacilik sektoru havaciligin 'h'sini bilmeyen kisilerle dolmaya baslarken,bu meslek icin can atan bilgili insanlar ise giremiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pinar ~ 8 yıl önce
Ay canlarim benim kiyamam kuslara. tskl ahl pas gecmek iyi oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
çok yufka yüreklisin kıyamam sana :)) sonunda bir yufka yürekli yorumcu geldi yaa.. bazı konulara duygusal yorumlarda görücez :)) hep bir öfke karşısındakileri hor görme vs. bu gibi gereksiz yorumları okumaktan gına gelmişti... Teşekkürler pınar..
Ah ya ~ 8 yıl önce
Allah sükür sonunda audio koydunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000