17 Haziran 2011, Cuma 15:40:54

AHL'DEN UÇAK YAKITI VURGUNU!

10 tona yakın yakıt çaldığı öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı...
  • günlük basınç litresi ne demek bilen var mı????? ne olursunuz ITÜ mezunuyum ama hocalarım bize böyle bir şey öğretmedi... yoksa fallow yazan bunu da mı yazdı... her yerde kalitesizlik ... idare edin ... cahillik diz boyu... birde yayınlamazlar... yoğurdum ekşi...
  • 10 bin kilometrede kamyonlar bozulduğuna göre, bunları kamyonculara teslim etsek mi:) Her yıl bu haberin benzeri bir yığın hırsızlık haberi okuyoruz ama tedbir yok. Küçük musluktan günde 10 ton çalmışlar, zarar nasıl tazmin edilecek? Ya öncekiler? Vergisini ödeyen dürüst vatandaşın paraları bunlara meze oluyor. Haram olsun...
  • Jet A1 ile Dizel yakıtlar moleküler yapı olarak birbirlerine çok benzerler, zaten rafineride peş peşe çıkan iki üründür. O nedenle dizel araçlarda (biraz problemli olabilir ama) kullanılabilir.
  • JET A1 İLE GİDEN KAMYON, İLGİNÇ:)
  • kanunu,adaleti uygulayan ve denetleyeni ,caydırıcı ceza yaptırımları olmayan ülkeden ne bekliyorsunuz ki??? bu ülkede suçlu ol sırtın yere gelmez ama dürüst,namuslu oldun mu da başın beladan kurtulmaz..
  • Türkiye'deki hırsızların yöntem ve buluşlarına bakın; nerdeyse insanın üstünden pantolonunu çalacaklar.
Küçükçekmece'de boş bir arazide tünel kazarak, Gebze Tüpraş'tan Atatürk Havaalanı'na gelen NATO boru hattından uçak yakıtı hırsızlığı yaptıkları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı. Metruk binadan kazılan tünelle yapılan yakıt hırsızlık şaşkına çevirdi. Gebze-Atatürk Havaalanı arasındaki NATO boru hattındaki uçak yakıtının günlük basınç litresinin düştüğünü bir hafta önce tespit eden Tüpraş yetkilileri durumu polise bildirdi. 
 
2 KİYİ GÖZALTINA ALINDI 
 
Bunun üzerine Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri boru hattının geçtiği güzergahta bir haftalık geniş çaplı inceleme yaptı. Çalışmalar sonucunda, Küçükçekmece İkitelli semti Aytaç Mahallesi'nde etrafı yüksek saç ile çevrilmiş metruk bir binanın altından kanalizasyon borularına kadar yaklaşık 10 metre tünel kazıldığını, buradan da NATO boru hattına ulaşan şüphelilerin hattı delerek küçük bir musluk takmak suretiyle uçak yakıtından hırsızlık yapıldığı belirlendi. Polis ekipleri, önceki gün düzenledikleri operasyonda gün de 10 tona yakın yakıt hırsızlığı yaptıkları belirlenen Mevlüt Önel (40) ve Adil Öreş'i (26) olay yerinde suçüstü yakaladı. 
 
KAMYONCULARA SATTILAR 
 
Şüphelilerini küçük bir musluktan akıttıkları yakıtı boruyla tünelden geçirerek bir kamyondaki 17 bin litrelik depoya aktardıkları tespit edildi. Operasyonda, söz konusu kamyon ve depoya, 85 adet varile, ayrıca 4 bin litrelik yakıt deposuna, 70 metre uzunluğundaki hortuma ve bir adet silaha el konuldu. Şüphelilerin çaldıkları uçak yakıtı içine 10 numara motor yağı karıştırarak bu yakıtı mazot diye kamyonculara kaçak sattıkları belirlendi. Kamyonlarda kullanılan bu yağın 10 bin kilometrede aracı bozduğu da bildirildi. 
 
Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edilirken, konuyla ilgili soruşturmanın geniş çaplı sürdürüldüğü kaydedildi. 

(Sondakika.com)
AHL'DEN UÇAK YAKITI VURGUNU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
günlük basınç litresi ne demek bilen var mı????? ne olursunuz ITÜ mezunuyum ama hocalarım bize böyle bir şey öğretmedi... yoksa fallow yazan bunu da mı yazdı... her yerde kalitesizlik ... idare edin ... cahillik diz boyu... birde yayınlamazlar... yoğurdum ekşi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
10 bin kilometrede kamyonlar bozulduğuna göre, bunları kamyonculara teslim etsek mi:) Her yıl bu haberin benzeri bir yığın hırsızlık haberi okuyoruz ama tedbir yok. Küçük musluktan günde 10 ton çalmışlar, zarar nasıl tazmin edilecek? Ya öncekiler? Vergisini ödeyen dürüst vatandaşın paraları bunlara meze oluyor. Haram olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Jet A1 ile Dizel yakıtlar moleküler yapı olarak birbirlerine çok benzerler, zaten rafineride peş peşe çıkan iki üründür. O nedenle dizel araçlarda (biraz problemli olabilir ama) kullanılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
JET A1 İLE GİDEN KAMYON, İLGİNÇ:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kanunu,adaleti uygulayan ve denetleyeni ,caydırıcı ceza yaptırımları olmayan ülkeden ne bekliyorsunuz ki??? bu ülkede suçlu ol sırtın yere gelmez ama dürüst,namuslu oldun mu da başın beladan kurtulmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye'deki hırsızların yöntem ve buluşlarına bakın; nerdeyse insanın üstünden pantolonunu çalacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000